בואו נשחק "מי שמעליי"...

Digi Lista

New member
בואו נשחק "מי שמעליי"...

מזמן לא שיחקנו את זה או שיחקנו משהו בכלל וצריך פה קצת אקשן בעיקר כשהחופש הזה תוקע לא מעט מאיתנו(אני מחשיבה את עצמי בעניין) והחלק השני ברח לחו"ל... אז בואו נתחיל להשתולל

ממה שאני זוכרת....

אז ככה: כל אחד כותב משפט על זה שמעליו שקשור איכשהו לדיג'ימון. ואז הוא כותב משהו על עצמו ומשהו על זה שצריך להמשיך אותו. לדוגמה: מיתר עכשיו מעליי אז נגיד היא אוהבת מאוד דמות מסוימת מהסדרה,אז אני כותבת: זו שמעליי מאוד אוהבת את אלכסנדר(סתם דוגמה,אני יודעת שאין דמות כזו) אני דווקא מספטת את מני זה שמתחתיי זה מישהו שלא סובל את טימותי ואז מישהו מהפורום שלא סובל את טימותי כותב מתחתיי: זו שמעליי מספטת את מני אני לא סובל את טימותי(אתם יכולים גם לפרט למה אם בא לכם) זה שמתחתיי ראה רק שלושה פרקים של דיג'ימון וכו' וכו' הבנתם?

אז שני השלבים הראשונים...

בעצם די מיותרים, כי הם סתם יחזרו על ההודעה הקודמת.

strawberrys

New member
נראה לי שהם קצת טעו,

והקטע הוא לכתוב משהו אחר על עצמך. זאת אומרת אם כתבו "מי שמתחתי אוהב ממתקים" אז אני אכתוב על עצמי "אני אוהבת לשמוע מוזיקה" ומי שמתחתי יכתוב "מי שמעלי בלה בלה(משהו אחר)"... ואפשר לעשות את זה לא בצורה של אוף, אלא על הדמויות.

Digi Lista

New member
יש מצב שטעו...

גם אני זוכרת את זה טיפה אחאת אבל אני לא בטוחה שאני זוכרת נכון...

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif על העזרה בהסבר../images/Emo13.gif

אז רוצים? יש רעיונות אחרים/נוספים?

Apikachu L

New member
אה...להתחיל?

מי שמעלי: אה...מנהלת הפורום. אני: אה..לא בדקתי אם יצא פרק 8 מלא זמן. מי שמתחתי: חושב שפטאמון מוזר

למעלה