בואו נשחק משחק חדש

n i v1

New member
בואו נשחק משחק חדש

הכללים: כל אחד משרשר רשימה בה יהיו 10 פרקים מכל סדרה. אבל זה לא כזה פשוט: מכל עונה צריך להיות לפחות פרק אחד- לא לעגל פינות בקטע הזה בבקשה. מקורית: 1. 2.... דור הבא: 1. 2... וכו´. אני יודע ש 10 פרקים זה מעט לסדרה כל כך טובה, אבל זה ידרוש מכם לחשוב. תשתדלו לשים פרקים שאינם מובנים מאליהם, פרקים ש"נעלמו בין העונות" (ואין כאלה, אני יודע)- אתן דוגמה לפרק כזה לטעמי, schisms tng season 6 יאללה

n i v1

New member
האם צריך לציין שמדובר

בפרקים האהובים? ... ידעתי שלא צריך

אודו

New member
פרקים טובים בחע"9

עונה ראשונה: השני. חוץ מזה אץ אחד עונה שתיים עשרים עשרים ואחת כי הם חשפו קצת את סיסקו עונה שלוש תשע בגלל רייקר עונה ארבע 26 לדעתי הכי טוב בסדרה 8 קריצה היסטורית עונה חמש 12 השני הכי טוב 6 כי אומרים שהוא הכי טוב עונה שש 13 כי זה היה פרק שסיפק הרבה שאלות ותהיות ואת המשחק זהה את הדמות עונה שבע 12 היה מעניין לראות את המקבילים השנוא ביותר הוא הפרק האחרון בגלל שהוא לא סגר כלום. אפילו שהוא היה מרגש הוא לא היה טוב לדעתי בסגירת הסדרה

hirshfe

New member
עכשיו אני אמור לרוץ

לדטה בייס ולברר איזה םרק הור מה? ובכלל זה משחק מיותר כי קשה למצוא פרק אהוב בכל עונה

n i v1

New member
זה לא קשה בכלל- זה דווקא קל TNG

1- THE NEUTRAL ZONE 2- THE MEASURE OF A MAN 3 -THE MOST TOYS YESTERDAYS ENTERPRISE 4- FUTURE IMPERFECT THE DRUMHEAD 5- DARMOK CONANDRUM 6- LESSONS 7- MASKS הנה 10 פרקים, ובאמת רציתי להוסיף עוד כמה אבל תודו שכולם מצויינים

Esmena

New member
החלטתי לא לשחק

מתוך חוסר ידע וכי זה פשוט יהיה(אצלי) מאולץ

n i v1

New member
טרקרים הם לפעמים אנשים

חסרי מעוף. לא רוצים לשחק לא צריך- אבל לכתוב שאתם לא רוצים לשחק זה כמו לעשות שביתה. זה סוג של הפגנה. מי צריך את זה?

Esmena

New member
אנחנו צריכים את זה, בשביל האיזון

הנפשי שיש לנו בתור אנשים חסרי מעוף. זו תראפיה כזו.

למעלה