בואו נשחק משחק-ספויילר

MAAYANAH

New member
בואו נשחק משחק-ספויילר

בואו נדרג את עשרת הבחורים והבחורות הכי חתיכים וחתיכות מ-1-10 כמובן כל אחת לפי הטעם שלה: (1- הכי חתיך) אני אתחיל 10-ג'רמי 9-מאט 8-בן הדוד של טיילר ששכחתי את שמו 7-טרבור (למי שזוכר) 6-מייקל 5-דיימון 4-אלייג'ה 3-האח החתיך עם השיער הארוך של קלאוס 2-סטפן 1-קלאוס בואו נעבור לבנות 10-אנה 9-רוז 8-מרדית' 7-איזבל 6-בוני 5-ויקי 4-ג'נה 3-רבקה 2-קרוליין 1-קת'רין

D e l i l a h

New member
אוי זה קשה

לא אעשה לפי מספרים כי אני לא בטוחה שאגיע ל10, מי הכי למעלה הכי חתיך: איאן טיילר פול בן דוד של טיילר ג'רמי אלייג'ה קלאוס ריק [אומנם מאט נראה סבבה אבל ממש לא בסקאלה של כל האחרים ככה שצר לי מאט, YOU DIDNT MAKE IT] כנ"ל אצל הבחורות: נינה כקתרין נינה כאלנה [כן! הכנסתי אותה פעמים. מה לעשות, כשהיא ערפדית ביצ'ית היא הרבה יותר סקסית] קרוליין רבקה ויקי ד"ר פל אמא של אלנה ג'נה בוני

Karina85

New member
אוקיי מנסה!!!

בנים: 10- לוגאן פל (הקריין חדשות... זוכרות?) 9-זה שרוז וטרבור או איאן באו אליו לעזרה... שהתנפצו להם השמשות... אם אני זוכרת נכון הוא היה נראה טובבב! 8-ג'רמי 7-מייסון (הדוד של טיילר) 6 - אלאריק 5 - האיש זאב שהיה עם ג'ולס... 4- מדוקס (זה שעזר לקלאוס...) - תגגלו את השחקן ותיראו... Gino Anthony Pesi 3-סטפן 2-דיימון 1-קלאוס בנות: 10-לקסי 9-קלי דונובן (אמא של מאט) 8-קרול (אמא של טיילר) 7- בוני 6- רוז 5- איזבל 4- ג'נה 3- רבקה 2- ג'ולז (אם נתעלם מהדמות המעצבנת כל כך) 1-קת'רין/אלנה

Karina85

New member
טוב אני מוסיפה ...

את פיין לפני דיימון!!! ולוגאן יכול להידחק החוצה או זה מסיפור רוז וטרבור

Karina85

New member
אם כבר אנחנו מתמקדים במראה החיצוני

מותר לי להיות לרגע סופר שטחית נכון??? מה שאני ממש אוהבת במראה של קלאוס, זו הנקודת חן שיש לו על הצוואר! זה כל כך יפה לו!

MAAYANAH

New member
חחחחח-ספוילר

אהבתי, אבל האמת לא שמתי לב, אני אצטרך לבדוק את זה
מה שאני אוהבת אצל ניקלאוס שלנו זה את השפתיים האדומות והמלאות חחחח. ושהוא אומר love כל הזמן. שמתם לב שבפרק 13 דיימון אמר thank you love למלצרית שהגישה להם את האוכל??? ממש לא מתאים לו..ממש קלאוס וונבי חחחח

SharoNofit

New member
המבטא שלו
המראה

חחח וכן איך דיימון בדק למלצרית את התחת

noam239

New member
חחחח הוא מהמם ניקךאוס אין עליו!!!

מצידי שיישאר בסדרה קבוע!!!

MAAYANAH

New member
כן הוא ממש

צריך להשאר בסדרה כקבוע ואם לאאאאאא, חבל מאוד כי הוא דמות מעניינת ומסקרנת ובא לי לראות אותו מתקדם בסדרה.

SharoNofit

New member
חחחח אחלה משחק

זאת אחת הסדרות היחידות שראיתי שזבה כ"כ הרבה דמויות חתיכים! 1-סטפן
2-אלאריק
3-קלאוס
4-מייסון 5-חבר של ג'ולס 6-דיימון 7-פיין (אח מקורי שיער ארוך) 8-אלייז'יה זהו... בואו נעבור לבנות 1-קתרין (ורק כקתרין) 2-רבקה
3-ויקי 4-רוז 5-ג'ולס וזהו...

Karina85

New member
תמונה של מס' 1 של הבנים עם מס' 1 של הבנות

(ברשימה שלי לפחות...) אני ממש אוהבת את התמונה הזאת!

MAAYANAH

New member
מלא סקס אפיל בתמונה...

גם אצלי שניהם מס' 1 ! טוב לפי התמונה אפשר להבין למה..

noam239

New member
חחח מגנייב!! עונה:

1-קלאוס (כן הוא כבש אותי לגמרי!) 2-איאן 3-סטפן 4-ג'רמי 5-טיילר 6-מאט 7-אלייג'ה 8-מייסון (דוד של טיילר) 9-מייקל 10-האח החתיך של קלאוס בנות: 1-אלנה/קתרין (כמובן!!!) 2-רבקה 3-מרדית 4-קרוליין 5-רוז 6-ג'נה 7-אנה 8-ויקי 9-איזבל 10-בוני

jasika siton

New member
אממ ננסה..

טוב זה קשה, אני גם לא זוכרת את כולם מכל העונות.. ננסה : בנים: 1 - דיימון 2 - סטפן 3 - מייסון 4 - טיילור 5 - קלאוס ( סורי, מתה על הדמות שלו, אבל מה חתיך בו?! ) 6 - ג'רמי 7 - ריק וזהו, אין יותר חתיכים לפי מה שאני זוכרת.. ואת המקורי שכולן אומרות שהוא חתיך, אני לא זוכרת איך זה נראה, אולי הוא התווסף לרשימה שלי :) ושאלה לי אליכם, הכיעור של אלייג'ה מפחיד. מה חתיך בו לעזאזל? בנות : 1. קתרין! 2. רבקה 3. נינה ( היא יותר סקסית בתור קתרין, בלי המבט של הקורבן של אלנה ) 4. ויקי 5. ד"ר פל 6. גולז' 7. קת'רין 8. רוז זהו :)

למעלה