בואו נתכונן לשישישבת

בואו נתכונן לשישישבת

מה עושים כדי להימנע מ -X בסוף שבוע? מה אתן עושות מה עוזר לכן? ממש חבל לי שכל השבוע אני שומרת ובשבת מתפקשש לי. אז בואו נעזור אחת לשניה

קלריסה

New member
אני בשלב של לקבל עצות

כי מה אני אתן עצות? כל מה שאני עושה בשישיאי-שבתות הוא לקלקל את מה שאיכשהו הצלחתי לשמור במשך השבוע. נעמה, אני חושבת שזה יופי של רעיון. יאללה, עצות

יש לי עצה נוראית אבל זה מה שאני עוש

ה בבוקר עושים אצלנו קידוש גדול אז אני אוכלת שטויות ביחד עם כולם, אבל אז כל שאר היום אני לא אוכלת כלום, חוץ מאולי איזה פרי. בערב אני לפעמים אוכלת סלט או טוסט. אבל לצערי גיליתי שייתכן שזה משפיע על ההנקה, אז אהיה חייבת לשנות הרגלים
תגידו, האם זה נכון שפחות משמין לאכול קרקר עם גבינה מאשר ביסלי/במבה/צ'יפס/עוגה?

אתי אתי

New member
יאללה, מתכוננים ../images/Emo45.gif

הכי טוב זה לתכנן מה אוכלים, ובכנות. כלומר לאפשר גם כמויות יותר גדולות וגם מאכלים שבאמצע שבוע אין, כי ברגע שזה 'מותר' זה גם יותר טעים וגם אין את תחושת הפיקשוש הסופשבועית

קלריסה

New member
מה היית מציעה להקציב לשישי שבת

כשהולכים להורים? באופן כללי? איך זה? זאת אומרת, איך אדע מה אמא שלי מכינה?

magic40

New member
שישי אכלתי

עוף בגריל תפוא בשמן זית סלט ירקות חריף מאוד וחצי ג'בטה שבת 9 עוגה עם הנס של הבוקר וחצי10 חצי גבטה עם לבנה וסלט ירקות צהריים ?

קלריסה

New member
אני שתיתי שוקו חם

ביום חמישי בערב, בארומה. הרגשתי שמגיע לי, שאני יכולה להתפרע עם שוקו חם אחרי ששבוע שלם לא צרכתי שטויות. זו כמובן שטות דבילית בהחלט, מכמה סיבות: 1. אני מסוגלת לאכול או לשתות דברים הרבה יותר משמינים, ועדיין שוקו חם נראה לי שיא השחיתות. 2. מאותו רגע נפתחו הסכרים, ואצל אמא שלי אכלתי ממתק שומשום בדבש. לא אחד... אני מתביישת לומר כמה וגם גרעיני חמנייה - שזו שחיתות מטופשת, כי אם מתחילים קשה להפסיק. במיוחד אצל אמא שלי, שקונה אותם קלופים וקלויים אוי, נו, מה יהיה?

למעלה