M i k e s F a n
New member
בואו נתעורר עם גיבושון קטן../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif
שלום לכולם, הפורום קצת מת וחבל עליו כי יש לו פוטניציאל גדול להיות אחד הפעילים והמעניינים בתפוז, אני גם אשמה כי אין לי זמן להשקיע, אז עם קצת עזרה של כל אחד ואחד מכם שגולשים בקביעות כאן ועוזרים אחד לשני במציאת סדרות אבודות בואו ננסה להכניס עניין קצת בפורום ולתת יותר בפעילות.
גמני
דבר נוסף הוא
לניר (porky169) על השתתפותו ועזרתו לגולשים בפורום. נתחיל בגיבוש קטן והיכרותי בין חברי הפורום: (אני מתחילה) שם: סיגל גיל: 21 אזור מגורים: מרכז סדרה מצוירת נוסטלגית הכי אהובה (אפשר כמה): בינבה, הדרדסים (הישן), הלב, הקוסם מארץ עוץ, מייטי מקס, סופר בן, סנדוקאן, עליסה בארץ הפלאות, צבי הנינג'ה (הישן), פיטר פן. סדרה מצולמת נוסטלגית הכי אהובה: "צער גידול בנות", "עולמה הסודי של אלכס", "שלושה בדירה אחת", "לואויס וקלארק". רעיונות ופעילויות לפורום: (אם יש לכם) וכמובן שיהיה לכולם שבוע טוב וחג אביב שמח
סיגל
שלום לכולם, הפורום קצת מת וחבל עליו כי יש לו פוטניציאל גדול להיות אחד הפעילים והמעניינים בתפוז, אני גם אשמה כי אין לי זמן להשקיע, אז עם קצת עזרה של כל אחד ואחד מכם שגולשים בקביעות כאן ועוזרים אחד לשני במציאת סדרות אבודות בואו ננסה להכניס עניין קצת בפורום ולתת יותר בפעילות.