בואו נתעורר עם גיבושון קטן

M i k e s F a n

New member
בואו נתעורר עם גיבושון קטן../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif

שלום לכולם, הפורום קצת מת וחבל עליו כי יש לו פוטניציאל גדול להיות אחד הפעילים והמעניינים בתפוז, אני גם אשמה כי אין לי זמן להשקיע, אז עם קצת עזרה של כל אחד ואחד מכם שגולשים בקביעות כאן ועוזרים אחד לשני במציאת סדרות אבודות בואו ננסה להכניס עניין קצת בפורום ולתת יותר בפעילות.
גמני
דבר נוסף הוא
לניר (porky169) על השתתפותו ועזרתו לגולשים בפורום. נתחיל בגיבוש קטן והיכרותי בין חברי הפורום: (אני מתחילה) שם: סיגל גיל: 21 אזור מגורים: מרכז סדרה מצוירת נוסטלגית הכי אהובה (אפשר כמה): בינבה, הדרדסים (הישן), הלב, הקוסם מארץ עוץ, מייטי מקס, סופר בן, סנדוקאן, עליסה בארץ הפלאות, צבי הנינג'ה (הישן), פיטר פן. סדרה מצולמת נוסטלגית הכי אהובה: "צער גידול בנות", "עולמה הסודי של אלכס", "שלושה בדירה אחת", "לואויס וקלארק". רעיונות ופעילויות לפורום: (אם יש לכם) וכמובן שיהיה לכולם שבוע טוב וחג אביב שמח
סיגל

porky169

New member
על לא דבר../images/Emo13.gif../images/Emo134.gif

בכיף אני אוהב לעזור ביחוד כשמדובר בנוסטלגיה. שם: ניר גיל: 18 אזור מגורים: שפלה סדרה מצוירת נוסטלגית הכי אהובה (אפשר כמה):בולי, עליזה בארץ הפלאות סדרה מצולמת נוסטלגית הכי אהובה:פרפר נחמד וזהו זה

האאאאאא?????????????

שם: רועי גבאי גיל: 24 אזור מגורים שפלה כל סרטי הנוסטלגיה

lir972

New member
חדשה פה!

שם: לירן גיל: 21 אזור מגורים: מרכז סדרה מצוירת נוסטלגית הכי אהובה (אפשר כמה): הקוסם מארץ עוץ, פיטר פן, בינבה, נעלולי פלא, עליסה בארץ הפלאות, שאלתיאל קוואק סדרה מצולמת נוסטלגית הכי אהובה: מי הבוס, שלושה בדירה אחת, צער גידול בנות, סמנתה, אני חולם על ג'יני, אריזה משפחתית, משפחת קוסבי, להתבגר ולהתגבר

Esti6

New member
היי.. חדשה בפורום

שם: אסתי גיל: 17 אזור מגורים: איזור השרון סדרה מצוירת נוסטלגית הכי אהובה (אפשר כמה): דני שובבני, הדרדסים, המומינים, החתולים הסמוראים(נחשב לסדרה או סרט?), בבאי, קופיקו!, טוב טוב הגמד (ככה קראו לסדרה?), נילס הולגרסון! סדרה מצולמת נוסטלגית הכי אהובה: צער גידול בנות, אריזה משפחתית, על טעם ועל ריח, בגוף ראשון, אבא חורג אמא חורגת, בוורלי הילס, יש עוד משהו.. שאב של ילדה עוסק במשק בית והם עוברים לגור אצל אשה אחת.. רעיונות ופעילויות לפורום: (אם יש לכם) ום מחווה לסדרה מסויימת שבא כל אחד מספר את הסיפור האישי שלו בקשר לסדרה, גילויים מפתיעים אודותיה, שאלונים ועוד. בנוסף, מפגש חברי הפורום.

חדש כאן...

שם: מרדכי גיל: 15 אזור מגורים: גליל תחתון סדרה מצויירת נוסטלגית הכי אהובה: דרדסים, תינוזאורים. סדרה מצולמת נוסטלגית הכי אהובה: סיפורי גן החיות (הישן). לכן נכנסתי הנה - מישהו זוכר את זה? למישהו יש את זה מוקלט? זה לא מלפני המון שנים, אבל...

noyosh

New member
אני ../images/Emo9.gif

שם: נוי גיל: 17 אזור מגורים: תל אביב סדרה מצוירת נוסטלגית הכי אהובה: פינוקיו, הלב. סדרה מצולמת נוסטלגית הכי אהובה: אריזה משפחתית[הכי בעולם!!!!], "צער גידול בנות", "עולמה הסודי של אלכס", "לואיס וקלארק", בוורלי הילס, מי הבוס, על טעם ועל ריח, בגוף ראשון, הנסיך המדליק מבל אייר, נשואים פלוס.

RossandRachel

New member
בו בו בו בוקר טוב

הנה התעוררנו. וסליחה- ליוזמת המשחקים של הפורום לא מגיעה תודה??חוצפה! :p שם: נגה גיל: עוד מעט 17אזור מגורים: מרכז סדרה מצוירת נוסטלגית הכי אהובה (אפשר כמה): בבאי, גאיה גל וגילי (בובות זה מצויר, לא?) התוכני תההיא עם האקורדאון, הרכב והבקבוק החם בחדר של איזה ילד...חחח, נעלולי פלא, דנבר- כולן! סדרה מצולמת נוסטלגית הכי אהובה: "צער גידול בנות", "עולמה הסודי של אלכס", גולשים בזמן, נשואים פלוס מי הבוס רעיונות ופעילויות לפורום: (אם יש לכם) משחקים- והרבה. אני אחשוב על עוד ומה עם פינת off יומית עם בדיחות וסרטונים מצחיקים?

למעלה