בואו עוד פעם...בא לי!

בואו עוד פעם...בא לי!../images/Emo45.gif

בואו עוד פעם שירשור תמונות! כי יש מלא חדשות וזה כיף לראות תמונות זה מעניין! אז אני יהיה ראשונה ובבקשה תשתפו פעולה.... אני בפסח...אל תתיחסו לתאריך המצלמה...ו...עוד משהו צילמו מלמטה ככה שלא ראיתי ואל תחשבו שאני כל כך גבוה. מתה עליכם ועל הפורום המדהים! נ.ב יש לי פאלפון חדש אני מאושרת!!!!!!!!!!

ווווווווואאאאאאאאאאאאאהההההההההה

תסלחו לי תיכנסו לזה אל תסתכלו על זה ככה אמאלה איזה מםחידה אני ככה! מהר תלחצו...יאבאאאאאאאאאאאאא

את ממש חמודה אממ...

יש לי תמונה חדשה שלי אבל היא ממש יצאה מכוערת..... אני בדיוק כשיו הולכת אז מחר אני יראה תתגבות
יוווו

RinRan

New member
עמרוש ונועוש

עמרוש- את ממש חמודה
נועוש- מצטערת אבל........ את לא נראית בכתה י"א *רצה מהר מהר להתחבא!!!*

קריאנוש ונועוש!

קרינוש-מווווווותק! אבל מצטערת קוראים לי עומר ולא עמר...יא בובה! נועוש-את בכיתה י"א????????יאאאאאאאאאא אחותי גדולה אני רק בכיתה ח´...חחח....את ממש בובה...כולכם מתוקות!

RinRan

New member
עומרוש...

עומרוש
סורי- פשוט יש בפורום עוד 2 עמר/עומר (אני כבר לא יודעת מה לכתוב...) אז רגע- omerikoosh זה עמר וomer wild זאת עמר ופיה ישנונית זאת עומר, got it
ד"א- נו פרובלם

RinRan

New member
אוי סורי.....

אוי סורי: omerikoosh זה עמר=omerikoosh זאת עמר. ו-כן, זה חשוב כי למדתי לשון בכתה ו´ ושנה שעברה לא למדתי לשון והשנה אני כן לומדת לשון וכבר שכחתי ההההכל
(אני בכתה ח´ למי שלא יודע...)

חחחחח קארינוש חחח מתוקה!!!!

אני יודעת שאני לא ניראת ביא´ אני ניראת הרבה יותר קטנה אני ילדה נמוכה תראי בתמונה הזאת למשל אני זאת עם הגופית איקס בצבע חאקי תראי את ההבדל איזהנ נמוכה אני אני כמו מרי קייט את לא זוכרת
מטר 52 בכיתה יא´ חחחחחחחחחחחחחחחחח אני בדיוק עכשיו זזה ועכשיו אני באמת זזה כי הורגים אותי פה
מתה עליייייך

RinRan

New member
כן מסכנה ../images/Emo10.gif

טוב לא נורא לפחות את כמו מרי קייט
טוב אז שלא יהרגו אותך
- תזוזי כבר

T N T girl

New member
לרין ראן !!!

אוקיי אז ככה ... יש 3 עמר / עומר בפורום : 1 ) פיה ישנונית = עומר 2 ) omer wild - עמר בלי ו´ 3 ) omerikoosh = T N T girl = עמר בלי ו´ ! חחח זהו ... לידע הכללי ! ניצו"ש זזתי עכשיו לישוןןןןןןןןןן !!! בייביי נתראה ביום ג´

למעלה