בואו תעזרו!!

amit1peiser

New member
בואו תעזרו!!

ויכוח סוער על נוער עובד מול הצופים! איזו תנועה טובה יותר? מי הגדולה ביותר? למי יש את הערכים הטובים יותר?? בואו תעזרו! כנסו עכשיו לפורום הנוער העובד נ.ב אני לא מנהל הפורום של הנוער העבוד אני משבט צור כוכב יאיר! הצופים שולטים! בואו לעזור להוכיח את זה!

Meijen Shaggy

New member
לי כבר נמאס מהויכוח סרק הזה../images/Emo4.gif../images/Emo15.gif

באיזה כיתה אתה?

amit1peiser

New member
זה מעיין שגיא מכוכב יאיר?

זה אתה??? זה נמרוד! שכבת אלמוג שכן שלך דרך אגב! :))))

אני? ד´... אבל אמרתי קישור

להודעה! נ.ב.:רק עכשיו שמתי לב שמייג´ן פה! אני מכיר אותך מאגדות אגדות אורבניות!

amit1peiser

New member
הם יגידו גם ככה מה שהם רוצים

לך תראה איך הם צועקים עליי על איך שאני מדבר ולא אמרתי מילה גסה אחת! רק את דיעותיי... בניסוחים טובים מאוד רק על בסיס עובדות! לכו תראו שזה לא משנה מה תגידו, בסופו של דבר יגידו שאתם מדברים בגסות...

קודם כל אני בת!

דבר שני לא משנה מה הם יגידו אם באמת דיברת יפה ובנימוס זה מה שחשוב.. כי גם אם הם יגידו שאתה מדבר גסויות וכו´ הם ידעו שאתה לא וזה מה שחשוב באמת! אבל אם תתחילו לקלל ולרדת על התנועה שלהם הסטיגמה שיש להם עלינו לא רק שהיא לא תשתנה היא גם תתחזק ואתה תהרוס לתנועה שלך (אתה או כל אחד אחר) להכנס לפורום שלהם כדי לריב איזו תנועה יותר טובה זה כבר דפוק ומפגין על חוסר ביטחון אבל אם כבר התחלת עם זה תסיים את זה יפה לפחות.

נחמד מצידך...

לבוא לפורום של התנועה שלך ולספר את הצד המעוות שלך לחברים שלך בתנועה. אף אחד לא צעק עליך, אל תעשה מעצמך מסכן כל כך בבקשה. ונחמד שאתה אומר את הדעות שלך, אבל להרבה מאוד מהדברים שאמרת אין בסיס עובדתי בכלל בכלל, ומעבר לזה - הזכות שנתת לעצמך לבקר את התנועה שלנו בצורה כזו, לקרוא לה תנועה לא שוויונית, תנועה שעושה עוול לחניכים שלה, ביזיון של תנועה, תנועה שמתחילה שטיפת מוח מכיתה ד´, מעוותת את החשיבה של החניכים, תנועה מבזה, תנועה מושחטת (!!!), ועוד להגיד שאנחנו לא תנועת נוער בכלל...? בבקשה אל תגיד שאתה לא מדבר בגסות אוקיי?! ולקרוא למישהו בפורום טמבל על סמך כלום, ולהגיד לאנשים "אתם מדברים שטויות"... באמת מראה כמה יפה אתה משתדל לנסח את עצמך כדי לא לפגוע באף אחד. זו טעות מאוד גדולה מצידך להגיד "לא משנה מה תגידו הם בכל אופן יגידו ככה וככה"... כי אנשים קוראים ומתייסחים למה שאתה אומר, למרות שבהרבה מהמקרים יש לך טענות לא מבוססות, לא נכונות ופוגעות. ואפילו שאנשים מוכיחים לך אחרת, אתה טוען שהתנועה היא בעצם לא תנועה, כולנו שוטפים מוח לילדים תמימים בכיתה ד´ ושאף חניך עם דעות ימניות לא יוכל להשתלב בתנועה. אז תבקר את עצמך לשנייה לפני שאתה מאשים את הכותבים בפורום שלנו באטימות. בכל מקרה אני לא ממש יודעת מה הויכוח הזה תרם לך או השפיע עליך, אני רק רוצה לבקש ממך - תפסיק אותו כבר... די... כל כך הרבה ויכוחים בין שתי התנועות שלא מובילים לכלום. יום טוב לכם וחג שמח.

העצלנית

New member
בחיי מספיק

נכנסתי במקרה סתם תוך כדי שיטוט שמעתי יש דיון על כתובות אש וראיתי את ההודעה. כרגע בפורום שלנו אין שום ויכוח על זה תעשו לי טובה ואל תתחילו את זה. ממש נמאס לי להתנהג כמו גננת ולצעוק על כולם שיהיו נחמדים. יש דיונים נחמדים אצלנו למשל הטיולים של מחוז נגב (אמפריה) והריקודים של בורוכב (להגנה אישית אני לא יודעת מה זה). אז חלאס הוויכוח הזה טפשי ונמאס. חג שמח דפנה

למעלה