דנדי פו האחת
New member
בואיקוס לכל
אתמול הכנתי בואיקוס חומרים: 100 גרם חמאה בטמפרטורת החדר חצי חבילת גבינה לבנה 100 גרם גבינה צהובה מגורדת כוס ורבע קמח תופח 1 ביצה בקערה יש לערבב היטב את כל החומרים לבצק רך , על ידי לישה ידנית , ולהעבירה לחצי שעה המתנה במקרר. מכינים את המילוי השונה לטעמכם : זיתים מגולנענים קוביות גבינת צ`אדר פטריות קצוצות מטוגנות עם בצל פירה בטטה עם טימן תערובת בולגרית עם ביצה תערובת טונה ברוטב פיקנטי (או סלט טונה משימורים ) פירה תפוח אדמה עם בצל מטוגן מכינים בצד ביצה טרופה אחת ושומשום שחור מחממים תנור על 170 מעלות , משמנים את תבנית האפיה ומתחילים לגלגל את הבואקוס לכדורים קטנים עם מעט מילוי בפנים ... מניחים בצורה מסודרת עם רווחים בינהם , ומורחים את הביצה והשומשום מעל . מכניסים את הבואקוס לכ20 דקות , עד שהם מזהיבים ויפים .
אתמול הכנתי בואיקוס חומרים: 100 גרם חמאה בטמפרטורת החדר חצי חבילת גבינה לבנה 100 גרם גבינה צהובה מגורדת כוס ורבע קמח תופח 1 ביצה בקערה יש לערבב היטב את כל החומרים לבצק רך , על ידי לישה ידנית , ולהעבירה לחצי שעה המתנה במקרר. מכינים את המילוי השונה לטעמכם : זיתים מגולנענים קוביות גבינת צ`אדר פטריות קצוצות מטוגנות עם בצל פירה בטטה עם טימן תערובת בולגרית עם ביצה תערובת טונה ברוטב פיקנטי (או סלט טונה משימורים ) פירה תפוח אדמה עם בצל מטוגן מכינים בצד ביצה טרופה אחת ושומשום שחור מחממים תנור על 170 מעלות , משמנים את תבנית האפיה ומתחילים לגלגל את הבואקוס לכדורים קטנים עם מעט מילוי בפנים ... מניחים בצורה מסודרת עם רווחים בינהם , ומורחים את הביצה והשומשום מעל . מכניסים את הבואקוס לכ20 דקות , עד שהם מזהיבים ויפים .