בואיקוס לכל

בואיקוס לכל

אתמול הכנתי בואיקוס חומרים: 100 גרם חמאה בטמפרטורת החדר חצי חבילת גבינה לבנה 100 גרם גבינה צהובה מגורדת כוס ורבע קמח תופח 1 ביצה בקערה יש לערבב היטב את כל החומרים לבצק רך , על ידי לישה ידנית , ולהעבירה לחצי שעה המתנה במקרר. מכינים את המילוי השונה לטעמכם : זיתים מגולנענים קוביות גבינת צ`אדר פטריות קצוצות מטוגנות עם בצל פירה בטטה עם טימן תערובת בולגרית עם ביצה תערובת טונה ברוטב פיקנטי (או סלט טונה משימורים ) פירה תפוח אדמה עם בצל מטוגן מכינים בצד ביצה טרופה אחת ושומשום שחור מחממים תנור על 170 מעלות , משמנים את תבנית האפיה ומתחילים לגלגל את הבואקוס לכדורים קטנים עם מעט מילוי בפנים ... מניחים בצורה מסודרת עם רווחים בינהם , ומורחים את הביצה והשומשום מעל . מכניסים את הבואקוס לכ20 דקות , עד שהם מזהיבים ויפים .
 

רינת103

New member
דנדי נראה מעולה,תודה על המתכון

מה מבשלים היום? אצלי קציצות ברסק ואורז לבן
 

רינת103

New member
והמתכון לקציצות

המתכון של חברה מפורום שכן מצרכים שים בקערה : 1/2 ק”ג בשר טחון חופן פטרוזיליה קצוצה 2 תפו”א מגוררים וסחוטים 1 עגבניה מגוררת ללא המיץ 1 בצל גדול מגורר סחוט 2 ביצים 2 כפות קמח מלח ופלפל שחור ומעט : קינמון, כרכום, פפריקה, אגוז מוסקט לערבב הכל היטב לחמם שמן במחבת ליצור קציצות לא דקות מדי (שיהיו מעט תפוחות) אופן ההכנה ולטגן עד קבלת צבע חום(אפשר לאכול אותם כך , במידה ומכניסים לתנור שהצבע יהיה זהוב כי הם עדיין יתבשלו בתנור ) סידור הקציצות בתבנית: לחתוך בצל גס ולטגן במחבת עד שיזהיבו, ולשפוך בתבנית מתאימה לתנור, מעל הבצל לסדר בצפיפות את הקציצות המטוגנות ומעל הקציצות לפזר 2-3 עגבניות וגמבה חתוכים לרצועות. הרוטב: לשים בקערה : 1 כוס מים רותחים 3 שיני שום כתושות מעט רוטב סויה אבקת גריל עוף (או רוטב ברביקיו) אבקת מרק עוף פפריקה (או תבלין צ’ילי) מלח ופלפל שחור לערבב היטב לצקת מעל הקציצות לכסות בנייר כסף ולתנור בחום בינוני 1/2 שעה,ב-10 דק’ אחרונות להסיר את הנייר.
 
../images/Emo99.gifרינת איזה יופי של קציצות

עשית לי חשק תודה אגב אפשר להכין אותם עם ילדים
 

מליאל

New member
רינת ../images/Emo106.gif מתכון משגע, מה קורה לי היום? את

כל המתכונים בא לי פתאום להכין, הכנת את זה כבר?
 

מליאל

New member
YYY דנדי איזה יופי...יצאו לך ממש חתיכים

אין מצב שאני לא מכינה את זה....עם זיתים, טונה ובטטה...עם מה את הכי ממליצה? עם מה את ממלא?
 
למעלה