א. עוד תמים אחד.היוש!
דתי לאומי, 37, ירושלמי, נשוי פלוס. נראה סבבה.
מחפש את האחת, הדומה, המחפשת, הסקרנית, הרוצה לרגש ולהתרגש בלי לפרק את הקיים.
די עם השגרה והלופ המבעס של החיים
חייבים לגנוב את הרגע
מחכה לך
בואי כבר!
האמת, הוא צודק. למה אתה חושב שהוא תמים?א. עוד תמים אחד.
ב. דתי לאומי- ומה עם לא תנאף?
יעיש. אהבתי יותר את הכינוי הקודם שלך.האמת, הוא צודק. למה אתה חושב שהוא תמים?
באשר ל"לא תנאף", לא רלוונטי, כי עד חרם ד'רבינו גרשם, גובראין יהודאין יכלו להתחתן עם כמה נשים שרצו - זכורה לנו העלייה מתימן של פטריאך עם כמה נשים. וחוץ מזה, שינאף, מה'כפת לך, אלא אם כן דוריאן ידידי אתה חושש מתחרות? [אני מטיל ספק בכך]
ברוך הבין, ובכל זאת -יעיש. אהבתי יותר את הכינוי הקודם שלך.
תמים כי כמו הרבה אחרים הוא חושב שיסתערו עליו עם פניות מנשים חושקות ולהוטות. כולנו עברנו את השלב הזה. (אתה לבטח לא עם נשים)
ולא תנאף? הדתיים הלאומיים הביאו לעולם את המושגים ״העגלה המלאה״ ו״חמורו של המשיח״ מי כמוך בקי בהיסטוריה.
מונחים אלו מציבים אותם לכאורה בדרגה גבוהה יותר מאיתנו החילונים שהמוסר שלנו (לדברייהם) נחות ומושחת. כולנו ערים לסיאוב שחיתות ומוסר ירוד בממסד הדתי/חרדי ואין צורך לפרט.
כמובן שמדובר על הממסד הדתי/חרדי ומשליך על הציבור שבוחר בו. אני לא יורד לפרטי בודדים. אני בטוח שחלק מהם הם אנשים נפלאים ומוסריים.
הבנת את זה ברוך?
הבהרה. ״חמורו של המשיח״ הגיע מבית מדרשו של ״הרב קוק״ האבא הרוחני של הציונות הדתית ובדיעבד המשיחית. אז סלח לי אם אני מכליל. רובם ככולם ראויים לכך.ברוך הבין, ובכל זאת -
אגב, אני לא זכיתי להתנפלות של המוני גופים צעירים ומיוזעים אלא להצעות כמו: תקנה לי ארוחת ערב, זה עולה כך וכך.. וגו'
העליונות המוסרית באה בעיקר מחוגי החרדים.
נדמה לי אתה מצטט את "חמורו של משיח", אבל החרדים הם הכתובת ל-תמיהה.
הדתיים הלאומיים, חלק מהם אוהב סביבה יהודית נקייה מערלים, חלק אחר.. נו טוף
שיהיה לו בהצלחה.
בטח הבנת אותי ברוך, רגע לא?!
תודה על ההברה.הבהרה. ״חמורו של המשיח״ הגיע מבית מדרשו של ״הרב קוק״ האבא הרוחני של הציונות הדתית ובדיעבד המשיחית. אז סלח לי אם אני מכליל. רובם ככולם ראויים לכך.
ולמה זה רלוונטי לפורום ולכותב הפוסט?יעיש. אהבתי יותר את הכינוי הקודם שלך.
תמים כי כמו הרבה אחרים הוא חושב שיסתערו עליו עם פניות מנשים חושקות ולהוטות. כולנו עברנו את השלב הזה. (אתה לבטח לא עם נשים)
ולא תנאף? הדתיים הלאומיים הביאו לעולם את המושגים ״העגלה המלאה״ ו״חמורו של המשיח״ מי כמוך בקי בהיסטוריה.
מונחים אלו מציבים אותם לכאורה בדרגה גבוהה יותר מאיתנו החילונים שהמוסר שלנו (לדברייהם) נחות ומושחת. כולנו ערים לסיאוב שחיתות ומוסר ירוד בממסד הדתי/חרדי ואין צורך לפרט.
כמובן שמדובר על הממסד הדתי/חרדי ומשליך על הציבור שבוחר בו. אני לא יורד לפרטי בודדים. אני בטוח שחלק מהם הם אנשים נפלאים ומוסריים.
הבנת את זה ברוך?
לא הבנתי, עכשיו אנחנו בפורום מוסרי?יעיש. אהבתי יותר את הכינוי הקודם שלך.
הבנת את זה ברוך?
מה זה מפריע לך שהוא יחשוב שיסתערו עליו פה נשים ???יעיש. אהבתי יותר את הכינוי הקודם שלך.
הבנת את זה ברוך?
ראה תגובתי למטה,לא ראוי ולא מכבד.א. עוד תמים אחד.
ב. דתי לאומי- ומה עם לא תנאף?
היי WELCOMEהיוש!
חייבים לגנוב את הרגע
מחכה לך
בואי כבר!
האם חשוב לך השקפה דתית או השקפה לאומית?היוש!
חייבים לגנוב את הרגע
מחכה לך
בואי כבר!
הי!האם חשוב לך השקפה דתית או השקפה לאומית?
לדעתי צריך להתמקד באופן מעט שונה.
לפי אזור, לפי תחביבים, לפי סוג ריגושים וכו.
אישוניאיש.
דרושה חבקנית.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.