בואי אלי טקילה ,,בואי

בואי אלי טקילה ,,בואי

ותשקי אותי במי אהבתך המטהרת את דיכדוך ימי ושנותי ,,,,,,,,

טאKילה

New member
באתי עד אליך...../images/Emo48.gif

השמים שזורים כוכבים נתנו לגורל להכריע להחליט דבר,,, העננים הביעו,, את הרצון לומר אהבה.. קשטנו את אהבתינו במילים ופרח,,, זרקנו בדרך את הכאב.. השחר הוביל אותנו,, אל הירח המתמלא,, אמרנו מילים רכות,, נגענו שם עמוק,, אני יודעת,, האהבה גם אם היא מכאיבה,, אתה אוהב אותי,, אני אוהבת אותך,, שנינו אוהבים ללקט כוכבים,, והירח אוהב לאהוב אהובים,, ***יום אהבה שמח***

האהבה היא כל כך מכאיבה ,,,

עד שאני שואל את עצמי האם היא שווה את כל המאמץ,,,,,,,,, כשתבוא לשכב איתי / טלי אוקסנברג כשתבוא לשכב איתי אל תגיד לי כמה אני יפה אל תבטיח לי נצח אל תלמד אותי אהבה. כשתבוא ותשכב איתי אל תלחש לי מילים ששמורות לזו שאתה באמת אוהב. אל תגע בי ברוך כשהערב יורד אל תביט אל תוך עיניי ותגיד לי שאני הדבר הכי אמיתי שלך. תדע שכל מה שיש בינינו זה מגע. כשתבוא לשכב איתי אל תוציא ג'וינט מקופסא אל תדליק לי סיגריה זולה אל תעמעם את האורות אל תשמיע לי מוסיקה נעימה תשאיר את שתי כוסות היין במגירה. אל תקרא לי "יפה שלי" אל תשכר אותי בריח הקטורת שהבאת כל הדרך מהודו אל תהפנט אותי באווירה שנינו,חומד, עשויים מאותו חומר ולא קוראים לזה אהבה.

טאKילה

New member
מה אתה עושה לי?../images/Emo142.gif../images/Emo79.gif

מה אתה עושה לי? מרוחק כענפים.. תלית בי מחשבות אני זוכרת,, איך ידך נגעה בי,, כבודקת את גשריי אתה מנעים לי,, אתה מסעיר אותי,, ואני השתוקקתי לליטוף,, לרוך הקטיפתי,, וגופי רעד... עטפת בקסמים,, ואני טיפחתי ושמרתי עמוק בלב,,את אהבתי.

ואני שרואה את מילותייך,,,,,

אני רוצה לחוזק בחוזקה ,,לנער את משולש כוורתך המתוק ,,,,,,,,,, "אישה רווקה " / ג'קי הראל אישה רווקה , איך תברחי לך לקן, לנשר שרוצה שתגידי לו ,כן? ההוא שליבו מזדקן ומתרוקן. אם תלקטי את זרעוני אדמת השכן, או תחפצי לעמוד על איזה עץ מסכן, לצייץ כמיוחמת המחכה לעורב מזדמן. אישה רווקה , את כזו דקיקה , שותה את כל הזעם ואת היריקה , אוכלת את התשוקה ,ואת השתיקה . ומה אם השועל ירצה לאוכלך בשקיקה , ללקק את משולש כוורתך, זאת המתוקה , האם לא תרווי את צמאונך באותה נשיקה ? אישה רווקה , את כזו דקיקה , שותה את כל הזעם ואת היריקה , אוכלת את התשוקה ,ואת השתיקה .

טאKילה

New member
כאשר תביט אלי בשתיקה..../images/Emo48.gif../images/Emo20.gif

כאשר תביט אלי בשתיקה תגאה מתיקות בליבי כדבש תביט בי כאור מסתנן וחודר לתוך נימי הנשמה כאשר תביט אלי בשתיקה תשוטט נפשי באויר הקריר בחיבה אילמת כעלה הדרים מקושטים ברסיסי טל כאשר תביט אלי בשתיקה אפרח לעינייך הכחולות לילי יהיה לילך באהבה אטבע בתשוקתך כעיוורת כאשר תביט אלי בשתיקה ארעד לאורו של ירח אתעטף בגופך השוקק לליל אהבים רק שנינו כאשר תביט אלי בשתיקה במלא ליבך האוהב ארחף בדאיה לשמים והים את עיניו בנו יתן אהבתינו כגלי ים לעולם.

ואם תתני לי להכניס לחריץ חייך הרטוב

פתק משאלות,,,,,אתן לך לאחוז במיקרופון חיי החטוב ,,,,ולנאום את נאום הניצחון בראש חוצות,,,,,,,,,, "תאווה פוליטית" / ג'קי הראל מילותייך מליל אמש, כסיסמת בחירות נושנה, הביסו את ההיגיון, הוציאו את המיטב מהנשמה. ואת שיכורה מתאוותך , צורחת עם מקרופון חטוב , יריבים נופלים ,הולכים לחפש מנהיג אחר בסיבוב. הסקרים לטובתך, ההוא הזקן , אומר לך שלום עצוב, ואני מצביע כרגיל , שם לך פתק בחריץ חייך הרטוב . קחי מנדט לתאוותך, קחי לך כסא לשבת עליו , את שולטת בברזים שנשמעים לך, ואם זה המצב , אז קחי אותי אלייך , אני פוטנציאל שלך עכשיו. אני חושב עלייך עכשיו, למרות שאת לא מאמינה, כי איך תאמיני למילים שמשתנים עם בוא הסתיו? אולי תצאי לך לעם ,הרוצה לשמוע את קולך תתני לו חלום, תתני לו חזון, תתני את נשמתך. קחי מנדט לתאוותך, קחי לך כסא לשבת עליו , את שולטת בברזים שנשמעים לך, ואם זה המצב , אז קחי אותי אלייך , אני פוטנציאל שלך עכשיו.

למעלה