בואן דיאה אה טודוס אי בואנה וינידה
אה לוס מואבוס, אוי נו לאבורי מדיו דיאה פור קה מה חואי א אטאקאנאר לה ונטנה דה אל אוטו מיו, אמה אקי אסטו, אי קרו דאר ווס אונה פריטדה דה קלאבאסיקאס, און קה מפארסה קה יא וו לאס די אמה אנטס דה קואנטאס דיאס מלדי אקי קה לה ג´נטה קרן לה רצפטה, אקי אסטה. לפני כן אני רוצה להעיר משהו, כשאני אומרת מלח פלפל, ולא נותנת כמויות מדוייקות זה בגלל שלכל אדם יש את הטעם שלו, ולכן הטוב ביותר זה לפזר מעט, לטעום, לא מספיק להוסיף עוד. פשטידת קישואים: 4-5 קישואים מנוקים ומגורדים במגררת גסה, 3 ביצים מלח,פלפל, 1/2 כוס פירורי לחם, בצל מגורר, חצי כוס פטרוזיליה קצוצה, 3 כפות שמן, מערבבים את הקישואים עם הביצים, פירורי לחם,בצל פטרוזיליה, מלח ופלפל, שמים בתבנית 25X25 נייר אפייה, מפזרים את השמן ומשטחים את הפשטידה, אופים בחום גבוה 250 מעלות חצי שעה, או עד שהפשטידה משחימה, הגוון שלה צריך לצאת חום כהה, צ´ופר לוס דדוס.
אה לוס מואבוס, אוי נו לאבורי מדיו דיאה פור קה מה חואי א אטאקאנאר לה ונטנה דה אל אוטו מיו, אמה אקי אסטו, אי קרו דאר ווס אונה פריטדה דה קלאבאסיקאס, און קה מפארסה קה יא וו לאס די אמה אנטס דה קואנטאס דיאס מלדי אקי קה לה ג´נטה קרן לה רצפטה, אקי אסטה. לפני כן אני רוצה להעיר משהו, כשאני אומרת מלח פלפל, ולא נותנת כמויות מדוייקות זה בגלל שלכל אדם יש את הטעם שלו, ולכן הטוב ביותר זה לפזר מעט, לטעום, לא מספיק להוסיף עוד. פשטידת קישואים: 4-5 קישואים מנוקים ומגורדים במגררת גסה, 3 ביצים מלח,פלפל, 1/2 כוס פירורי לחם, בצל מגורר, חצי כוס פטרוזיליה קצוצה, 3 כפות שמן, מערבבים את הקישואים עם הביצים, פירורי לחם,בצל פטרוזיליה, מלח ופלפל, שמים בתבנית 25X25 נייר אפייה, מפזרים את השמן ומשטחים את הפשטידה, אופים בחום גבוה 250 מעלות חצי שעה, או עד שהפשטידה משחימה, הגוון שלה צריך לצאת חום כהה, צ´ופר לוס דדוס.