בואן דיאה אה טודוס אי בואנה וינידה

RORGAD

New member
בואן דיאה אה טודוס אי בואנה וינידה

אה לוס מואבוס, אוי נו לאבורי מדיו דיאה פור קה מה חואי א אטאקאנאר לה ונטנה דה אל אוטו מיו, אמה אקי אסטו, אי קרו דאר ווס אונה פריטדה דה קלאבאסיקאס, און קה מפארסה קה יא וו לאס די אמה אנטס דה קואנטאס דיאס מלדי אקי קה לה ג´נטה קרן לה רצפטה, אקי אסטה. לפני כן אני רוצה להעיר משהו, כשאני אומרת מלח פלפל, ולא נותנת כמויות מדוייקות זה בגלל שלכל אדם יש את הטעם שלו, ולכן הטוב ביותר זה לפזר מעט, לטעום, לא מספיק להוסיף עוד. פשטידת קישואים: 4-5 קישואים מנוקים ומגורדים במגררת גסה, 3 ביצים מלח,פלפל, 1/2 כוס פירורי לחם, בצל מגורר, חצי כוס פטרוזיליה קצוצה, 3 כפות שמן, מערבבים את הקישואים עם הביצים, פירורי לחם,בצל פטרוזיליה, מלח ופלפל, שמים בתבנית 25X25 נייר אפייה, מפזרים את השמן ומשטחים את הפשטידה, אופים בחום גבוה 250 מעלות חצי שעה, או עד שהפשטידה משחימה, הגוון שלה צריך לצאת חום כהה, צ´ופר לוס דדוס.
 

RORGAD

New member
חונה שריקה עשתה היום את הפשטידה

הפשטידה את מפסידה אם את לא עושה אותה. הריח והטעם חבל על הזמן.
 

רותי ב.

New member
מוי בואנו סי ביי - אמה -

קישואים נו סה דיזה אינג´נרס? אי סי מי אקודרו קלבסיקס ארה דלעת, נו?
 

gingit1

New member
אנג´ינרה

זה מאכל שעשוי מקישואים בטעם חמצמץ, אשאל את אימי וארשום את המתכון.
 

רותי ב.

New member
יש לנו את המתכון. הביא לנו אותו

דדי חתם, אם את זוכרת אותו. היה פה, הביא מתכונים משגעים ונעלם. והלוואי שיכנס לעוד קצת.
תודה, על ההסבר. ומה שלומך?
 

gingit1

New member
חוץ מהחום הנוראי

קצת יותר טוב, האנטיביוטיקה גמרה אותי, אני חלשה, אין לי תאבון, אבל פחות כאבים. דווקא בימים כאלה לא צריך להעדר מהעבודה, שם יש מזגן.
 

קדן

New member
גם אני עושה את הפריטדה הזאת

וכפי שסיפרתי לפני מספר ימים אימי מטגנת אותה במחבת והופכת אותה עם צלחת או מכסה .זה נהדר לימות הקיץ .נכון בטיגון זה מצריך קצת יותר שמן אבל כפי שכתבת צ´ופר לוס דדוס..
 

פיפיטה

New member
גם אני עושה את הפריטדה אבל בתנור

וילדיי מגיל צעיר מתים עליה. כמעט כל אירוח שלי יש על השולחן את הפריטדה הזו...
 
למעלה