בואן דיאה אי סמאנאדה בואנה א

RORGAD

New member
בואן דיאה אי סמאנאדה בואנה א

טודוס, קומו אסטאש? אי אנדה א סטאן טודוס? פאסייאנדו? ג´ינג´ית נו אסטאס אן ישראל? טה דספארסיטס, אי חונה קומו טה סאליו אל פייה דה אל קרנריקו "שוק טלה"? אי רותי טו אנדה אסטאס? קאדה דמאדרוגאדה, מוס בינדיזס אי אוי קואלו?

רורדאד אי טודוס בואנה סמאנאדה../images/Emo42.gif

אל פייה ד-אל קרנריקו (
(ארמוזו נומברה...) מה סליו מוי בואנו. גרסיאס פור לוס טיפים קה מה דאטס. שוק הטלה יצא טוב מאוד תודה עבור הטיפים שנתת. איך אומרים טיפים בלאדינו? בזמן גירוש ספרד כנראה לא נתנו טיפים(
אז צריך להמציא מילה חדשה.

רותי ב.

New member
יו אקי סטו.... סי ימה חופש, ... מה

לו קי איזי אוי די דמנייאנה ... אסטובי אין אל מוסך, אי א לה שקולה די מי-איז´ו, נו מה קדארון צ´קים... די קוואנטוס מונצ´ו פרימיו א-דשר אאי.... טומי לוס ליברוס פור טודו אל אניו... פור אל.... , מרקי קמה מואבה... אי אגורה טורני. אגורה טמביין וו מלדר לו קי סקריביטש אייר.
בוקר טוב.

gingit1

New member
בואן דיאה א טודוס ../images/Emo24.gif

שלום א טודוס זהו, יו סטו אקי, סיסקפו אל חופש, איזה חופש, אגורה סטו אין אל לבורו, אקי וו אריפוזר אומפוקו. דוס סימנס די חופש אי נו איזי כלום, אונה סימנה סיחואה קון לה איז´ה אין ל´ספיטל, אי לה אותרה סימנה אומפוקו די אלימפייר אי אומפוקו קניות פרה לשולה אי סיפוירון לס דוס סימנס להתראות בינתיים

רותי ב.

New member
ברוכה החוזרת ../images/Emo24.gif עכשיו לנוח

קצת מהחופש. גם אצלי הוא התחיל קצת על העוקם.

RORGAD

New member
בואנה וינידה ג´ינג´ית, אי אמי מה

סה חואה מאס דה אל חופש אן פלייאר דיאה אנטרו קון אל מאלוגראדו קה אסטה אן מי קאזה, אמה יו נו מטו טינו, אי יו אגו מי וידה. מאס לו טומו אן חוש קה דה אסטרצ´אר. גם לי החופש היה לא מי יודע מה, את כל היום ביזבזתי על מריבות, עם המנובל, אבל אני לא שמה לב, אני עושה את החיים שלי, יותר אני צוחקת ממה שמתעצבנת מהמטורף הזה.

avielss

New member
טומה לו קון בואנס

איי מונצס גנטס קה פאגן מונצס פאראס פור גנטה קה אזן רייר (ליצנים) אי טו טיינס דבלדס נו אס אסטה מודו?

טיינס רזון ג´נגית...קון קראטורס

אוגרשאר אז זור אי מזימס אין אל חופש כפדריטיס.. אמה העיקר כסטה סנה אי רזייה אגורה..

למעלה