בואן דיאה א טודוס דה מיפרטה

RORGAD

New member
בואן דיאה א טודוס דה מיפרטה../images/Emo140.gif

אקי אסטו אסנטאדה אן לה דמאדרוגאדה, נו פודי דורמיר לה נוצ´ה אנטרה, אי אסטו אספרנדו קה סה אגה לאס אוצ´ו דה דמנייאנה פארא אירמה אל קופת חולים פורקה אל פארסר מבינו התקף לב אייר, אייר דספואס דה מידיו דיאה מאפירסיוי אונוס בואן באטידוס דה קוראסון, אי מבינו אונה סודור ילאדה, מטויו לה מאנו סיידרה קון לוס פצ´וס פינה אלה בוקה, אי אסטו טודו אס סיגנלס דה אטאקה דה קוראסון, ממיטי און כדור דבאשו דה לה אלגואנגה, אי מביני און פוקו מיז´ור, מפארסיו קה יה מה פאסו, אמה לה נוצ´ה אנטרה מיטויו אל קוראסון, אי פורקה מורו לשוס דה אל איספיטאל דישה קה אס מיז´ור א דסקנסאר אן לה קאמה אי אה לה דמנייאנה אאיר אל קופת חולים. תרגום: אני יושבת לי השכם בבוקר, לא יכולתי לישון כל הלילה, כנראה קיבלתי התקף לב (חלש)אתמול במשרד הרגשתי דפיקות לב חזקות, זיעה קרה, וכאב בכל החלק השמאלי של הגוף, לקחתי כדור מתחת ללשון, ועזר קצת, חשבתי שעבר לי, אבל בלילה עוד כאב לי, היות ואני גרה רחוק מבית החולים, החלטתי לנוח במיטה ולחכות לבוקר ללכת לקופת חולים, מקווה שהכל יהיה בסדר, עוד יש לי לחתן עוד 2 בנות ועוד יש לי לראות נכדים, ההוא שם למעלה יכול להמתין לי קצת, שיתגעגע מה יש.

../images/Emo24.gifבואנן דיאה רורגארד../images/Emo101.gif

אספרו קה פינה אגורה יה סאס מיג´ור. (מקווה שבינתיים את מרגישה טוב יותר) וה טה פישין אל הוספיטל (תגשי מהר לבית חולים) סנה קי סטס (תהיי בריאה)

רותי ב.

New member
../images/Emo57.gif שתרגישי טוב,

טי סטו אספירנדו אקי, די אוייר קומו סטאס, אי קוואלו טופארון אל הוספיטל. בואנו קי אבלימוס אומפוקו מאס אנטיס.... קון טי, דיטניינדו לוס דדוס פור בואן מזל, אי סאלוד.

רורגד...העיקר זה לא להלחץ...../images/Emo24.gif

לא להילחץ מקרידה עם את מכירה את עצמך ויש לך כדור של מתחת ללשון כמו שתיארת,יפה עשית, אבל כדי מאוד לערוך בדיקות מידי פעם ולא להתעצל.. והכי הכי חשוב במצבך זה ללמוד איך לא להתעצבן העצבים גורם חשוב לכל המחלות.. סנה אירזייה כמסטאס .. ותהיי בקשר

gingit1

New member
../images/Emo23.gifרורגאד

סטאמוס אספרנדו, קוואלו חוואה? קואלו תידישו אל דוקטור? סנה כסטייאס, שמרי על עצמך ותהיי בקשר

Lcapone

New member
גם את התקפי הלב לקחתן לנו?

פעם התקפי לב היו שייכים רק לנו, הגברים. עכשיו אני מבין שנגמר המונופול! על הצלוליטיס אנחנו מוותרים...! תרגישי טוב וחזרי אלינו בזריזות

קפון ..תרבטה לאורז´ה....../images/Emo6.gif

כשאדם מזכיר איזו מחלה או משהו רע.. מיד היו מצווים עליו.. תרבטה לאורז´ה=תמשוך באוזן אמונה תפלה כמו להקיש בעץ.. ומאחלת לך המוןבריאות מי צריך התקפי לב

gingit1

New member
איפה כולם?../images/Emo10.gif

שביתה היום? היידה להתעורר

כדורמינדו????../images/Emo6.gifמונדנדו פסולייה...

סתםםם... בעבר כששאלו אישה בשעות הצהריים דורמינדו סטאס.. אז ישר היא הייתה עונה כדורמינדו מונדנדו פסוליה
שחלילה לא יחשבו שהיא נחה מנוחה נחשבה למותרות...ובשעת הצהרים לאחר השוק או הכביסות והבישולים היו מונדנדו פסולייה, גם אם לא זקוקים לזה היום העיקר שיהייה מונדדה במקרר, וזה הייה נחשב למנוחה רק שתדעו שלפעמים היו נאספים כמה נשים כל אחד והפסוליה,הבמיה הזרזבי, יושבות על כוס קבצ´יק ומקלפות, ומרכלות, ומפטפטות... כמו אמי? עם ישאלו מה אני עושה, זה ככה: או יושנת, או במחשב, או לא בבית..איזה מחשב הייה אז אהה? פעם בשבוע הבילוי היחיד הייה סרט טורקי בקולנוע השכונתי....ותאמינו לי האנשים היו מסופקים היום לצערינו האנשים הפכו חומרנים, וכמה שהטכנולוגיה מתקדמת יותר, כך האנושיות צועדת אחורה..... לא? מה דעתכם אמיגוס?

avielss

New member
קאדה פלברה אל אן סלע../images/Emo9.gif

אבל היום הטורקיות יושבות על קלפים ומרכלות
היום נכנסתי למכולת א מרקר קואנטס קוזיקס 2 ארמניקס טורקס אנטררון טמביין. מרקרון ארוז שוקולד אי בילמלמה (כל מיני דברים) אן אל קינזה פונטוס קה סטובירון איה פישי דל ריזה. היום נכנסתי למכולת לקנות כמה דברים 2 אחיות טורקיות נכנסו גם קנו אורז (בואן ארוז טיינה אסטה..) שוקולד וכל מיני דברים ובחמש עשרה דקות שהיו שם ודברו השתנתי מצחוק עוד יתרון לגור במקום "שורץ טורקים" או יותר נכון "שורץ טורקיות"

קדן

New member
rorgad../images/Emo42.gif

כסטס סנה אי רזייה אי תומס תודו קון פסנסיה. וטה אל דוקטור פישין . קון אל קורסון נו פייאדס אג´וגר. אקי סטמוס תודוס פרה אסנטיר בויינו דתי. תישמרי על עצמך לב

למעלה