tsiporganeden
New member
בואן דיאה א טודוס, מרק בצל מוקרם
היום אתן לכם חברים יקרים שלי, מתכון של מרק בצל מוקרם, כזה שאוכלים עם קוביות בגט מטוגנים או אפויים, ומעל מוצרלה מומסת, מה עוד צריך הבן אדם, כדי לחמם את הלב? אז ככה, 5-6 בצלים גדולים חתוכים לרצועות, חותכים את הבצל לשניים וכל חלק פורסים ואז זה נהיה רצועות, מטגנים קלות את הבצל ב-4כפות שמן זית, עד שמזהיב, להקפיד לא לשרוף כי אז הבצל יוצא מר, להוסיף 2 שיני שום, להמשיך לטגן, להוסיף 2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות, ראש סלרי אחד גם הוא חתוך לקוביות, לשים ליטר מים, מלח,פלפל, 2 כפות א. מרק בצל, לבשל עד שהירקות מתרככים בערך 20 דקות, לא יותר מדי הירקות צריכים להשאר שלמים, בהגשה מפזרים מוצרלה בערך חופן לצלחת, ומכניסים לדקה למיקרוגל, לזה אני מוסיפה קרוטונים, את הקרוטונים אני עושה מלחם בגט מיום לפני לא טרי, מורחת עליו מרגרינה וממרח שום, אופה מספר דקות בתנור, מממממ צ´ופר לוס דדוס.
היום אתן לכם חברים יקרים שלי, מתכון של מרק בצל מוקרם, כזה שאוכלים עם קוביות בגט מטוגנים או אפויים, ומעל מוצרלה מומסת, מה עוד צריך הבן אדם, כדי לחמם את הלב? אז ככה, 5-6 בצלים גדולים חתוכים לרצועות, חותכים את הבצל לשניים וכל חלק פורסים ואז זה נהיה רצועות, מטגנים קלות את הבצל ב-4כפות שמן זית, עד שמזהיב, להקפיד לא לשרוף כי אז הבצל יוצא מר, להוסיף 2 שיני שום, להמשיך לטגן, להוסיף 2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות, ראש סלרי אחד גם הוא חתוך לקוביות, לשים ליטר מים, מלח,פלפל, 2 כפות א. מרק בצל, לבשל עד שהירקות מתרככים בערך 20 דקות, לא יותר מדי הירקות צריכים להשאר שלמים, בהגשה מפזרים מוצרלה בערך חופן לצלחת, ומכניסים לדקה למיקרוגל, לזה אני מוסיפה קרוטונים, את הקרוטונים אני עושה מלחם בגט מיום לפני לא טרי, מורחת עליו מרגרינה וממרח שום, אופה מספר דקות בתנור, מממממ צ´ופר לוס דדוס.