בואן דיאה קרידוס מיוס יא ראיטש

RORGAD

New member
בואן דיאה קרידוס מיוס יא ראיטש

אוי? קיירש ראיר? ווס וא א קונטאר קומו סה לה פויירון 2 ברנג´נאס א אל ג´וחה קה אסטה אן מי קאזה, ווירנס דמנייאנה מה אלבנטי דמפראנו, אי סאלי אה לה גוארטה אי אראנקי 2 ברנג´נאס פארא אזר חנדרג´ו פארא לוס בויוס, אנסופיטו וידו קה לה מנקאן 2 ברנג´נאס, אי מה דמנדו סי לאס טומי יו, יו לה דישה קה נו אמה לאס וידה אינדו אה קאמינאר אן אל כביש, אי אל לונסו, אמפסו א בושקאר לאס ברנג´נאס, אמה אנדה מי יא אסטאבאן פרונטאס יא לאס גיזי, אנסינה קה נו לאס טופו, אי אמפסו א אבלאר דה אל פארא אל, קואלו סה איזיירון לאס ברנג´נאס, דיאה אנטרו אסטאבה פנסאנדו אנדה פואדן אסטאר לאס ברנגנאס. בוקר טוב צחקתם היום? רוצים לצחוק? אספר לכם לאן נעלמו 2 חצילים לג´וחה הזה שנמצא אצלי בבית, ביום שישי בבוקר קמתי מוקדם יצאתי לגינה וקטפתי 2 חצילים לבשל מהם חנרג´ו לבויוס, כשג´וחה יצא לגינה וראה שחסרים לו שני חצילים, הוא שאל אותי אם אני ראיתי אותם, לא אם קטפתי אותם, ואני אמרתי לו שכרגע ראיתי אותם מסתובבים בכביש, החמור החל לחפש את החצילים וכל היום היתה לו בעיה לאן הם נעלמו, כשאצלי הם כבר היו מרוסקים ומבושלים בתוך הסיר, ראיתי אותו מסתובב כל היום עם הבעה של כעס וחשיבה לאן נעלמו לו החצילים, בטח שהתמוגגתי מנחת ונפלתי מצחוק, חמור מי יכול לקחת את החצילים חוץ ממני. היידה בואן דיאה קה טנגמוס.

avielss

New member
../images/Emo6.gif

היי בוקר מצויין שמתחיל בצחוקים ושמחה עוד משהו נודע לי היום שאני דוד מגיע
לא?

אלמה

New member
מזל טוב!!!!../images/Emo65.gif

אתה דוד? או "בדרך להיות דוד"? דוד - זה כיף גדול. ככה משחקים עם ה"צעצוע" עד שהוא עצבן, בוכה או מסריח. אז מחזירים אותו לאמא שלו!!!

RORGAD

New member
הי חברה אביאל דוד - טיו אביאל

קון בואן מזל אי אלגרייה, אלמה אוגורליה אי ברקטלייה קה וונגה, סין אינראח, אי קון מונצ´ה סאנדה. עם מזל טוב ושמחה, נשמה עם הרבה ברכה בלי עין הרע ועם הרבה בריאות. מזל טוב.

gingit1

New member
מזל טוב../images/Emo20.gif

מזל טוב, טודו בואנו אי מוצ´ה אלגריאה. כואלו סינסיו איז´ו או איז´יקה, אה כן סי נסיו? שיהיה רק בכייף, שיגדלו אותו/ה בנחת, והלוואי בקרוב נברך גם אותך לשמחה הפרטית שלך.

רותי ב.

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo49.gif ../images/Emo95.gif ../images/Emo13.gif

אביאליקו, הרבה ברכות, וכל טוב, לך ולמשפחה.

יאבסטה רורגד...מסטה טויינדו ../images/Emo6.gif

לטריפה דראיר אל קפה מסוזיו אין אל מחשב.. בואן גו´חה דל דיו ברוך הוא... אמה פרטי אז בואנו כטאזה ראיר
אמה נו מירס קוסור יא אס בובו
אי לס ברנג´נס דילה כיה לוס קגימוס..

RORGAD

New member
רותי ויאס קה נו אסטו באטאל?

את רואה שלא משעמם לי? זה נקרא לראות את החצי כוס המלאה.

למעלה