בואנאס טדרס א טודוס

RORGAD

New member
../images/Emo24.gifבואנאס נוצ´ס קרידאס אי

קרידוס, אוי אסטובי מוי אאוקופאדה, נו סה סי ווס קונטי לה אוטרה סמאנה, אל מאלוגראדו, קה אל דיו קה לו טומה, מקיטו טודאס לאס קוזאס קה טנייה אן לה קאמארטה קה סה קמו, לו אזימוס מחסן, אל קמאדו אפיטו פורקה אל מאלוגראדו, דשו לה סבאנה דה חשמל אביירטה פור קה סה אצ´אבה סולו, אי אפיטו און גרנדה פואגו קה מקמו לה קאזה אנטרה, אל פואגו בויו קינזה אוראס, סי טומו און פוקו דה אחריות דה אסטו טודו, ני אלימפיו, פור קה דישו קה טומי פאראס דה אל ביטוח אי פואדו טראייר לאבוראדורס, אי יו קיז´ה מרקאר און מאס בואנו אוטו, דישה קה לוס אניוס נו מה ואן אקאייר סי לו ווא אלימפיאר סולה, אמה אל "רגאלאדו" סה אסנטו פייה אנריבה דה פייה אי ממיראווה קומו אסטו אלימפיאנדו. אנסינה קה סובי אובליגאדה דה מרקאר 2 ויזאויס, אי אוי ויניירון א אטאקאנארמה לוס, אי מטי לאס קוזאס א סוס לוגאר, אנסינה קה סולו אגורה אנטרי און פוקו א וור קומו א סטאש. ערב טוב לכולם, בשבוע שעבר האידיוט הוציא לי את הדברים מהחדר הקטן, שבעקבות שריפה שהוא עצמו אחראי לה, הוא השאיר סדין חשמלי דלוק וכל הבית עלה באש, אבל לקחת אחריות? חס וחלילה הוא לא רצה אפילו לעזור בטענה שקיבלתי כסף מהביטוח ואני יכולה להביא עזרה ואני בסך הכל רציתי להחליף רכב, ואמרתי לעצמי שהזהב לא יפול לי מהידיים, ואני אשפץ בכוחות עצמי כאמור, מנובלנו ישב לו בחיבוק ידיים והסתכל איך אני מנקה, לענייני היום נאלצתי לקנות 2 ארונות ולסדר את הדברים, עכשיו אני במנוחה ונכנסתי לראות מה שלומכם. הארונות עלו לי ממש זול, והעבודה ממש טובה, הם עלו לי 900 ש"ח כל אחד, ועוד 200 ש"ח עבור ההרכבה, ממש זול נכון? ויש לי סדר, אבל שחס וחלילה האידיוט ישתוק, בטח שפתח את הפה, וגינה אותי לפני המרכיב ושני העובדים שלו, שאני כרגיל, נוכלת, שגנבתי לו כסף, אבל אני כרגיל, ולמרות שקיללתי אותו בתוך ליבי, המשכתי כרגיל, לשיר ולרקוד, ולשים ז.... אחד גדול על האיש הזה שרמתו בגובה השטיח, ריאה ביילה קאנטה, מטאליק נו דאמוס. היידה נוצ´אדה בואנה.

RORGAD

New member
בואנאס טדרס א טודוס

נו דמנדש לו קה מה פאסו אוי, אי דקה אסטו אן קאזה, אוי מה אלבאנטי מוי דמפראנו פארא אסקאפאר דה אטאקאנאר לוס אלמאריוס, אי מה חואי א תל-אביב פארא ארגלאר קואנטאס קוזאר פארא מי ויאז´ה קואנדו וא נאסר מי אנייטו. אסטובי מוי קאנסאדה, אי אן אל קאמינו מאמפסי אדורמיר, אנסופיטו מה אפרסיוי קה יא מה אסטו קאיינדו אלה טיירה קון אל אוטו, מה מטי אן אל בודרה, אי בבי אגואה, מה לאבי לה קארה אי קונטונואי אה קאזה, אנסופיטו אן אל בודרה דה אל כביש מה סה מטיו און קאמיון גראנדה, מוי מוי סרקה פינה קה מקדי קון אל אוטו, מדיו מטרו דה אל קאמיון, קה אל דיו קה מי גואדרה, יו דישה דוס ווזס, מיז´ור אסטאר אן קאזה, אי אקי אסטו, אגורה ווס וא קונטאר לו קה גיזי אוי, מרקי פישקאדו קה סה יאמה "לברק" קונוסש? אי לו פריי קון ארינה סולו, אי דספואס לו ארסנטי אן אל טיפסין קון סאלסה, אי פרישיל, 4 דיאנטס דה אז´ו סאל אי פימיינטה, סה איזו מוי סאברוזו. ערב טוב לכולם, היום קמתי מוקדם להספיק לסיים את הסידור של הארונות, ונסעתי לתל אביב לסדר את הענינים של הנסיעה, הייתי מאוד עייפה ונרדמתי על ההגה, פתאום הרגשתי שאני מתדרדרת לחול והתעוררתי בבהלה נוראה, עצרתי בצד ושתיתי מים וגם רחצתי את הפנים, המשכתי בנסיעה ופתאום באמצע הסיבוב עצרה לפני משאית סמיטריילר, בקושי הספקתי לעצור, ממש חצי מטר ממנה, נורא נבהלתי, אמרתי לעצמי פעמיים? מספיק ליום אחד, להשאר היום בבית והנה אני כאן, עכשיו אספר לכם מה בישלתי היום: היום קניתי לעצמי דג בשם לברק, טיגנתי אותו עם קמח, ואחר כך בישלתי אותו עם רסק עגבניות, פטרוזיליה, מלח פלפל וארבעה שיני שום, יצא מאוד טעים. היידה שיהיה לנו ערב נעים.

רורגד..כואלו סבאזר לוטויו???../images/Emo10.gif

אסטו לו כטאפיטו אוי אז דמונצ´ו פנסריו מאלמה אי דנו דורמיר בואנו לנוצ´ה, רורגד מה יהייה איתך? מה שאת עוברת זה מרוב מחשבות ושינה לא רגועה (נו אפשר להבין)בלילה. תסעי בזהירות תדאגי לעצמך...
"אם אין אני לי מי לי" איך אומרים את זה בלדינו?

RORGAD

New member
סי יו נו פור מי קיין פור מי?

דמה דיו דל מונדו פוארסה דה מירר מי דמי, אי נו מה דס אן לאס מאנוס דה אוטרוס. תן לי אלוהי את הכוחות לטפל בי בעצמי ואל תתן אותי לטיפולם של אחרים.

טנייאס מזל רורגאד ../images/Emo57.gif

אל דיו טה סאלבו. אה לו מנוס אל פישקדו טה סליו סברוזו... (
בואנה נוצ´ה אי דורמה ביין.

רותי ב.

New member
../images/Emo42.gif

אי אמי מי פרסי קי אז די נו דורמיר אין ריפוזו. גוודרה-טי.

למעלה