../images/Emo24.gifבואנאס נוצ´ס קרידאס אי
קרידוס, אוי אסטובי מוי אאוקופאדה, נו סה סי ווס קונטי לה אוטרה סמאנה, אל מאלוגראדו, קה אל דיו קה לו טומה, מקיטו טודאס לאס קוזאס קה טנייה אן לה קאמארטה קה סה קמו, לו אזימוס מחסן, אל קמאדו אפיטו פורקה אל מאלוגראדו, דשו לה סבאנה דה חשמל אביירטה פור קה סה אצ´אבה סולו, אי אפיטו און גרנדה פואגו קה מקמו לה קאזה אנטרה, אל פואגו בויו קינזה אוראס, סי טומו און פוקו דה אחריות דה אסטו טודו, ני אלימפיו, פור קה דישו קה טומי פאראס דה אל ביטוח אי פואדו טראייר לאבוראדורס, אי יו קיז´ה מרקאר און מאס בואנו אוטו, דישה קה לוס אניוס נו מה ואן אקאייר סי לו ווא אלימפיאר סולה, אמה אל "רגאלאדו" סה אסנטו פייה אנריבה דה פייה אי ממיראווה קומו אסטו אלימפיאנדו. אנסינה קה סובי אובליגאדה דה מרקאר 2 ויזאויס, אי אוי ויניירון א אטאקאנארמה לוס, אי מטי לאס קוזאס א סוס לוגאר, אנסינה קה סולו אגורה אנטרי און פוקו א וור קומו א סטאש. ערב טוב לכולם, בשבוע שעבר האידיוט הוציא לי את הדברים מהחדר הקטן, שבעקבות שריפה שהוא עצמו אחראי לה, הוא השאיר סדין חשמלי דלוק וכל הבית עלה באש, אבל לקחת אחריות? חס וחלילה הוא לא רצה אפילו לעזור בטענה שקיבלתי כסף מהביטוח ואני יכולה להביא עזרה ואני בסך הכל רציתי להחליף רכב, ואמרתי לעצמי שהזהב לא יפול לי מהידיים, ואני אשפץ בכוחות עצמי כאמור, מנובלנו ישב לו בחיבוק ידיים והסתכל איך אני מנקה, לענייני היום נאלצתי לקנות 2 ארונות ולסדר את הדברים, עכשיו אני במנוחה ונכנסתי לראות מה שלומכם. הארונות עלו לי ממש זול, והעבודה ממש טובה, הם עלו לי 900 ש"ח כל אחד, ועוד 200 ש"ח עבור ההרכבה, ממש זול נכון? ויש לי סדר, אבל שחס וחלילה האידיוט ישתוק, בטח שפתח את הפה, וגינה אותי לפני המרכיב ושני העובדים שלו, שאני כרגיל, נוכלת, שגנבתי לו כסף, אבל אני כרגיל, ולמרות שקיללתי אותו בתוך ליבי, המשכתי כרגיל, לשיר ולרקוד, ולשים ז.... אחד גדול על האיש הזה שרמתו בגובה השטיח, ריאה ביילה קאנטה, מטאליק נו דאמוס. היידה נוצ´אדה בואנה.
![](https://timg.co.il/f/Emo24.gif)