בואנאס נוצ´אס אי סמאנה בואנה קה מוס

RORGAD

New member
בואנאס נוצ´אס אי סמאנה בואנה קה מוס

מנדה אל דיו, אנטרי אי וידה קה סולו שריקה מוס ויז´יטו אוי, קה אפיטו אנדה אסטאן טודוס, פאסייאנדו? איידה טודוס קאנטאר אי ביילאר, ווס דישה לאס אנסייאס פואדן אספראר, אייאס קה קדן אן קודיאדו, יו אסטובי אוי אן און טיול, אן אשדוד קה מגוסטו מוי מונצ´ו, אן ורדה מוי ארמוזה סיבדה, לימפיה, ודרה, מונצ´ו "דשא" אי ארבולס, אי רוזאס, אי קאזאס ארמוזאס, אלאדו דה לה מאר, אי לה ג´נטה טמיין דה בואנה פארטה, אסטובי אי אן אשקלון אמה אייה נו מפלאזיו דלטודו, סוזיה, פדיאנדו, לה ג´נטה פארסיאן דה לה פארטה נגרה, לאס קאזאס מוי וייז´אס, פרובס, אלקונטרריו דה אשדוד, קה פקאדו. אל סול אסטאבה בויינדו, אי יו מה אולבידי אל צ´אפיו אן קאזה אי מאיזה קולוראדה, אגורה טנגו קארה דה טומט. אל דיו קה מה גואדרה קה נו מה סמונדה אל קוארו, דספואס קה מה קיו אל דיינטה, אי אל דנטיס מיו נו אסטה אן ישראל, אי אגורה סי מה סה וא מונדר אל קוארו, אקיה אורה יו נו וו א ויניר אל רנדוו, אנסינה קה קארה קה מבינדיגאש קה אל דיו מגואדרה. תרגום: ערב טוב ושבוע טוב שישלח לנו אלוהים, נכנסתי וראיתי שרק שריקה ביקרה כאן היום, איפה אתם מטיילים?תעשו חיים, הצרות יכולות לחכות, שהם ידאגו, היום הייתי בטיול, באשדוד ואשקלון, אשדוד מצאה חן בעיני מאוד, עיר גדולה,יפה, הכל ירוק, הרבה דשא ועצים, והאנשים נראים ברמה, לעומת זה באשלון התאכזבתי מאוד, העיר מלוכלכת ומסריחה, הבתים מאוד מוזנחים, עזובה ועוני בכל מקום, והאנשים נראים ברמה נמוכה, אני שכחתי להביא כובע ונעשיתי אדומה כמו עגבניה, רק שהעור לא יתקלף לי, אחרת בנוסף לשן שנפלה לי השבוע, והרופא שיניים שלי בחו"ל, וגם שהעור יתקלף? זה יותר מדי, ואצטרך לדחות את המפגש, ככה שתצטרכו להתפלל בשבילי, ולברך אותי שאלוהים ישמור עלי. בואנה אי אלגריה סמאנה א טודוס.

קדן

New member
rorgad../images/Emo68.gif

אגורה אן למפגש יו וסוור קן אס טו- סין דיינטה-קון קוארו מונדנדו אי קולוראדה כומו טומט . עכשיו במפגש אני אכיר אותך לפי השן החסרה העור המקולף והצבע האדום חחחחח

בואנוס דיאס...וסמנדה בואנה..../images/Emo9.gif

כומו סטאס מקרידוס אוי דישרון כווה סטאר מוי קלור כסבאזר אסטה טיימפו? סין מזגן יו נו ביבו... אל חשמל סטה קודוריאנדו
...

מוי ארמוזו סטאס אזיינדו...../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

קמידה פסאה נו מטאס מיטליק דדונגונוס... אסטו אס לווידה חנום... אי אלאוטרה ווס כווזאסליר אל טיול טומטה צ´פיו אי קרם הגנה חנום ..טלבודתס כלוס דייס סטן דקמר
?

רותי ב.

New member
RORGAD

מֶטי "סביעור" אֶז אונה פסטה מאראביוזה, לה וזה מיטיר אין איל קווארו קורלדו, אי טי בַאנה פאסאר לאס דולוריס, אי נו סהבַה מונדאר. אין קדה בית מרקחת אַי דה מרקר אסטה פאסטה. נו טספנטיס..... לו מאס אימפורטו אז קי ונגס אל מפגש, היידה, קי טי בינדיצ´ה אל דיו, איל מאל קוזאס קי נו טאפיטן.

Sarika

New member
רורגד - פסינסיאה../images/Emo39.gif

מי פאדרה דיזיאה: "מירה דיאז פור וואר מראביאס" צפי לימים כדי לראות נפלאות (עוד יבואו ימים טובים יותר). אל דיו כתוואדרה דה מאל. האל ישמור אותך מכל רע

למעלה