בואנאס נוצ´ס א טודוס, גמר חתימה

RORGAD

New member
בואנאס נוצ´ס א טודוס, גמר חתימה

טובה, בספר החיים תכתבו ותחתמו. קומו פואה אל טאני? קין קומיו פאן קון אלזטה? יו איזי אנסינה: כשאני עושה סלט טחינה, אני פותחת את הקופסא, ואת השמן שצף למעלה אני שופכת לתוך בקבוק שאותו אני שומרת במקרר, השמן בטעם טחינה, וכמובן טעים מאוד, ומשרת אותי נהדר בהכנת פסטה, בויוס (בורקאס של הטורקים) לסלט, לציפוי עוף או דג לאפייה, השמן טעים במיוחד, בעל ניחוח נעים, ורק מוסיף למאכל, אז הערב אכלתי לחם עם שמן שומשום (השמן מהטחינה) פיזרתי מעט מלח, מעל שמתי פרוסות עגבנייה, והחגיגה החלה.....לשמחתי אני לא צמה, בגלל המחלה שלי, ואכלתי היום, אך לוותר על הפרוסות עם השמן? לא בבית ספרנו, היה מממששששהההההווווו. גמר חתימה טובה לכולכם.

גמר חתימה טובה אי אניאדה בואנה../images/Emo47.gif

יסקאפימוס אל טאני פרה אסטה אניו,דוספואס דקומר פואימוס יו קון מיזאיז´ס אנדה רשל הטוקאר לס מנוס,אי אייה סטאבן טודוס ויטלי אי מרקדיקה אל לימוריקה קון טודוס לפמייה, טנש מונצ´ה סלודוס דאיוס אי ווס מנדו אניאדה בואנה רשל סטה מוי אקופדה דל-סקולה אי דל איז´ו כלסטה איודנדו דקואנדו פריו למוז´ר נוטינה אורה דאסנטאר און פונטו אי קדה דייה טיינה ז´נטה אין קאזה אל דיו כלמנדה סלו...אי אנטס אונה אורה אס כטורני דאי אי ויני אוורווס, נוצ´דה בואנה ... סימנו את הצום לשנה הזו, אחרי הארוחה המתחלת נסענו אני ובנותי אצל רשל ללחוץ יד ושם היו כל המשפחה, יש לכם דש חם מרשל ויטלי,מרקדיקה ולימוריקה שלחו לכם שנה טובה בשמם, רשל מאוד עסוקה בתקופה זו מישום שהיא לומדת וגם עוזרת לבנה שנולדה לו בת זה מכבר,מאז שילדה כלתה אין לה זמן לשבת רגע כל יום יש אנשים אצלה בבית, אלוהים שישלח לה בריאות...וליפני שעה חזרתי משם וניכנסתי לראותכם. לילה טוב.

רותי ב.

New member
את שולחת לה את כל הד"ש-ים

מפה, מאדם רוזה??? אני מתגעגעת לדברים שרשל כתבה. מונצ´ו מלדו לאס קוזאת קי אסקריביו קוואנדו אסטובו אקי, אי מיא גראדן מונצ´ו. איל דיו קי לי מנדה סאלוד פור איודאר א סו איז´ו קון לה אינייטה.
אי א טודה לה פאמיה טמביין. ד"ש גם ללימוריקה.

סיגורו רותיק´ה ../images/Emo127.gif

כל הזמן אני מוסרת לה.. והיא מתגעגעת לישיבה מול המחשב אבל היא עוד תשוב... מוסרת לכם

kovi1947

New member
גמר חתימה טובה

גמר חתימה טובה לכולם . תודה לך רורגאד על תשומת הלב ועל העידוד. ושתהיה לנו שנה שקטה יותר טובה ומלאת אהבה בין אדם לחברו.

קדן

New member
גמר חתימה טובה../images/Emo24.gif

כן וידו אייר לתוכנית אן ערוץ 2 "דרך האוכל"?|.לקומידה דלוס ירושלמים. אבלרון איה פור לספרדים אי אבלרון אן לדינו. אי לקומידה ממממממממ ובסוף קנטרון קנטיקס דלדינו, כה ארמוזו . אני שמחה שלא הפסדתי את התוכנית זה ממש חימם את הלב. לב|

gingit1

New member
שלום קדן - גמר חתימה טובה../images/Emo140.gif

יו לו וידי אייר, סטובו בשידור חוזר, יו לו וידי אי לה פרימרה וס, אכן חימם את הלב. חג שמח

למעלה