בואנאס נוצ´ס א טודוס, גמר חתימה
טובה, בספר החיים תכתבו ותחתמו. קומו פואה אל טאני? קין קומיו פאן קון אלזטה? יו איזי אנסינה: כשאני עושה סלט טחינה, אני פותחת את הקופסא, ואת השמן שצף למעלה אני שופכת לתוך בקבוק שאותו אני שומרת במקרר, השמן בטעם טחינה, וכמובן טעים מאוד, ומשרת אותי נהדר בהכנת פסטה, בויוס (בורקאס של הטורקים) לסלט, לציפוי עוף או דג לאפייה, השמן טעים במיוחד, בעל ניחוח נעים, ורק מוסיף למאכל, אז הערב אכלתי לחם עם שמן שומשום (השמן מהטחינה) פיזרתי מעט מלח, מעל שמתי פרוסות עגבנייה, והחגיגה החלה.....לשמחתי אני לא צמה, בגלל המחלה שלי, ואכלתי היום, אך לוותר על הפרוסות עם השמן? לא בבית ספרנו, היה מממששששהההההווווו. גמר חתימה טובה לכולכם.
טובה, בספר החיים תכתבו ותחתמו. קומו פואה אל טאני? קין קומיו פאן קון אלזטה? יו איזי אנסינה: כשאני עושה סלט טחינה, אני פותחת את הקופסא, ואת השמן שצף למעלה אני שופכת לתוך בקבוק שאותו אני שומרת במקרר, השמן בטעם טחינה, וכמובן טעים מאוד, ומשרת אותי נהדר בהכנת פסטה, בויוס (בורקאס של הטורקים) לסלט, לציפוי עוף או דג לאפייה, השמן טעים במיוחד, בעל ניחוח נעים, ורק מוסיף למאכל, אז הערב אכלתי לחם עם שמן שומשום (השמן מהטחינה) פיזרתי מעט מלח, מעל שמתי פרוסות עגבנייה, והחגיגה החלה.....לשמחתי אני לא צמה, בגלל המחלה שלי, ואכלתי היום, אך לוותר על הפרוסות עם השמן? לא בבית ספרנו, היה מממששששהההההווווו. גמר חתימה טובה לכולכם.