בואנאס נוצ´ס קרידוס אי קרידאס

RORGAD

New member
בואנאס נוצ´ס קרידוס אי קרידאס

אביאל קה טה איזיטס אנדה אסטאס, אי ולנטינה קה סה איזו? השמיעו קול. אי אגורה קן סאבה קואלו אס לו מאס קולאי קיטאר מאנצ´ה דה און טאפטה קה סה איזו פרטו (כנראה רטיבות) יא לו אלמפיי קון פנטסטיק, קון א.כביסה אי פרורי סבון קון אגואה קיינטה, נו איודו, מסיר כתמים נו איודו, מאס קואלו אי? נו קרו דאר מונצ´אס פאראס פארא דארלו אחוארה אאלימפיאר, יא טנגו און טג´אדו מוי גרנדה אי אס קולאי איה אאלימפיארלו.

דאונדה טורנטס? ../images/Emo160.gif??????

תגידו, אתם רואים טרה נוסטרה??? ספרדית, פורטוגזית ואיטלקית מדברים שם... ולשמחתי מבינה את הכל, ובזכות הלדינו! חחחח! שאף אחד לא יגיד שהלדינו לא שפה שמישה (

tsiporganeden

New member
ראיתי עד לקטע שהחלב שלה התייבש והיא

החזירה את הילדה לחמותה, אשמח אם תעדכני אותי

רותי ב.

New member
לא מעודכנת - התכוונתי

לסידרה טרה נוסטרה - יצא לי לראות רק כמה פעמים, וזה בשעות שפשוט צפוף לי בעוד מיליון דברים אחרים.

Sarika

New member
ברוך הבא אביליקו,קונטה מוס קומו

פסאטאס, אי דקה סטס יוראנדו איז´ו?

ננש

New member
רורגד תנסי להוציא את הכתם עם

סנו מסיר שומנים של התנור החומר הזה חזק והוא מוציא כתמים מבגדים מתיזים טיפה ל 15 שניות וישר משפשפים עם סבון וזה יורד אל שטיח עוד לא ניסיתי תנסי בפינה קטנה מה כבר יכול להיות הרי יש לך כתם מקווה שיצליח על בגדים זה עובד

avielss

New member
תודה ../images/Emo24.gifברוכים הנמצאים

הייתי יומיים בפראג (שם גם לנתי) עיר מקסימה יפיפיה ולדעתי פאריז יכולה להתגאות בכך שהיא יכולה להיות החצר האחורית של פראג יפה תוססת מעניינת ועצובה משהו. ביום השלישי נסעתי לדרזדן.גרמניה. משהו כמו 3 שעות נסיעה וכמו כל מקום בעולם גם טורקניקוס אובירון איה זרקנו משפטים בלדינו (קה נו מוס דיירון הפסקה ני פארה קומר ני פארה בבר ני פארה נאדה
. דרזדן יפה מעניינת בדרך בין צכיה לגרמניה יש עיירה שנקראת דובי אי איה איי מונצס דובס ארמוזס קה דן סקס קון פארס... גרמניה מקסימה הררית ירוקה ושקטה ביום הרביעי והאחרון נסעתי לקרלובי ברי עיירת נופש בצפון צכיה .קרוב לגבול הגרמני. שם יש מים מינרלים שבוקעים מהאדמה מקום מדהים ביופיו ואומרים שגם בסגולותיו מה שמצא חן בעיני הוא ששמעתי שאישה עם הרבה בעיות בריאות הלכה לשם שתתה בעיקר מים ורזתה בשלושה חודשים 45 קילו אי פארה מי אס בואנו אפלקר 20 קילוס אמא יו סי נו קומו און פונטו ..ממוארו
זהו היה כיף היה מקסים מחכה לפעם הבאה

למעלה