בואנא

clyps

New member
איך לא באת להגיד שלום?!יא קקה מייקה

כן אכן היה מדהים... "she was she was stronger then the wind- stornger then the wind" "הט! הט! הטב! הט!!! הטבע! הטב-עת!!!!" "שיר שיר! שיר שיר! שיר שיר!!! שירררר!!!!" "חייבים לבצע את זה בכל הופעה...שיר בכיף!" "שיר חדש... שהלחנתי לכבוד פרוייקט שירי לוחמים של גל"צ..." "אני משתגעת! אני רוצה את הכל ולא מוותרת! לאאאא!!!" היה באמת אדיר!
היא שיחקה אותה בגדול!, הסתפרה אגב, בסגנון "מה הפרח"- למי שראה את הקליפ מתוקה,מקסימה,מדהימה,מרגשת,מצחיקה- קורין
אני אישית מוקסמת כרגיל...
גם ההרכב היו מוצלחים, והסאונד היה מעולה! ורותי?! סוף הדרך!
ההופעה הבאה-קאמלוט וב-2.6 הופעה נוספת בתמונע!!!!
והפעם ניר ועומר- אני מצפה שתראו נוכחות
חבר'ה, אני תשושה, לילה טוב!
(מנור אני אוהבת אותך מותק
) שיר
.

1Reebok

New member
לא ממש ידעתי מי אתם, אז בעיה ../images/Emo3.gif

מצד שני, גם אתם לא אמרתם שלום, אז הא לך. אבל אתם תסלחו לי, כי אני שם וידאו: http://alona.phenoman.net/alona/movies/shira.avi תעתיקו את זה ל-Windows Media Player ותעשו חיים, זה הבית הראשון והפזמון מתוך שיר לשירה.

1Reebok

New member
נכון המדרגות האלה,

מצד שמאל, מנקודת המבט של מי שעומד על הבמה? אני הייתי הזה למעלה. אם זה עוזר

clyps

New member
אממ אממ... הידיעה שהיית שם עוזרת../images/Emo3.gif

חה חה חה.... יצא לך לדבר עם רותי? קורין?
(
)

clyps

New member
../images/Emo6.gif

גם לי יצא לדבר עם אלונה, היא אפילו ליטפה אותי חחח
אבל רותי וקורין- מדהימוווות!!!!!
ובכלל, הייתה הופעה נהדרת! ההרכב היו סוף הדרך!
.

הממ... הממ...../images/Emo99.gif

דיברנו איתה כשעמדנו בחוץ וחיכינו וגם עזרנו לה לקחת את החלקים של המערכת תופים למכונית ("תודה חמודה, תודה מותק") היא כ"כ חמודה

clyps

New member
הא נכון../images/Emo6.gif

איך עמירם לוקץ' שואל אותה:"זה ניכנס קומפלט?" והיא כזה:"כן כן .. זה ככה שלם לבגאז'" ומה שעבר לי בראש היה:"לבנים"
והיא דיברה איתנו על אמא שלה.. או משהו כזה... על זה שהיא בת לאם חד הורית... ועל זה שקורין אמרה לה לנגן בשקט חחחחח
אז היא ליטפה את התופים

clyps

New member
../images/Emo6.gif

אני אוהבת אממ...פרמין ואדוויל, וגם סוכריות אבל לא מנטה

שיר גם אני אוהבת אותך.

הייתה הופעה לפנים נהנתי מכל רגע..אשתדל תמונות יותר מאוחר משום שכרגע הגעתי הביתה..

1Reebok

New member
יואו! אני לא מאמין!

חצי מהתמונות ששמרתי המצלמה לא שמרה! אההההה! טוב, הנה שתי תמונות משיר לשירה, אותן תודה לאל היא כן הסכימה לשמור.

0mroosh

New member
../images/Emo7.gif

מניאקים. כלומר, כיף שנהנתם! :) [מתמטיקה סאקס, מחר הכל נגמר ונשאר לנו כל הזמן שבעולם לפזז לצלילי קורין].
בוקר נפלא.

clyps

New member
תבוא להרצליה../images/Emo6.gif

יש רכבת היישר מב"ש... הלא, זה אחרי צאת השבת

למעלה