בואנה איזה אחלה של פורום!

rockninja

New member
בואנה איזה אחלה של פורום!

גיליתי עכשיו במקרה על קיומו של הפורום הזה, ואני מזה מבסוט (ראסמי. טוב אתם יודעים מה אל תאמינו!). אני חולה (או חליתי, כי אני די יוצא מזה בזמן האחרון) על משחקי וידאו- ארקייד וקונסולות, הייתי ממש חזק בקטע- כולל השתתפות במכרזים מחו"ל, קניית מוצרים נדירים ושווי ערך, ייבוא אישי של פריטים מסוימים, וכתיבה באתר Igames. נכנסתי לפני איזה שנתיים או שלוש לאמיולציה ומזה נגנבתי מזה. לשחק בכל המשחקים הקלאסים האלה שאהבתי אבל לא הצלחתי להשיג, או שלא היה לי את הקונסולה המתאימה, או כל סיפור אחר... האיומלטור האהוב עליי הוא MAME, והחברות האהובות הן כאפכום, סגה, אס.אן.קיי. ונאמקו (כאילו שלימשהו איכפת...). אני עדיין מחפש יריב ראוי למשחקי מכות דו מימדיים כדוגמת Capcom vs. SNK 2, Marvel vs. Capcom2.... אז.... מה המצב אנשים?!! מה הסיפור שלכם (בקשר לאמיולציה)?

shakedunay

New member
נכנסתי לעסק עקב ultra hle

שראיתי אצל חבר שלי, הוא גילה את האמולטור הזה והרום של מאריו באקראי. מאז נגנבתי ומשם עברתי לstreet fighter alpha (אני לא מדבר על גירסת CPS2 אלא הקודם,לא זוכר את השם) שהפעלתי אותו על mame ומשם עברתי ל neogeo שהורדתי קומים אליו מ classicgaming ומאז לא עזבתי את הסצינה, כל יום שיחקתי ונכנסתי ל emulatronia.com ול emuchina.net אשר לאחרונה סגר את הפורטל אצלו, לצערי.

למעלה