בואנה אתם יבשים... אולי נפתח איזה משחק?? למי יש רעיון?
N NoWords New member 21/8/06 #2 אני כבר חצי התייאשתי לא לגמרי כי עדיין חבל לי שהפורום הזה ככה כשאני זאת שאחראית עליו אבל כל פעם מלא גולשים נעלמים, ורק אני "טורחת" (ממש טירחה...) לפתוח שירשורים. אני בעד משחק או משהו. המממ... X:
אני כבר חצי התייאשתי לא לגמרי כי עדיין חבל לי שהפורום הזה ככה כשאני זאת שאחראית עליו אבל כל פעם מלא גולשים נעלמים, ורק אני "טורחת" (ממש טירחה...) לפתוח שירשורים. אני בעד משחק או משהו. המממ... X:
A adva mj New member 22/8/06 #3 טוב יש לי משחק... כל אחד כותב שורה מאיזה שיר.. ואז צריך לנחש איזה שיר זה... הולך??? אני מתחילה.. baby when i look in to youre eyes
טוב יש לי משחק... כל אחד כותב שורה מאיזה שיר.. ואז צריך לנחש איזה שיר זה... הולך??? אני מתחילה.. baby when i look in to youre eyes
N NoWords New member 22/8/06 #6 חחח למה גילית, הייתי ממשיכה לחפש../images/Emo3.gif אממממ I feel such a connection even when you're far away
חחח למה גילית, הייתי ממשיכה לחפש../images/Emo3.gif אממממ I feel such a connection even when you're far away
A adva mj New member 24/8/06 #12 הלו????????? אתם יבשים פה.... יאלה תענו כבר.. צריך לעשות עוד משחקים..
N NoWords New member 24/8/06 #13 נכון מאוד../images/Emo70.gif עכשיו תורך... ובאמת כדאי שאנשים ישתתפו גם:/.
G Good 2b Me New member 25/8/06 #15 ../images/Emo26.gif ../images/Emo175.gif it's karma baby and it's goes around "i can't take this loneliness you've given me"
../images/Emo26.gif ../images/Emo175.gif it's karma baby and it's goes around "i can't take this loneliness you've given me"
N NoWords New member 28/8/06 #19 Every Little Bit Hurts!! ../images/Emo13.gif It started when we were younger and you were mine זה נראה לי קל
Every Little Bit Hurts!! ../images/Emo13.gif It started when we were younger and you were mine זה נראה לי קל