בואנה, גם לאיה נאפה יש פורום?

תופיסט

New member
בואנה, גם לאיה נאפה יש פורום?

בקיצר, אנחנו חמישה חבר'ה אחרי צבא שנוסעים לנאפה עוד חודש. מעין נופשון שחרור כזה, בקטנה ככה... אם אפשר לקבל איזו רשימונת קטנה של מקומות בילוי מומלצים, אטרקציות, חופים, חנויות ודברים כאלה, זה יהיה ממש ממש נחמד. אגב, עדיין משכירים שם קטנועים לישראלים? היינו שם כבר לפני ארבע שנים, היה פצצות, עכשיו אנחנו חוזרים לשם שוב.

yossibalali

New member
כנס

דבר ראשון זה לא חופשה לחברה אחרי צבא לפי דעתי... זה יותר לצעירים עד גיל 20 או עד גיל 25 אצל מי שלא ישראלי (25 אצל לא ישראלים זה כמו 20 אצל ישראלים) דבר שני עוד חודש זה כבר מאוחר מידי וקשה לי להאמין שכל הבילויים בלילה יהיה פתוחים... הפאבים כן המסיבות לא נראה לי... בכל מקרה קסטל (באנגלית לא אומרים את הט') כל יום מסיבה 5 לירות אייס מסיבות קצף בימים שני וחמישי 7-10 לירות אייס מסיבת פופקורן יום שבת מחיר אין לי מושג בנוסף יש לך את מועדון הבלאק אנד וויט ואל תדאג עוד הרבה אנשים יקפצו אלייך שם שתבוא למסיבה..... חופים יש לך את הניסי ביץ שהוא הכי טוב מבחינת ספורט ימי אבל הרבה אצות לא אהבתי..... וכן עדיין משכירים

תופיסט

New member
עכשיו תורך להיכנס.

קודם כל תודה רבה על האינפורמציה. 1. גם בעברית לא אומרים קסטל, אלא "קסל". 2. היינו לפני ארבע שנים בסוף אוקטובר, והאי רעש וגעש. ירד קצת גשם, אבל החופים היו מלאים, מלא ישראלים, ובחורות חשופות חזון, כל הפאבים והמועדונים פתוחים עד אור הבוקר. אגב, בכל מה שקראתי פה בפורום לפני שכתבתי את ההודעה, אף אחד לא אמר אף מילה על המולאן רוז'. חבר'ה, זה אחד המועדוני חשפנות הכי טובים בעולם. בקיצר לא השתנה המקום אני רואה. טוב זהו להפעם.

yossibalali

New member
חחחחחח יום אחד מישהו בא אליי

והציע לי כרטיס לשם ב10 פאונד + חדר אישי וכאלה דברים אבל יאללה מה באתי לשים בשביל מועדון חשפנות? ואם אתה אומר אז אתה בטח יודע :) מקווה בשבילך שתהנה

תופיסט

New member
בואנה, זה הבילוי, כמה כבר אפשר

ללכת למסיבות? ערב אחד מסיבה, ערב אחד פאב, ערב שלישי מועדון, ערב רביעי על חוף הים... בקטנה.

yossibalali

New member
הייתי שם 7 לילות

מתוכם ב6 הייתי במסיבות וביום הראשון הלכתי לסבב פאבים אבל לא נכנסתי למסיבה רק בגלל שהיינו עייפים מתים פעמיים בקאסל 3 פעמים באייס פעם אחת בבלאק אנד וויט

למעלה