בואנה היה מסיבה פצצתית

adammaman

New member
בואנה היה מסיבה פצצתית

איזה תענוג היה לראות שם את כולם.....(כמעט את כולם...) דורון יא מטורף אחד:) איזה מסיבה כל הירושלמים עשו בחוץ אחרי שנגמר..חחחח קיצר היה =ת=ע=נ=ו=ג=

blondi sheep

New member
וואי אני הכרתי מלא ירושלמים

בנאפה שחזרו איתי באותו יום.. היינו ביחד בשדה תעופה, אבל לא באותה טיסה.. אולי זה אתם..? חזרנו ב18 לאוגוסט...

adammaman

New member
וואלה לא מאמי אני חזרתי ב22.9

יום לפני היומולדת שלי..ואז כולם שרו לי במטוס יומולדת..והיה מזה כייף..ואז במטוס עשינו מלחמת כריות.. יש לך תמונה?

חחחחחחחחחחח ועוד איזה יומולדת...

היית מסיבה קטלנית!! אדם, אבירן וכל שאר החבר'ה...היה מצחיק רצח!!! דורון

blondi sheep

New member
הייתי בבית דירות

מרקיאה טורסט אמרטמנטס ( או משו כזה) ואין מצבב שהיית שם כי הכרתי את כל השכנים שהיו לי..חח חזרת בטיסה של החברה המקומית, ארקיע או אל על?? ואיך אני מוסיפה פה תמונה???

לינור17

New member
אממ

באמת לא היתי שם היתי בוסיליאנה ... וחזרתי באל על ואת?? תוסיפי תמונהה ע''י - הוספת תגובה ואז למטה יש לך צרף קובץ...

blondi sheep

New member
יאאהההה

את חזרת עם כל החמודים האלה מירושלים :):):) כפרה עליהםםםםם אגב בתמונה.. אני באמצע

blondi sheep

New member
ועוד אחת :)

אני וחברה שלי מדגמנות אופנוע מדהיםםםםםםםם באמצע הסקוור

blondi sheep

New member
אהה ועוד דבר :)

חחח אדם.. מדל טוב..אני טסתי יום אחרי היום הולדת שלי :) לי זה יצא יותר שווה ממך.. אני חגגתי שם 5 ימים.. אתה חגגת במטוס :p קחו עוד תמונה..חחחחח

יותר שווה...

אני חגגתי בלילה האחרון את היומולדת שלי בפאב הג'זמין אין ובאקסלנט, מועדון שנסגר השנה.. הייתי שנה שעברה.. הנה תמונה מהיומולדת...

לינור17

New member
לא זוכרת אנשים מירושליםם

זאת עם המכנס הירוק בדוק ראיתי.. אני זוכרת שהסתכלנו על הבגד ים שלה כי לחברה שלי היה אותו בגד ים בצצורה אחרת חחח

blondi sheep

New member
חח יש מצב

דיי אבל באוח ראית חבר'ה מיורושלייםםםםם.... היו של כמה בנים, ולכולםםםםםםם היו גבות מסודרות!!! היה שם אפילו אחד שטס בבגד ים שלו.. הוא היה בצבע ירוק זוהר

tomdplaya

New member
לא בדיוקקק....

הייתה מסיבה מטורפת נכון... אבל תמסיבה בחוץ לא הירושלמים עשו אנחנו הבאר שבעים עשינו...תבורך הפונטו אם המערכת בלי עין הרע...הייתי בהלם אנחנו רגילים לעשות דברים כאלה במסיבות אבל אם 10 20 חברה...שסובבתי תראש לכיוון הרכב וראיתי איזה 50 60 איש רוקדים התחלתי להתגז'דר.... איזה אליפות חברה אוהב אותכםםם

למעלה