בואנה נוצ´אדה א טודוס - יו יא נו מה

RORGAD

New member
בואנה נוצ´אדה א טודוס - יו יא נו מה

וו א דורמיר, אמא וו א טומאר און "ואבן" פור קה מאיזו אל קאדימסיס אניירואר בואנו, אוי לה טאדרה, ויני א קאזה קון און אומברה, קה ביילו קון אל פארא קה מה אטאקאנה אל "וילון" קה מה קאיו, אי לה איזה קאבה, מוס אסנטימוס א בבר, לה קאבה אי אבלימוס און פוקו, אנסופיטו, אל קאדימסיס קה נו קרה דה אירסה דה מיקאזה אמפסו א גריטאר, תברח, כמה שיותר מהר, היא נוכלת, היא זונה, היא סחטנית, היא תסחוט ממך כסף, אי מאס קוזאס, מה אניירוי מונצ´ו, נגרו דאל אל אומברה, סה פויו, סין אטאקאנארמה אל וילון, מירה קה נגרה פרסונה. לילה טוב לכולכם אני כבר לא אישן, הערב הגיע אלי מישהו מהריקודי עם שביקשתי ממנו לסדר לי את הוילון של החדר שינה שלי שנפל, (אולי הוא עשה את זה בכוונה - כי באתי הביתה וראיתי אותו למטה) פתאום האידיוט שנמצא אצלי בבית התחיל לצעוק לו תברח, היא נוכלת, היא זונה, היא תקח לך את הכסף (מי שמדבר, שנים שהוא חי על חשבוני, הוא בכלל לא עבד) בקיצור, האיש ברח בלי שיתקן לי את הוילון ואני כעוסה ועצבנית, אקח ואבן אחרת לא אישן כל הלילה, אני משתדלת לעשות סוויץ´ אוף ולא לקחת ללב, קשה.

פיפיטה

New member
רורגד תחזיקי מעמד...

זה באמת מבאס לסיים את היום בעצבים ורוגז אך תנסי לעשות משהו כדי לשמח את עצמך ולא ללכת לישון כעוסה ועצבנית, אם לא ישנים טוב יום המחרת אבוד לילה טוב וטוב שכתבת אולי זה הוריד משהו מהלב..

רורגאד קבלי ../images/Emo24.gif

יותר מזה לא יכולה לעשות כלום.
מקווה שעברת את הלילה בשלום.

רותי ב.

New member
קומו די ג´נטס

אוגורסוזוס אַי, קי נו סי פואדי קריאר.
פיככככסססססס קיריאה דיזיר לשוס די מוזוטרוס, אמַה טו לוס טייניס סיירקוס , אי טי פואדי אמארגאר לה וידה.... רזיַה קי סטאס, קרידה,

למעלה