בואנה, נמאס לי שכל השאלות על שיער חלק וגלי!

בואנה, נמאס לי שכל השאלות על שיער חלק וגלי!

גמאני רוצהההההההה אבל לא. לי יש שיער מתותל! קצר. עד קצת אחרי הכתף.מדורג. ואני צריכה תכשיר שישאיר את התלתלים יפים. ולא יוציא שוונצים, ותלתלים קטנטנים בכל השיער (כמו נטורל פורמולה). אבל אני צריכה להיות בטוחה שהוא טוב! כי ראיתי שאתם ממליצים פה על תכשירים יקרים יחסית! לא אכפת לי. אבדה התקווה אניווי! (לא אכפת לי שהשיער יהיה נפוח) תווודה! (דרך אגב, לא ראיתי פה שום שרשור שאלות. אז הרשתי לעצמי לפתוח)

נמאס?

אם את רוצה תכשיר שעלותו בסביבות ה70 שקלים אבל הוא מעולה! ואני מבטיח לך שאחרי פעם אחת שתשתמשי בו את לא תעזבי אותו!!! הוא גם מוריד מהנפח של השיער ולא מקווץ! אותו כלפי מעלה אשמח לרשום לך את השם יותר מאוחר אם תרצי תשאירי הודעה אורי מעצב שיער http://www.2all.co.il/web/Sites/ori2000/DEFAULT.asp האתר שלי אתם מוזמנים!!!

אמ.. אבל אני רוצה נפוח.

אני מתה על זה שזה נפוח. מה זה? התכשיר שלך או משו?! יש למישהו דעה אובייקטיבית יותר? חחח (אני מבינה שלכולם יש פה שיער מושלם וחלק??!) בכל זאת, אם אתה יכול תכתוב לי. אני אברר עליו.

מיכי7

New member
עונה../images/Emo13.gif

קודם כל אני ממליצה על מסיכה להזנת השיער (לדוגמא של קרסטס) זה כבר יכול לשפר את המראה של השיער.. ודבר שני, אחרי החפיפה כשהשיער עוד רטוב אני ממליצה לך לשים את המוס לכל סוגי השיער של wella , פשוט מעולה!

למעלה