בואנ'ה ..סחתיין עלייכם..

בואנ'ה ..סחתיין עלייכם..

גם ברדיו לב המדינה וגם ברשת ג' השיר "ואני שר" הוא העלייה הגדולה השבוע!! ברדיו לב המדינה ניכנס ישירות למקום הרביעי! ובג' למקום ה14.... או שאתם חרוצים אמיתיים או שאתם משוגעים אמיתיים..בשני המקרים שאפו גדול!

karoleking

New member
בג' למקום 16.

צריך לשבת על ההצבעות. קדימה חברים. במוצ"ש אני עושה עמדת הצבעות. נא להגיע עם תעודות זהות. תודה.

נועה גו

New member
חביבי עובדים פה בשבילך מה אתה חושב???

ורק שתדע,שהיום אייל ברקאי,שהוא השדרן המוביל ברדיו חיפה התקשר אליי,והוא שמע את "ואני שר" בפאנטון שלי,התלהב ממש,אז אמרתי לו שאם הוא רוצה שאני אכתוב לו עוד שיר מצחיק לתוכנית שלו הוא מחוייב להשמיע את "ואני שר" כל יום החל מיום ראשון!!! הייתי מחתימה אותו על זה בכתב אבל אני לא חותמת על שום דבר...אבל מהאיזור של חיפה אתה יכול לישון בשקט.

osnat51

New member
../images/Emo23.gifאני חושבת שהאצבע שלי רזתה. . .

רק מהקלדות ודירוגים בשלושת השבועות האחרונים. אני מתה מפחד מקרול, מה יקרה אם היא תדע שלא הצבעתי . . . סתם, סתם, סתם . . . האמת, אם יש אפשרות להשפיע אז למה שלא נעשה זאת. בכיף, זיו . . . והכי הכי חשוב, בשביל שלומי.

osnat51

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo250.gif../images/Emo140.gif../images/Emo8.gif

קרול, זה היה כדי שתוכלי להשתמש בסמיילי המוזר הזה ששמת. תודי שבשום הזדמנות לא היית משתמשת בו בפורום. נו . . . . מתי כבר יהיה מחר?

karoleking

New member
אל תדאגי... בפורום הזה אין לדעת

פתאום צצים כל מיני אנשים מכל מיני מקומות, ואז הייתי צריכה להפחיד אותם. אסנת, התעלמת אתמול מה-SMS האחרון שלי. מוזר לי. אבל לא חשוב. ובקשר למחר, אז מחר, יהיה כבר מחר. ואיך שיהיה מחר, כבר יהיה מחרתיים אז תתענגי בינתיים על היום, שאת עוד לפני.

osnat51

New member
../images/Emo23.gifקרול, נגמרה לי הסוללה בנייד ולכן לא ראיתי

את הסמס האחרון. כשפתחתי בלילה ראיתי את ההודעה. אני מניחה שזה היה מוזר אם הייתי מגיעה אלייך בערך 6 שעות אחרי ההזמנה . . .

karoleking

New member
חחח... ואני כבר דימיינתי כל מיני דברים...

אבל על זה לא חשבתי

למעלה