בואנוס דיאס א טודוס אקי אסטו

RORGAD

New member
בואנוס דיאס א טודוס אקי אסטו../images/Emo23.gif

מה איזיטש קקינטה אל קוראסון אי סולו דה לו קה אסקריביטש אקי מאיזה סאנה, מחואי אלה דוקטורה, אי לה דוקטורה מה מנדו אל אספיטל, אמה אסיגון מאיזה "מיפוי לב" אן דיאה דה ויירנס מה דישו אל דוקטור קה לו קה טנייה ארה דה לה קורה קה מידירון אן לה קליניקה, אי וזס קה דה אנסינה בטיממ יינטוס דה קוראסון מוי פוארטה אי לה מאנו אי אל פצ´ו סיידרה טוייה, אמה נו טנגו נאדה, לו קה ויירון אן אל א.ק.ג. אס וייז´ו, אנסינה קה ממנדרון א קאזה, אי מדסקריניי מונצ´ו אי אקי אסטו, סאנדה קה אייגה א טודוס אמן. תרגום: שלום לכם אני פה חזרתי וראיתי את מה שכתבתן לי פה בפורום וזה חימם לי את הלב ונעשיתי בריאה. הייתי אצל הרופאה, והרופאה שלחה אותי לבית החולים, היות וביום שישי עשיתי מיפוי לב, הבדיקה יצאה תקינה, והרופאים אמרו לי שמה שהרגשתי זה כתוצאה מהחומר שהזריקו לי, זה קורה לפעמים שיש פעימות לב מוגברות עם קרינה של כאב ביד ובחזה השמאלי, כך שאין לי כלום מה שהראה הא.ק.ג זה משהו ישן ולא חדש, שיהיה בריאות לכולם, אמן.

רותי ב.

New member
בנדיצ´ו

אל דיו קי נו אז אלגונה קוזה סריוזה, אי קי ארה סולו ´תופעות לוואי´ די לו טי דיירון פור אל מיפוי לב.

gingit1

New member
../images/Emo24.gifברוך רופא חולים

ברוך שובך, טוב שהכל הסתדר, שמרי על עצמך

בנדיצ´ו דיו רורגטרד

מי ספנטי פורקה קוונדו איי חזינורה דה אסוכר איי פרובלמס קון אל קורסון טמביין. חששתי משום שכשיש מחלת סוכר יתכנו בעיות לבביות. ברוך השם קי טודו סה ארגלו. ברוך השם שהכל הסתדר.

למעלה