בואנוס דיאס א טודוס

RORGAD

New member
בואנוס דיאס א טודוס../images/Emo140.gif

אוי מאלבנטי קון מוי מל דה "מצב רוח" איך אומרים בספניולית? דה ור לאס נובדדס. אמא לה וידה קארה קה סה קונטונייה אי דה סר טריסטה לאס 19 אלמאס נו ואן א טורנאר אסינה קה דה לה דמנייאנה אסטו סינטיינדו קנטיקאס אונה דאייאס אס לה דה סוזי אי מוינו לה אידיאה דה אסקריביר אקי אונה דה אסטס קנטיקאס: טו מדרה קואנדו טה פריו, אי טה קיטו אל מונדו, קוראסון איה נו טדיו פארא אמר סגונדו, אדיוס אדיוס קרידה, נו קיירו אסטה וידה מה לה אמרגטס טו. קנטיקה בואנה קה מה פלאזה מונצ´ו אפילו קה אס טריסטה אי נו אס אל מינוטו דה קנטיקאס טריסטה אמי מפלאזה אסטה קנטיקה. תרגום: בוקר טוב, היום קמתי בלי מצב רוח מלראות את החדשות, אך החיים חייבים להמשך ומזה שנהיה עצובים לא נחזיר את ה-19 נפשות שמתו, כך שאני מהבוקר שומעת מוזיקה וביניהם הדיסק של סוזי, וזה הזכיר לי שיר יפה שהנה המילים שלו: אמך כשילדה אותך והוציאה אותך לעולם היא לא נתנה לך לב לאהוב מישהו אחר, שלום שלום לך יקירתי אינני מעוניין בחיים אלה, את מיררת לי אותם. למרות המצב העגום זה שיר עצוב, אך אני אוהבת אותו במיוחד. ולהיום הכנתי לכם מתכון שנקרא סאלודוזאס שזה בצק שמרים ממולא ומטוגן, המתכון יגיע מאוחר יותר, צ´ופר לוס דדוס. קה טנגאש בואן דיאה.

RORGAD

New member
טו מדרה קואנדו טה פריו

מאולבידי סה אסקריביר לה סגונדה קאזה אקי אסטה: וא בושקטה אותרו אמור, אחארבה אותראס פוארטאס, אספרה אוטרו ארדור, קה פארא מי סוס מוארטה, מי יודע מה זה ארדור? מצטערת על התקלה.

בואן דיאה א-טודוס דה מי פרטה טמביין

רורגד קה ארמוזו אבלס אל אספניול. אי קה בואנו גיזס. מרסי פור טודו. (כמה יפה את מדברת ספניולית וכמה טוב את מבשלת) קה סייה טרנקילו דיה. (שיהיה יום שקט). אגב, דזמאייר זה להתעלף?

avielss

New member
בוקר מצויין לכולם

חונה רונית -האישה והאגדה אתם צריכים להכיר אותה בהמלצה חמה דזמייר זה להסתחרר היידה אסנטה און פונטה יא מזמאי יאללה שב רגע הסתחררתי כבר!

RORGAD

New member
בואן דיאה חונה לרגע../images/Emo140.gif

מרסי מונצ´ו פור לו קה מאסטאס דיזיאנדו מאיזיטס אל דיאה, אי טו טמיין אבלאס בואן אספניול אי טו טמיין גיזאס בואנו, פנסו אאינויטאר א טודוס אי גיזרבוס טמיין, פורקה אגורה אסטו אן און גרנדה פרובלמה סה וא אזר מאס דספואס סי קיירה אל דיו.

בואנה אידאה רורגד(רעיון טוב)../images/Emo22.gif

אמה קדה אונו וה טרייר קוזה שסבה גיזר לו ביין (אבל כל אחד יביא משהו שהוא יודע לבשלו היטב) סבה אזר פורום גורמה לאדינו
(הפורום יהפך לפורום גורמה)

Lcapone

New member
ארדור= רגש חם, התלהבות

ועל איזו תקלה בדיוק את מצטערת?

רותי ב.

New member
תודה, על השיר

וגם לי זה עושה הנאה גדולה לקרוא את השפה היפה שאת כותבת בה.
אי-יא-סטו אספיראנדו אל רצפט קי מוס-ואס א-דַר.

למעלה