בואנוס דיאס א טודוס

כדורית

New member
בנדיג´מוס אל סיילו-הודו להשם כי טוב

מי מכיר מי יודע את כל מילות המזמור? השיר מושר כל שבת אחרי התפילה בבתי כנסת הפורטוגזים בלונדון, ניו יורק, אמשטרדם

בואן ונידה כדורית ../images/Emo140.gif

קונטמוס פוקו קומו אס קה תאמבזטס אל לאדינו. (ספרי לנו איך למדת לדינו)

RORGAD

New member
בואנוס דיאס א טודוס../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אוי נו וו א אסטאר אן קאזה, מה וו אאיר א פאסייאר, אנסינה קה מה אסטו אנטרנדו אגורה, פארא דזירווס שבת אלגרה אי קיאדה א טודוס, קה פאסש בואנו.

אמן, אי שבת שלום א טודוס....../images/Emo142.gif

דה לה דמניינה אסטה קנטיקה אין עברית סטה אין מי קבסה. (מהבוקר השיר הזה בעברית מתנגן לי בראש) מלדי לה גזטה אי מה סרו אל קורסון (קראתי את העתון ונסגר לי הלב) פרסה קה אל דיו סה אולבידו דה יזראל (נראה שאלוהים שכח מישראל)
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת רק מילה בעברית חודרת אל עורקי אל נשמתי בגוף כואב בלב רעב כאן הוא ביתי. לא אשתוק כי ארצי שינתה את פניה לא אוותר לה אזכיר לה ואשיר כאן באוזניה עד שתפקח את עיניה.

אורנה 1

New member
בואן דיה אי שבת שלום א טודוס

גרסיאס א טודוס קה דה מנדארון פורמי. אסטו מוי אוקופאדה סמאנה אינטירה אין אל לאבורו. וונגו מוי טאדרה אי קאנסאדה. אי דה לו קה וויאו נו איי אקי ג´ינטה מאס טאדרה דה לא נוצ´ה. העיקר שאתם מרגישים טוב ועסוקים. נהנית בלילה לקרוא את מה שאתם כותבים במשך היום, אך מתנצלת שאינני מגיבה. אני פשוט קוראת והולכת לישון. אז תמשיכו בכיף שבת שלום ומהנה שתהיה לכולם

רותי ב.

New member
אורני, שבת שלום,

אי-יה-טי-אספרו פור דיאס קי-נו וואס-א-סטאר טנטו אקופאדה. קי-סיה שבת בואנה אי ריפוזדה.

רשל

New member
שבת שלום ומבורך גם לך ../images/Emo20.gif

אני מרגישה קצת כמוך חוסר זמן מסיבות שונות, אך בהחלט נהנית שהפורום קיים וגם אני קוראת את מה שנכתב פה בשעות מאוחרות. אז באמת כטנגמוס שבת שלום אי אלגרה.

קומו סטאס ..מאדם רשל....../images/Emo24.gif

היידה אזטה לביינה אמניינה וון און פוקו אל המר.... מקווה כאינטינדיטיס.... ובמקרה גם לסבתות שלי קראו: אסתר,ורבקה......עוד נגלה שאנחנו אחיות..חחח

רשל

New member
מוי בואנה טסלודו ../images/Emo65.gif

סי לה מר ארה דלצ´ה אז אולי איוה ויניר, ולא במקרה כתבתי הסבתות שלנו, חחחחחחחחחחה והסיפורים של קפון לא מזכיר לך את הסיפורים של סבתא רבקה כשעבדה בטוטון(מילוי סיגריות)וכל מיני עבודות בשביל לפרנס, ואיך גם היתה יועצת ועוזרת לכולם, סבתא ג´דאית ויפה, לי היה הזכות לשמוע ממנה המון על החיים שלה, אני לא יודעת אם את שמעת את כולם, אוי קרה כבנדיזימוס על דיו על מה שיש לנו, אבל הם היו יותר מאושרים מאיתנו ומלאי הומור כנראה שהמצב הבטחוני פגע בנו קשות, אייס ארן אורוזס ומחתיחת לחם אי און פנדרו אין למנו היו עושים חגיגה, לא כך. את סבתא אסתר לא כל כך הספקנו כי היינו קטנות כשנפטרה. אי אגורה סטואס האיר הלמר שתהני אי דופאס ואן און פוקו אנדמוזוס, סטן לס נוצ´דס פרסקס אין לה גוארטה.

היינדה...נו ממנאי דקזה...../images/Emo6.gif

סטה מוי פזגדה אסטה איז´ה מיה..... דיאה אנטרו קון ויוה ...... אל דיו כלנדרצ´ה.....

אורנה......./images/Emo24.gif

אנימו כטנגס דנו סקריביר אקי=חסר לך שלא תכתבי פה
אנחנו זקוקים לך תתחשבי
ומה שלומך מקרידה??

קרידוס..שבת אלגרה...כמוזמנדה אלדיו../images/Emo23.gif

אגורה אז כסקפי .. דגיזר דפרגר דלבר דקומר דמתטר וכו´ וכו´ ויני הבינדיזיר -ווש שבת אלגרה..... שבת שלום ומבורך.......

לוס במביליקוס קאנטן....../images/Emo6.gif

מה לעשות? כל שבת מזמו....אסתה קנטיאה נו מסלי דלבוקה... אפנס כאנטרו אל פורום שבה אסטה כנטיאה מספגה ..... כל שבת אותו דבר, השיר הזה לא יוצא לי מהפה.. איך שאני נכנסת לפורום בשבת השיר הזה נדבק לי...... חחח.....קנטיאס...דלאמור...

למעלה