בואנוס דיאס א- טודוס

בואנוס דיאס א- טודוס

סי ומוס וניר קדה דיאה - פוקו א- פוקו ונה וניר מואווס אמיגוס? תרגום: אם נגיע כל יום לאט לא יגיעו חברים אחרים? יומטוףף

avielss

New member
למען האמת אני נכנס ומתייאש

אולי דוברי הלדינו אינם מכירים את עלם האינטרנט (רובם לפחות) אולי פורום שפות אינו רלוונטי-ובמיוחד שפה שלא מדוברת. האולי הזה עולה אצלי המון לא יודע אני מיואש

רותי ב.

New member
Avielss טמביין יו, ...

אני מאמינה שהם כן (לפחות חלק מהם) מכירים את עולם האינטרנט. אמה מי-אקודרו קי קיריאס מיטאר אלגונה מודעה אין לה קומוניקטה די לדינו, אי נו-סה סי לו-אזיטס. אי קוואלו אפיטו קון לוס ´מאמרים´ כי פנסאטיס א-מיטר אקי? אי אלגונה קוזה מואבִי קון אסטו?

רותי ב.

New member
אולי אולי הוא באמת לא רלוונטי, אגב,

אתמול הקלדתי באיזה מנוע חיפוש בעברית את מילית החיפוש "מורשת". התוצאות הניבו דף אחד על מורשת ספרד, ואיזה 4-5 על מורשת הדרוזים, למשל. לא שאני מזלזלת במורשת של הדרוזים, אבל... אממממ זה עושה קצת חומר למחשבה, בהקשר של רלוונטיות / אי רלוונטיות.

אלמה

New member
פסנסיה אביאל!

פסנסיה. להתייאש - זה ממש לא לעניין. סבלנות והתמדה...וחוץ מזה - מה רע עם מי שכן נמצא פה?

avielss

New member
חלילה רע

אבל אנחנו כולנו כל כך מנסים להפיץ ולהרחיב ולא ממש הולך

אביאל......יבאסטה...../images/Emo68.gif

דלהיתייאש.....קואלו קרס??? און ביבי כנסה פישין סאזה גרנדה?????? נו...... סבלנות מקרידו אבגר אבגר... היא יחסית דאותרוס פורום הכי סתה יינו.... אי אנטרונה ווס לחתימה אין אינגלס.... כואלו סבה אזר אסטוווווו תויו..........

רותי ב.

New member
חונה

איפה עוד לדעתך אפשר לפרסם את הפורום? יש הצעות? אולי במתנ"סים? אני אשים פלאיירים או משהו? תרגום: אונדה מאס פנסאס קי פודמוס פובליצאר איל פורום? איי אמממ "הצעות" פואדי סאר א-לוס מתנ"סים" פואדי סאר קי וו-איר א-מיטר "פלאיירים" אור אלגונה קוזה ?

רותי - אני חושבת שאפשר לפרסם

בת´טים של תפוז בצ´טים של 40+ 45 ו-50+ יש לבטח דוברי לאדינו. אולי אפשר לבקש מהנהלת תפוז שתכניס איזו שורה בעדנו?

רותי ב.

New member
אבל שלחתי מסר לפני איזה

שבועיים למנהל פורום 40+ והוא אפילו לא הגיב.... צריך לבקש אישור בשביל להכניס הודעות,ף אחרת תיק תק ימחקו.

gingit1

New member
בואנוס דיאס א טודוס../images/Emo8.gif

יו סטו אקי, קדה דיה, 5 או 6 ווזיס אל דיה, אי דינגונו נו אבלי אי סקריבי, קדה דיה ון טודוב סולו א דיזיר שלום אי קואלו חואה, מי פרסה כי אנסינה וואמוס אווריר אל פורום אי מס ג´נטי ואן אוויניר אקי. אני נכנסת לפורום לפחות 5 - 6 פעמים ביום, אבל אין עם מי לדבר, בואו כל יום ניכנס להגיד שלום, בוקר טוב, נספר מה קורה ואולי כך נרחיב את השיחות ואולי כך יצטרפו עוד אנשים. בואנוס דיאס צ´או

גדולה ג´ינג´ית רעיון טוב!../images/Emo68.gif

את לא תכעסי שעשיתי אותך בלונדינית הא? נו טבס אנוחאר (תתגרזי?) קה תה איזי בלונדה?

רותי ב.

New member
אההה, אי אוטרה קוזה, קי סטו

פינסאנדו.... קוואנדו איל ניהול ארה "זמני" ויניירוס מאס מונצ´וס ג´נטה. פודי סר קי טרוקאמוס איל נומברה די לוס מנהלים? אי אולטימה קוזה, אבלי קון לה-הנהלה אקי, אי מי דיזירון קי סי-איי אלגונו קי קארי ויניר א-סקריויר אקי, אי תייני פרובלמאס קון אבריר מואוו קרטו, אי "אפשרות" א-אינטראר קומו "אורח" אנסינה קי נו פרימי טודה לה פרוצדורה קי יא-סוומוס די "תפוז".

אורנה 1

New member
בואנוס דיאס א-טודוס

לכל פורום יש חבלי לידה ולא צריך להתייאש. לאנשים כאן קיימים כבר הרגלים וסדרי עדיפויות וכל זה בגלל "זמן" לדעתי. אני מאוד נהנית להיכנס לכאן מידי פעם אך יש להבין את הקושי בחלוקת הזמן שיש לכל אחד מאיתנו. לא תמיד נמצאים כאן האנשים באותם הזמנים. זו דעתי בכל אופן לגבי כניסה כאן לפורום. לצערי אין לי הצעות לקידום אלא רק להמשיך בהתמדה. יש הקוראים את ההודעות בשעות אחרות ונותן להם את האפשרות להגיב. דבר נוסף לעניות דעתי - האנשים הנכנסים נהנים להיזכר בשפה על ביטוייה שלא קיימים בשפה אחרת, בכלל, שפה משותפת תמיד קירבה בין אנשים חקר התרבות עצמה אולי לא תמיד מעניין (סליחה) אלא האפשרות להיזכר ולהשתמש בה. אחרי יום עבודה או לפני, או לאלה בינינו שאינם עובדים כלל, רוצים להעביר את הזמן בקלילות ונעימות ואולי אפילו להכיר את האנשים שמאחורי הכינויים - זו הפואנטה. כשנוצרת חברות אז מתגעגעים ואז גם שומרים יותר על קשר, נכנסים בהנאה כפולה לפורום בידיעה אולי פלוני אלמוני יהיה ונשוחח איתו קצת ונהנה. כך מתפתחות שיחות ונרשמות יותר הודעות ואז הפורום לא ידעך. שוב - זו דעתי, בבקשה אתם יכולים להצטרף או אפילו לחלוק עליה ואולי יתפתח שרשור והכל יהיה בכיף

אורנה את צודקת בהחלט..../images/Emo127.gif

גם אני נתקלת פה ושם בהודעת פה חברים נכנסים הנה ולא פוגשים חברים אז מתיאשים והולכים....... צריך לזכור שפורום הוא לא צ´ט... אבל עם החברים מוכנים להערך בשעות הערב אפשר להפוך אותו לצ´ט מה דעתכם????????? ורותי פתיחת ההודעות והוספת הסמיילים מאוד איטית בזמן האחרון מה קורה??????? מאוד מזכיר את וואלה הידועה באיטיותה. תעשי משהו מקרידה...

רותי ב.

New member
את צודקת, אבל נדמה לי שיש

פה בכל זאת איזה שהוא איזון די מוצלח בין ה´חקר תרבות´ ובין הדיבורים הקלילים והסיפורים והזכרונות והכל. וכן, אני מסכימה איתך גם בנוגע לאפשרות שהעלית, להכיר את האנשים שמאחורי הכינויים.

למעלה