בואנוס דיאס דשבת ..מקרידוס..

בואנוס דיאס דשבת ..מקרידוס..../images/Emo6.gif

דורמיינדו טודוס אקי?... היידה יה סיילרון לס בורקס אי לוס גואבוס חמינדוס.... אלבנטה דקמה

בןאם דיאה דשבת מאדם אי טודוס../images/Emo68.gif

אסטה שבת נו טנמוס בורקס. קרו אזר פוקו דה רג´ים. (בשבת הזו אין בורקס רוצה לעשות קצת דיאטה). סטו קומיינדו קזו בלנקו קון פתית - נו טיינה מונצ´ה סבור. (אוכלת גבינה לבנה עם פתית - אין לזה טעם מי יודע מה)
סטה מוי שוודו shavdo (זה מאוד תפל) מה אלגרי מונצ´ו קה מה רקורדי דה אסטה פלברה shavdo (שמחתי שנזכרתי במילה ת-פ-ל! אניוס קה נו מה אקודרו דה אסטה פלברה ( שנים שלא השתמשתי בה) שבת שלום א- טודוס

RORGAD

New member
בואן דיאה חונה, אנוורדה קה אס מוי :

זור אזר רג´ים, אמא סאבס קה פתית טיינה 30 קלוריות אי אונה רבנאדה דה פאן דה שיפון (לחם שיפון קל) טיינה 32 קלוריות, אי טיינה טמיין ערך גליקמי מאס פוקו קה דה אל פתית, אנסינה קה אס מיז´ור קומר לחם שיפון קל אי נו פתית (קל קר) אדה מאס אל קזו לו פואדס אזר מאס סאברוזו קון "שמיר" אי און פוקו דה סאל אי פימיינטה, טמיין לו פואדס אזר קון טומט קורטאדו פדאסיקוס צ´יקוס, און פוקו דה פרישיל, סאל אי פימיינטה,או דוס טרס אזיטוניקאס, אנסינה סין נאדה אס מוי זור קומר אל קזו, אי סי קיירס מאס "טיפים" טה פואדו דאר

גרסייאס רורגאד - סוס ריינה../images/Emo47.gif

נו אפרונטי לה טורטה דה שוקולטה] םורקה מי מרידו נו לה פלזה טורטה דה שוקולה. (לא הכנתי את עוגת השוקולד שלך הואיל ובנזגי אל אוהב עוגות שוקולד) מה, אפרונטי טורטה דה אלמנדרס אי סליו מוי סברוזה (טבל הכינותי עוגת שקדים שיצאה טעימה ביותר). סיימפרה אלרגרס קה סיימוס

RORGAD

New member
בואנוס דיאס א טודוס דה מיפארטה אי

שבת אלגרה, אוי אסטובי מוי אאוקופאדה, אלימפיי לה קוזינה, אריינטרו אי דה אפוארה דה לוס אלמאריוס, אי טמיין לה פריז´ידר אי אל מקפיא, אל מיקרוגל, אל אורנו, אי אל אובן טוסט, נו קה אסטאבה סוזיו אמא דה אל פולבו, אי און פוקו דה דמלאס דה אלזטה, קה אוייה, אי טנגו קוזינה מוי גרנדה, אגורה קה אסקפי, אי אסטו סה קרה דה אזר אונה וס אן קואנדו, אמא קון מונצ´וס איניירווס, פור קה לה פרסונה קה מורה אקי מקיטו לוקה, קאדה נאדה מירה אליינטרו דה מי קאזה קואלו אסטו אזיינדו, דייה אנטרו אסטה ארודייאנדו מי קאזה, יה מי אנפסיי, אי נו אי קואלו דה אזר פינה קה נו סה אסקאפה אל משפט. תרגום: שבת שלום לכולם, היום הייתי עסוקה מאוד ניקיתי את המטבח, את הארונות בפנים ובחוץ, וגם את המקרר, המקפיא, התנור, המיקרוגל, האובן טוסט אבל היה לי קשה מאוד ועצבים, הבן אדם הזה שאצלי בבית כל היום הסתובב מציץ לי מהחלונות ואין מה לעשות עד שהמשפט לא ייגמר, עד אז סבל שצריך לקחת בקלות וזה מאוד מאוד קשה. יהיה טוב, אגב מי עשתה את העוגת שוקולת שנתתי אתמול?

נו אנטנדי נאדה.....

קן אס לה פרסונה קה טה מירה דה לאס וינטנס אי קה טיינס ג´וזגן. (מי האיש שמציץ לה מהחלונות ושיש לך משפט איתו). סה פואדה איודר קוזה? (אפשר לעזור?)

may55

New member
רורגטד תודה

אפרונטי לעוגה סצ´ופרון לוס דדוס אינטרון פוקו איבו אקומר אל טיפסין איקוואלו אפיטו כאונדו תאיניירוואן אליפייס ? יו כמניירוו מאטו קאנטיקאס איביילו אינלקאזה כאוטרו סניירווה אינו מיאלמה טודו בואינו סמאנדה בואיינה הטודוס

RORGAD

New member
בואן דייה MAY55

מה אלגרי מונצ´ו קה ווס אגראדו לה עוגה, קולי קולי דה אזר אי מוי סאברוזה, אי נו מונצאס קוזאס פארא מטר אריינטרו. שמחתי מאוד שהעוגה מצאה חן בעיניכם, קלה מאד להכנה ובלי הרבה חומרים. את שואלת מי מרגיש אותי כל כך? אותה עלוקה שנמצא אצלי בבית ולא רוצה לעזוב, "כי אין לו איפה לגור ואין לו כסף לשכור בית" ואנחנו עכשיו במשפטים, מרמה את כל העולם, מזייף מסמכים, משמיד לי מסמכים בקיצור אני לא במצב נעים, זו הסיבה שבשבוע שעבר הרגשתי לא טוב עם הלב שלי, שיהיה לנו שבוע טוב.

may55

New member
רורגאד

סי פויאדס סקריוויר נו טודו אינאונווס כרדייה אונפוקו קומו סאזה קאדייאיף, בקלבה ? איטודס לסקומידאס דולצ´אס כמולבידי לוס נומברס. מימדרה הפרונטווה טודו אגורה נו סקודרה. איוו(אני) פנסי כנו סקרה הסקריוויר טודו כפואדו תמנדר המימדרה .... אם את יכולה לכתוב לא הכל בבת אחת כל יום מעט איך עושים קאדייף בקלבה וכל המטעמים הטעימים ששכחתי את שמם. אימי היתה מכינה כיום אי כבר לא זוכרת ואני חשבתי שאין צורך לרשום ושתמיד אני יכולה לשאול את אימי... יום טוב

may55

New member
בוקר טוב סמנה בוואינה

איפה כולם היום ? עדיין ישניים ?

רותי ב.

New member
יו נו איזי לה טורטה, פורקה סטו

אין רג´ים, אין לוס אולטימוס דיאס. אמה קוואלו אז קי קונטאטיס, פור אסטה פרסונה קי סטה מירנדו די לאס ונטאנאס א טו קאזה????? מפחיד..... אי סי אז קי סאביז קן אז, נו לו פואדיס ארונג´ר דיטו קאזה? נוסה קומו פואדו איודאר, אמה סי קֵריז אלגונה קוזה, ....

רותי ב.

New member
אוי נו אביאן בורקס,

אלדו די לוס גואווס סולו סלטה פרסקה (טריה) די טומאטוס, פפינוס, סיבויה, צ´ושקאס, אזיטונס, קון אזיטה אי קזו סלאדו.... אוחחחחחח נו פרימי מאז די אסטו.
קי מוס ונגה בואנה סימנה, א טודוס.

למעלה