בואנוס דיאס

avielss

New member
בואנס דיאס

הוי אן אינדו אל אצו לווידי א אורנה ארמוזה אי סימפטיקה קומו סיימפרה. טסלודו א טודוס אי מקספליקו קה ויינה מוי טדרה א קסה אי אסטה אס לה רזון קה נו אנטרה מונצו. היידה בואנס דיאס קה מוס טנמוס היום בדרכי לעבודה ראיתי את אורנה יפה ונחמדה כתמיד היא מסרה ד"ש לכולם והסבירה לי שהיא מגיעה מאוחר הביתה וזאת הסיבה שהיא איננה נכנסת לפורום הרבה יאללה יום טוב שיהיה לנו

רותי ב.

New member
../images/Emo20.gif סי-לה-ואיס איגינה (א-אורנה,

מנדלה מוס-אריגליס (געגועים??) אי מונצ´ה סאלוד. אי-קי אנטרה אקי מאס מונצ´ו.
בואן דיאה א-טודוס

RORGAD

New member
געגועים../images/Emo7.gif

געגועים אס דסקריניו ואומרים מונצ´וס סאלודוס, ואומרים בואנוס דיאס, או בואן דיאה, אקי אסטו פארא אטי אי קה טנגס בואן דיאה. רונית
מה אמביזי קומו סה אזה איקונים, אמא מאדאם רוזה נו מאמבזו קומו סה אזה לוס GIF אמבזה מה?? גראציאס

רותי ב.

New member
גראסיאס

פור לאס קוזאס קי-מי סטאז אמביזנדו. מונצ´ו טיימפו נו-אבלי לה-לינגווה אִי אז בואנו קי-מי-סטאז ´אדובנדו´ (ככה אומרים ´מתקנת´ לאס טעויות, אי קי מי-אקודראס אוטראס פאלאברס קי-יַ-מי אולבִדי
קוואלו ארה אריגלוס? אִי בואן דיאה (ביחיד) נו אז ג´וסטו א-דיזיר? אִי סאלוד טמביין (ביחיד) נו אז ג´וסטו א-דיזיר? אגורה טי ווֹ סקריביר קומו סי-מֵטן אסטוס GIF´s .
בואנה טדרה.

RORGAD

New member
רותילה בואנה טדרה../images/Emo140.gif

רגאלו ארה מתנה, אי סי אס ג´וסטו אדיזיר בואן דיאה אי סאלוד א טוס דמנדס אסטו אקי פארא איודרטה, קה טנגס בואנה טדרה.

may55

New member
בואנוס דיאס

שכחתי איך אומרים בדיחה בלאדינו מי זוכר? לווידה איז כומו קפה או פרטו או פוסה סינו פרטו אינו פוסה איז מרוויס תרגום החיים הם כמו קפה או שחור או בוץ אם לא שחור ולא בוץ זה נס. יום נעים לכולם

RORGAD

New member
בואנוס דיאס א טודוס אקי אסטו../images/Emo24.gif

בואנוס דיאס מקרידוס, אקי אסטו, טובי אונה דמניאנה מוי אוקופאדה, אי נו טובי טיימפו, טמיין אסטו מוי אניירבוזה, דה לאס אנסיאס קה מאסטה דנדו, אונה פרסונה, קה אל דיו קה מוז גואדרה דה מוס אמנטס, מוזוס יה מוס ואמוס א פוייר דה מוס אינימיגוס. תרגום: יום טוב יקירי, אני פה, היה לי בוקר מאד עסוק, ולא היה לי זמן, גם אני מאד עצבנית, מהצרות שאיש אחד עושה לי, שאלוהים ישמור אותי מאוהבי משונאי אשמר בעצמי. בואנוס דיאס.

למעלה