בואנוס מדיודיאס א טודוס מקרידוס

gingit1

New member
בואנוס מדיודיאס א טודוס מקרידוס../images/Emo24.gif

קומו סטסש, יו סטו אקי, אמה נו טינימוס חשמל אין אן לבורו לה טודה דימנינה, אי נו פואדי א דיזיר ווש בואן דיאה. אגורה סטו אקי, מיסט יינדו אקומר, אי וו טורנר אוטרונה אורה. אדיוס אטודוס

gingit1

New member
חומוס עם בשר

אסטו קואלו קומי, אי יו סו גודרה, אוטרון קילו או דוס כבר לא משנה.

avielss

New member
קנו מוס טרייגה אל גדיו

קרנה קון חומוס סבה אנגונטוס. אמי סי מדמנדש קרנה קון גגיק-אישטיחלי

RORGAD

New member
אביאליקו

סבס קה לה פלאברה "אישטחלי" אס אן טורקו, סבס קה פלאברה אי אן אספניול? כלומר: המילה אישטחלי היא בטורקית, איך אומרים מילה דומה בספניולית?

רותי ב.

New member
קוואלו אז אסטה פאלאברה אין איבריי?

פרימי אבריר אוטרו קומוניטה פארא אמביזר אי אבלאר טורקו.

אלמה

New member
צהרים שקטים לכולכם

רציתי להעיר שמצאתי בפורום הרבה מילים שמקורן בשפה התורכית ושהתמזגו ללאדינו של יוצאי טורקיה. לא תוכלו למצא אותן בלאדינו של יוצאי יוון או בולגריה. לקח לי כמה שנים להבין זאת. היום אני שולטת לא רע בשני הניבים. (כיף לי) אלמה

RORGAD

New member
ג´ינג´ית

לה אלמה קה לה טיינגס אורוזה, אן ורדה קה נו אי לוגאר דה אסטאר טריסטה, און קילו מאס או מינוס, דה קה נו טה ואס אה לה מאר סי יה נו אסטאס לבורנדו קה גוסטאס

gingit1

New member
RORGAD

מצטערת, לא הצלחתי להבין את כל המשפט, אפשר תרגום בבקשה

RORGAD

New member
לה אלמה

סליחה באמת שהייתי צריכה להוסיף תרגום: שהנשמה שלך תהיה מאושרת, באמת שאין מקום להיות עצובה, קילו פחות קילו יותר, אם את כבר לא עובדת למה לא תלכי לים? (תוספת) אני הייתי קופצת על המציאה, ורצה לים, או לבריכה, גיהנום בחוץ. תבלי( קה טה גוסטס)

gingit1

New member
הבהרה

אני בהחלט עובדת, כל יום מ7:30 בבוקר עד 16:30 אחה"צ, ים אצלי זה מחוץ לתחום - שונאת. אצלנו כבר לא גיהנום - מזג האוויר היום נהדר, רוח נעימה ולא חם כמו שהיה בימים האחרונים. אני לא עצובה, להיפך הפסקתי להילחם בדיאטות, יש לי יתרון שאני גבוהה וככה לא מרגישים שאני קצת שמנה. עד כאן ההסברים. בואן דיאה כסטיה

למעלה