בואנוס - פורטו מדרין - אושואיה

jinji0

New member
בואנוס - פורטו מדרין - אושואיה

שלום, אני טס בחודש הבא לדרו"אמ ונוחת בבואנוס ביום חמישי. ביום שישי אני מתכוון להתחיל להדרים אך אני מעוניין לעשות זאת דרך עצירה בפורטו-מדרין על מנת (אולי) להספיק לראות את הלווייתנים... האם קיימת נסיעה מאורגנת שיוצאת מבואנוס, מגיעה לאתר המדובר וממשיכה לאושואייה? או שאני צריך להרכיב את הנסיעות והביקור באתר בנפרד? בנוסף, איך בכלל מזמינים מראש (מהארץ) נסיעות בדרום אמריקה? צריך בכלל? אשמח לקבל כמה טיפים שיעזרו לי לפחות לעבור את הימים הראשונים.... תודה, נדב

guy red

New member
אשמח לעזור לך

בהחלט ניתן להזמין הכל כבר מהארץ . צור איתי קשר גיא.סוכן נסיעות רד בואנוס איירס - סוכנות נסיעות והוסטל [email protected]

maozeitan

New member
גיא, הפרסום בתפוז אסור ונוגד את כללי הפורום

אסור לפרסם בתפוז שמות של חברות השכרת רכב/מלונות סוכני נסיעות והוסטלים אתה מפר ברגל גסה את החוקים הבסיסיים של תפוז לתשומת לב המנהל (אם יש כזה) למחוק ומיד.

0 אור 0

New member
אין מנהל אבל

המדיניות של פרסום לגבי תשובות שרלבנטיות לנושאי הפורום יכולה להשתנות בהתאם לענייניות לנושא הפורום עצמו. נראה לי שאדם אשר לא דוחף את הפרסום שלו לכל מקום, אלא נותן פתרון ספציפי לשאלה שמישהו שאל, עושה שירות לשואלים בפורום ולא רק מפרסם את עצמו, וזה נשמע לגיטימי. לו היה לי שם של סוכנות/בעל אכסניה אחרים מן הסתם הייתי מפרסמת אותם, וזה חלק מן החומר שמאד הועיל לי בתכנון הנסיעה כשחרשתי בפורום של למטייל. (גילוי נאות - אני מנהלת 2 פורומים בתפוז)

guy red

New member
מעוז

אני רואה שאתה קצת פגוע. בכל מקרה לא חייבתי אף אחד לפנות אליי , ומי שפונה אליי אני שמח לעזור. חוץ מהעזרה שאני מעניק בפורומים השונים. לעומת זאת ..... התגובות שלך ממש לא קשורות לשום שאלה שנשאלה בפורום וחוץ מלהקניט את אנשי היבשת אינך מועיל לאף אחד. אם תרצה לקבל טיפה יותר מידע בכדי להעשיר את ידיעותיך בקשר ליבשת ולאנשים המקסימים שחיים כאן - גם אתה מוזמן לפנות אליי... שבת שלום וסוף שבוע נעים גיא.סוכן נסיעות רד בואנוס איירס - סוכנות נסיעות והוסטל

rmoses1

New member
מעוז, נהיית אביר שלטון החוק ../images/Emo13.gif אין פה מנהל

שאלה קשה

מדובר על מרחקים אדירים (בואנוס איירס-אושואיה זה עניין של כמה ימי נסיעה להערכתי) ומסלול שדי שונה ממה שהמטיילים הישראלים בדר"כ עושים - אם אתה נוסע לאורך חוף האוקיאנוס מבואנוס איירס-פוארטו מרדרין אתה מפסיד את כל מה שנמצא בצד המערבי של פטגוניה - אזור ברילוצ'ה למשל. אני מציע שתסתכל שוב על המפה ותחשוב שוב על הדרך שבה אתה בונה את המסלול שלך. לגבי הזמנת נסיעות: הכל תלוי מה ואיפה - בכל מדינה יש המון חברות אוטובוסים לנסיעות ארוכות, שלפעמים מתחרות אחת בשניה באותן היעדים ולפעמים לכל אזור מגיעה חברה אחרת. לחלקן יש אתר אינטרנט שבו אפשר לראות לו"ז ואפילו לקנות מקום מראש ולחלקן אפשר לקנות כרטיס רק במשרד המקומי בעיר שממנו יוצא האוטובוס או בדוכן בטרמינל האוטובוסים המקומי. בדרך כלל במדריכים הטיולים (לונלי פלאנט/פוטפרינט) יש בסוף כל פרק על מקום קטע קצר תחת הכותרת "תחבורה" או משהו בסגנון שמפרט אלו חברות אוטובוסים מגיעות לשם. עם טיסות פנים זה קצת יותר קל, כי לחברות התעופה המקומיות בדרום אמריקה בדרך כלל יש אתרי אינטרנט שדרכן אפשר לקנות כרטיסים. כמובן שאפשר גם לגשת לסוכן נסיעות המקומי בעיר שממנה אתה טס ולקנות כרטיס ממנו (אפילו מומלץ אם אתה במקום שאינו עיירה נידחת לעשות איזה סקר אצל סוכני הנסיעות המקומיים לפני קניית הכרטיס באתר, לפעמים המחיר יותר זול מאשר באינטרנט). רק בתור דוגמא, הנה האתרים של שתי חברות התעופה הארגנטינאיות העיקריות: http://www.lan.com/index-en-us.html http://www.aerolineas.com.ar/arg/main.asp?idSitio=US&idPagina=1&idIdioma=en האם צריך להזמין נסיעות מהארץ? תלוי לאן ובעיקר מתי אתה מתכוון לנסוע. אני יכול להגיד לך שבטיול שלי (3.5 חודשים) לא הזמנתי טיסות יותר משבוע-שבועיים לפני (ולפעמים פחות), ואוטובוסים בדרך יום או יומיים לפני. מצד שני, בנובמבר-דצמבר מתחילה העונה החמה בדרום ארגנטינה, כך שטיסות לברילוצ'ה/אל-קלאפטה/אושוויה אולי שווה להזמין מראש.

0 אור 0

New member
בקשר לזמני הזמנת טיסות ואוטובוסים

אני טיילתי בשיא העונה (אמצע דצמבר והלאה), והזמנתי טיסות בדרך כלל בין שבוע לשלושה ימים לפני (פעם אחת הייתי צריכה להתפשר על יום), אוטובוסים כשהגעתי לאותה עיירה, שזה בדרך כלל יום-יומיים לפני הנסיעה. בפעם היחידה שממש נתקעתי היתה באושוואיה - שבוע לפני חג המולד לא היה להם מקום פנוי באף אחד מהאוטובוסים לשבועיים הבאים!! (בארגנטינה אף אחד אפילו לא מעלה על דעתו להוסיף אוטובוסים), ואז נכנסתי למירוץ מטורף של איך לעזאזל יוצאים משם , עד שבסוף לקחתי טיסה נוספת לא מתוכננת מראש. מבאס, אבל בהחלט עדיף מאשר לדפוק את כל הטיול

orired6

New member
לכל שאלה סגורה

כדאי מאוד לסגור טיסות ונסיעות לפני כי למשל להגיע ואז "לראות מה עושים" יכול להשאיר אותך בבואנוס איירס גם שבועיים, אשמח לעזור לך בכרטיסי טיסה או נסיעה לכל מקום אורי,סוכן נסיעות רד בואנוס איירס-סוכנות נסיעות והוסטל [email protected] טלפון:454-11-4371-810 טלפון בעלות שיחה מקומית: 03-9789947

jinji0

New member
פשוט נוראית עבודת היחצנות הזאת...

סלח לי אורי, פשוט כשהפירסום מגיע בנוסף לעזרה, תשובה או טיפ כלשהו אז זה דווקא נחמד... כשזה בא בצורה כזו של בוא תזמין אצלי טיסה או ש"תתיבש שבועיים בבואנוס" - זה קצת פחות מעודן
קח את זה כטיפ, כך זה נראה מכאן. כל טוב
ואולי עוד נדבר, אני כרגע בשלבי התכנון עדיין. נדב

orired6

New member
גם לזה יש תשובה

אין לך מה להתרגז הקוונות טובות אשמח לעזור אורי,סוכן נסיעות רד בואנוס איירס-סוכנות נסיעות והוסטל [email protected] טלפון:454-11-4371-810 טלפון בעלות שיחה מקומית: 03-9789947

למעלה