בואנו טאדרה דה נונקה/ארוז קון לצ´ה
ארוז קון לצ´ה 1 כוס אורז 4 כוסות חלב (רצוי חלב על הבוקר של תנובה בטעם וניל) 1 כוס מים פושרים 15 כפות סוכר (3 כפות סוכר לכל כוס נוזלים) 3 כפות קורנפלור אופן ההכנה שוטפים היטב את האורז ומשרים אותו במים כחצי שעה . מרתיחים את החלב + הסוכר ומוסיפים את האורז. בוחשים טוב ומביאים לרתיחה נוספת. מבשלים על אש קטנה עד אשר האורז רך וסופג את מרבית החלב. כשהאורז רך מוסיפים לו את כוס המים + קורנפלור (יש לבחוש את הקורנפלור בתוך המים בכלי אחר (למניעת גושים) ואחר כך להוסיף לאורז המבושל בחלב) יש לבחוש כל הזמן עד לעיסה סמיכה, מורידים מהאש ומקררים. קישוט - עם ההגשה ניתן לבזוק קצת קינמון גיוון - למעוניינים בטעם נוסף ושינוי צבע האורז (שלא יישאר לבן) אפשר להוסיף 2 כפות קקאו בתחילת בישול החלב עם האורז. תיהנו - צ´ופר לוס דהדוס נ.ב. המתכון הוא מבית אימי. אם תרצו יש מתכון נוסף של סוזי דוד שהוציאה לאור את הספר "המטבח הספרדי" אוכל להביא אותו בפניכם
ארוז קון לצ´ה 1 כוס אורז 4 כוסות חלב (רצוי חלב על הבוקר של תנובה בטעם וניל) 1 כוס מים פושרים 15 כפות סוכר (3 כפות סוכר לכל כוס נוזלים) 3 כפות קורנפלור אופן ההכנה שוטפים היטב את האורז ומשרים אותו במים כחצי שעה . מרתיחים את החלב + הסוכר ומוסיפים את האורז. בוחשים טוב ומביאים לרתיחה נוספת. מבשלים על אש קטנה עד אשר האורז רך וסופג את מרבית החלב. כשהאורז רך מוסיפים לו את כוס המים + קורנפלור (יש לבחוש את הקורנפלור בתוך המים בכלי אחר (למניעת גושים) ואחר כך להוסיף לאורז המבושל בחלב) יש לבחוש כל הזמן עד לעיסה סמיכה, מורידים מהאש ומקררים. קישוט - עם ההגשה ניתן לבזוק קצת קינמון גיוון - למעוניינים בטעם נוסף ושינוי צבע האורז (שלא יישאר לבן) אפשר להוסיף 2 כפות קקאו בתחילת בישול החלב עם האורז. תיהנו - צ´ופר לוס דהדוס נ.ב. המתכון הוא מבית אימי. אם תרצו יש מתכון נוסף של סוזי דוד שהוציאה לאור את הספר "המטבח הספרדי" אוכל להביא אותו בפניכם