בואנס דיאס מקרידוס..

בואנס דיאס מקרידוס..../images/Emo24.gif

כמו סטאס??? איסתה סמנה אמפסי הלבורר מוי זור אי נו טנגו טיימפו דנדה אגורה אס כאהטרי אסקריביר אנטס דסליר דקזה אל לבורו. השבוע התחלתי בעבודה חדשה ומאוד קשה והשעות ביממה לא מספיקות אין לי זמן לכלום (טוב שיש שבת)הבוקר נכנסתי לכתוב לכם לפני שיוצאת מהבית לעבודה. מחר לפי מיטב ידיעתי המפגש בקניון דיזראלי האם הייתם מעוניינים לעבור לקניון הזהב במקום? פשוט פחות המוני שם. ורותי כיתבי לי בבקשה במסר מי מגיע למיפגש.
יום טוב ונעים קון מונצו´ אמור אי אלגריה
ועד משהו חשוב אתמול מלאו לביתי הגדולה 21 שנים.... מונצ´וס איבואנוס

RORGAD

New member
בואן דיאה מאדאם רוזה../images/Emo24.gif

אזלחה אי ברכה קון אל מואבו אצ´ו אי מונצ´וס אי בואנוס קומפליאניוס א טו איז´ה. אי קה טנגמוס בואן דיאה. גם אני מעדיפה בקניון הזהב, מאוד מפחיד אותי ללכת לקניון יזרעאלי.

../images/Emo57.gif מזל טוב מאדם רוזה../images/Emo65.gif

הצלחה בעבודה ומזל טוב ליום ההולדת של הבת. היידה, קה סה קאזה! (

avielss

New member
למרכזיים ביננו קניון הזהב אחלה

אבל מה עם החיפאיות?

RORGAD

New member
חונה לו קה טיינה אס סולו 21 אניוס

יא לה קרס קאזאר? אמפרימרו לו קאזארמוס א אביליקו, א מי איז´ה לה גרנדה קה יה טיינה 34 אניוס, היידה טופלה און נוביזיקו, א לה איז´ה דה מאדאם רוזה דשלה קה סה גוזה דה לה וידה, אלומאנקו אנטרונוס 3 אניוס, אי דספואס קה זה קאזה, אמה פרימרו גוזאר דה לה וידה, פורקה קואנדו ואן אביניר לאס קריאטוראס נו וא טנר טיימפו דה גוזאר, אקיה אורה אס טיטולים, קיזאר, דאר א קומר, לאבאר אי אסטאס קוזאס דה נקוצ´ראס, אנסינה קה אמפרמרו קה סה גוזה.

avielss

New member
רורגדיקה...נאדה נגרו נו טאיזה

סופריר אס קה מקרס אזר? קאזר אגורה? קנומוס טרייגה אל דיו ומזל טוב לכולםםםםםםםםםםםםםם

RORGAD

New member
אביאל קרידו סולו בואנדה דטי

קרו, נו מאל, אמה נו אס טו קה נו סאבס דאר אוטי, אי אזר קפטיקאס, אי אוטראס קוזאס אמי מפרסיו סי ואס א טנר אונה בואנה מוז´ר אנקאזה לה וידה טה סה וא אזר מאס קולאי. אביאל יקירי, רק טוב אני רוצה בשבילך, לא רע, זה לא אתה שאמרת שאתה לא יודע לגהץ, ולבשל קציצות, ועוד דברים שעקרת בית עושה, אני חשבתי שאם תהיה לך אשה טובה החיים שלך יהיו יותר קלים, סליחה אם טעיתי.

רותי ב.

New member
אי א טו איז´ה ואמוס אטופאר און ביאן

איז´ו. אונה ווס דיזיאן ´איז´ו די לֶיי ´ אגורה קי סיאה איז´ו די ´היי-טק´, ....

קדן

New member
באויין מזל -21../images/Emo142.gif

21 אז לארמוזורה דה לוידה . כטנגה טואיז´ה ארמוזה וידה . זה הזמן לעשות חיים להכיר הרבה חברים לטייל ולהנות ,החתן יגיע כשהיא תחליט.

Sarika

New member
רוזלין קרידה, מונצ´ו אסלחה אן אל

לבור מואבו
, אי אה טו איז´ה מזל בואנו, אי קוואנדו ווינאיר אל טיימפו כלמנדה אל דיו און בואן נובייז´יקו
. בהצלחה בעבודתך החדשה ולבתך מזל טוב ובבוא העת שישלח האל חתן נחמד.

רותי ב.

New member
אההה, סי נו סקריביאס אוי יא ט איווה

בושקאר. מי דסקריניי. אונדה אז קניון הזהב? אי קומו ס אינקסה אַאי די איל טרנו? (תחנת שלום או מרכז? ) אז לשוס?
|שי אי א טו איז´ה, מונצ´ו מזל, סאלוד אי אלגרייה.

קדן

New member
קניון הזהב אז אן מערב ראשון לציון

אמי נומפורטה עזריאלי או קניון הזהב -העיקר שניפגש כבר.

כדורית

New member
(רודי מקורלי כותב) עדיף עזריאלי

בעזריאלי נגישות תחבורתית גבוהה ביותר של רכבת וגם אוטובוס- מכל חלקי הארץ

למעלה