בואנס...טדראס.....אטודוס...

בואנס...טדראס.....אטודוס...../images/Emo24.gif

נוסה קאפיטו אאסטו פורום נו סטו קונוסינדו דינגונוס סאינצ´ו דז´נטה מואבה... אנדה סטה אורנה? נו לסטו וינדו אקי.... אי בואנה וינידה פור אל פטרון מואבו..אל קפון.... שבוע טוב אי סמנדס בואנס.......

רותי ב.

New member
ארוגו אל דיו , קי טורנן לוס קי

סקריבירון אקי די אנטס, אִי קי ונגאן מאס מונצ´וס מואבוס טאמביאן.
בואנה סימנה א-טודוס, לוס אי-סאלוד.

avielss

New member
סבתא שלי היתה נוהגת לומר

AJILE ISHI SHEITAN KARISHIK אנשים יגיעו גם יגיעו כל אדם שמגיע רק מחמם יותר ויותר את הלב מרחיב את המשפחה מעביר חוויות ולוקח (לפחות אותי)אחורה המון אחורה בדמיון ובמחשבה בקשר לאורנה היא עובדת המון וכמעט ואין לה כמעט זמן להכנס היא יודעת שאנחנו מחכים

RORGAD

New member
טעות, בתרגום

אביאל חמודי, SHEITAN בספניולית זה שטןוהתרגום של זה הולך כך: אנשים יגיעו והשטן יתערבב ביניהם, לא יודעת למה אבל זה התרגום של מה שכתבת. אולי יש המשך לפתגם זה???

רשל

New member
טעות לעולם חוזרת ../images/Emo9.gif

אנדה סטס מאדם רוזה דאייר טסטו איינדה אספרנדו, טסאיזו לה פלוורה קומו פלוורה דל הסתדרות.

רשל

New member
נוצ´דה בואנה אי סמנדה בואנה הטודוס../images/Emo42.gif

דומפואס דדוס שבת כנו סטובי אנקזה און שבת אין אילת אי אונו אן ורנה, אסטה שבת דישי כוו רפוזר אנקזה אי מסליו און פיפינו דה קורר דטרס דל חוקר דה לה פוליסיה פורקה מקיז´רון הרובר הנוצ´ה אל אוטו אי נו פודירון אמה איזירון מונצ´ו דניו. טנטוס אוטוס ארמוזוז נו סה דקה טוקרון דווקא אלה טרנטלה מיה, וזה מזכיר לי עוד ביטוי שאני מאמצת מדבריה של אימי ז"ל: "אלמס קנו סויגן-לו קססקפה קון פרס נו טאסטרצ´ס" בקיצור העיקר הבריאות. ושיהיה לילה טוב, אי מוז אלונטרמוס המנינה קון אל נומברה דל דיו סנוס אי רזיוס, שבוע טוב , אי סמנדה בואנה הטודוס

avielss

New member
הם היו חכמים

גם סבא שלי היה אומר את אותו הדבר זה שוב מחזיר אותי אחורה החוכמה שלהם שאי אפשר להחזיר

בואנס מדיודיאה אה טודוס

אוי נו פואדי אבלר קון טודוס , תיניאה מונצ´ו לוור, אמה אגורה וו אולר פרה טודה דיאה. כומו פסה אל שבת. פרמי שבת אז מונצ´ו פאנה. סטו לוורנדו אה קזה פרה טודה סימנה. אי סובריטודו טיניאה ויזיטט. קומימוס, אבלמוס.

למעלה