בואנס טדראס....ערב טוב...../images/Emo68.gif
ועכשיו כשחג שבועות בפתח הריני מביאה לפניכם מתכון שהוא קינוח קל הכנה המחליף את הגלידה. מליבי\פרווה 6 כוסות מים. 6 כפיות מלאות קורנפלור. 1 סוכר וניל. 1 כפית סוכר. 2 כפיות מי ורדים. אופן הכנה: מחממים מים עם וניל,סוכר, בוחשים בניפרד קורנפלור עם חצי כוס מים מוסיפים למים החמים ומערבבים עד קבלת מרקם סמיך, מכבים את האש ומוסיפים את מי הורדים. מוזגים לצלוחיות מליבי קטנות,ומכניסים למקרר. סרופ: חצי ק"ג סוכר 2 כוסות מים 1 כפית לימון מערבבים הכל יחד ומרתיחים. עד שנוצר נוזל סמיך, בודקים בכף. מכבים ומוסיפים כפית מי ורדים. מצננים ומעבירים לבקבוק. אפשר לשמור במקרר (לא חובה). הגשה: צלוחית מליבי מוזגים מעליה סרופ לפי הטעם. ניתן לקשט עם כפית בוטנים טחונים, וכפית קוקוס. נסו ותהנו....פראסלו אי מואה אלגרה (ליבריאות וחג שמח)
ועכשיו כשחג שבועות בפתח הריני מביאה לפניכם מתכון שהוא קינוח קל הכנה המחליף את הגלידה. מליבי\פרווה 6 כוסות מים. 6 כפיות מלאות קורנפלור. 1 סוכר וניל. 1 כפית סוכר. 2 כפיות מי ורדים. אופן הכנה: מחממים מים עם וניל,סוכר, בוחשים בניפרד קורנפלור עם חצי כוס מים מוסיפים למים החמים ומערבבים עד קבלת מרקם סמיך, מכבים את האש ומוסיפים את מי הורדים. מוזגים לצלוחיות מליבי קטנות,ומכניסים למקרר. סרופ: חצי ק"ג סוכר 2 כוסות מים 1 כפית לימון מערבבים הכל יחד ומרתיחים. עד שנוצר נוזל סמיך, בודקים בכף. מכבים ומוסיפים כפית מי ורדים. מצננים ומעבירים לבקבוק. אפשר לשמור במקרר (לא חובה). הגשה: צלוחית מליבי מוזגים מעליה סרופ לפי הטעם. ניתן לקשט עם כפית בוטנים טחונים, וכפית קוקוס. נסו ותהנו....פראסלו אי מואה אלגרה (ליבריאות וחג שמח)