בואנס טדראס קירידוס מיוס..

בואנס טדראס קירידוס מיוס..../images/Emo7.gif

נו מירס קוסור כאוי נו טנגו גאנה דברמה דמי פרמי סטו מוי אינירבוזה אי דייה אינטרו יורנדו, כואנדו סבאזר בואנו נוסה..
אוי טינייה משפט קון אל גורסוס מיו אי אל טומו אבוקטו מוי גראנדה אי אבלו אייה מינטירס קוזס פורמי,אי דייה דאלחט טנגו אטרון דיון יאסבאזר אל דיון 5 כסטו קורינדו, אל קדימסיזליאדו נו קארה קאלמר נוסבס כנגרו אס. אי אלוס כריאטורס סטה אבלנדו מל פורמי.

פיפיטה

New member
רוזלין קרידה ..........

טסטו מנדנדו מונצ´וס
אי מונצ´וס
כטפסה קוליי אי סין איורר פורקה כאיי מס נגרס דברים, מלטייס אי אמברה (רעב) אי גראס אן אל מונדו. אני יודעת שזה לא מנחם אבל חבל להיות חולים ועצבניים בגלל גברים מהטיפוס שלך לשעבר. אל תתרגזי על טיפשוטם של אחרים בסופו של דבר השקרנים והרעים מקבלים את שלהם. שלך בידידות פיפיטה.

avielss

New member
סבס רוזלין קרידה

קואנדו אונה פרסונה מאזה קוזס קה נו סון גוסטס אי פריו פארס או סתם אסטו אינרבוזו אבולטו לה קבסה אל דיו אי סה קה אל דיו לובה פגר לו קון ריבית אי טבה דר טה אטרס קואלו קה טמגיעה כשמישהו עושה עימי עוול-חוסר צדק ואני מפסיד כסף בגלל זה או סתם נעשה עצבני אני מרים את הראש לשמיים ויודע בוודאות שאלוהים ישלם לו ויעשה עימי צדק רוזלין לא קל לפרק בית הגבר שכל כך אהבת פתאום הופך למפלצת שרק רוצה לנגוס לבלוע ולנשל אבל תסתכלי עוד 2 צעדים קדימה אין לי ספק ולו הקטן שבקטנים שאחרי שהרע בא הטוב

רותי ב.

New member
רוזה, ../images/Emo24.gif

קולאי קי פאסן אסטוס דיאס מאלוס קי אסטס פאסאנדו.... וואלה גורסוס....

רוזלין ../images/Emo23.gif

מי דשטס סין פלאבראס. רזיה קי סטס, לה סיטואסיון נו אסטה פאסיל... און אברסו גרנדה

tsiporganeden

New member
נו טה אסטרצ´ס מי קרידה, אל טיימפו

אס אל דוקטור מוז´ור קה אי, אי אנדה מי וינו אל מזל באשו, פארא פליאר, אי פארא רומפר לה קאזה, אי אצ´ו קריטוס קה ויניירון טודוס לוס ויזינוס, ורגואנסה, אמה קואלו סה אזה? אוגורסוזס לוס "שופטים" גלגלי הצדק פועלים לאט וצריך הרבה הרבה סבלנות, מה לעשות? שולחת לך
אחד גדול.

מונצ´ס גרסיאס אטודוס ...../images/Emo24.gif

יו סטו ארוגנדו אל דיו כססקפה אסטה גרה קון אל, נו לוקרו מלדיזיר אס אל פדרה דמסקראטורס.. אמה קואנדו מביינה לוס סריצ´ורה קואלו כאגה ? אגורה נוסה קואלו כאגה אלאוטרה סמנה טנגו דיון אין בית משפט אל טומו אבוקטו גראנדה אי יו נוטנגו דינגונוס מס דלדיו.. אי אין ישראל אל כטינה פרס מונצ´אס אי אבוקטו בואנו גאנה אסטו אס אל מונדו.

פיפיטה

New member
רוזלין... אקי פואדס מלדיזיר...

אי קיטר טודו דל נשמה כטיינס. נו ואמוס אדיזיר לאף-אחד אי קאונדו אס אין ספניול דנגונוס נו וטנדר. סנה אי רזייה.

אסתרילו

New member
רוזלין-קואנדו אונה פוארטה ססרה.....

אוטרה סאוורי. אמה מוזוטרוס סטמוס וויינדו סולו לפוארטה קאסטה סרדה, אי נו מטמוס טינו כלאוטרה סאוויו. אסטו סקיביו הלן קלר כארה סייגה. אברי לוס אוז´וס, רוזלין חנום, אי מירה כאיי אוטרה פוארטה אוויירטה

למעלה