בואנס טדרס אה טודוס

gingit1

New member
בואנס טדרס אה טודוס

סקוזהמה קי נו סקריבי אויי, נו טובי גנה די אזר נדה, אי נו טובי מצב רוח. אייר לטדרה מאיז´ו סיטורנו דה למר קון לוס חברים, אי אזירון און אקצידנט, אין נהריה אלדו דלה ספיטל. סטובימוס קון אל פין למדיה נוצ´ה אין לה ספיטל. אל נו סטובו אל שופיור, אל סטבה אסנטדו אלדו, אי פרמיו אונה חבטה בואנה אין לוס ברכיים, לי אזרון צילום אי בדיקות, נו טיננה נדה, אמה ליסטה דוגולינדו מונצ´ו. אי די לה חגורת בטיחות טייני און שיפשוף אין אל חזה. יורי מונצ´ו אייר, מונצ´ו מיספנטי, אמה אגורה טודו בואנו, אל סטה אקזה, אל דוקטור לידישו כסטה אין לקמה קוואנטו דיאס. זהו, תודה שהקשבתם לי מקווה שמחר יהיה יותר מצב רוח להתראות

רותי ב.

New member
ג´ינג´ית, הלוואי שהוא ירגיש טוב,

אי מי-פואדו אמג´ינאר קומו טי-קונסינטיטס.
יא-אס קוזה די-נו-טינר ´מצב רוח´. טודו בואנו, מיקרידה.
לימים טובים יותר.

Lcapone

New member
אמניינה אס אוטרה דיה

ג´ינג´ית יקרה- זוכרת את המשפט בסיום הסרט "חלף עם הרוח"? אז זה מה שאני מנסה לומר לך...מחר זה יום חדש! סבתא שלי היקרה, ז"ל, היתה אומרת במקרים כאלה: שצריך לרוץ ולהדליק אזטה אין קאל. יצאתם בזול. (לי הורידו היום גבס מהרגל אחרי חודש וחצי- שברתי את פיקת הברך) החיוך יחזור לפנייך כבר מחר!

RORGAD

New member
בואנס טדרס ג´ינג´ית../images/Emo24.gif

בנדיצ´ו אל דיו קה סאסקאפו אנסינה, אי נו מאס נגרו, אל דיו קה גואדרה, אי פאסנסיה קרידה קואלו סה אזה? פרימרו אל דיו סה וה אזר סאנו פרסטו, תרגום: ברוך השם שנגמר כך ולא יותר גרוע, שאלוהים ישמור וסבלנות יקירתי מה לעשות? בעזרת השם הוא יהיה בריא מהר.

avielss

New member
אני שמח

קססקפו אסטה מודו אי נו אן מוארטה חס וחלילה היידה קרידה נו יורס טנייס אונה הוכחה קה אל דיו טקרה ביאן אי א טו איזו ווא אסינדה אונה קנדליקה דה אונוס קואנטוס גרושס אל סצדה אי בנדיצה לו אל דיו בנדיצו גרנדה

gingit1

New member
בואן דיאה א טודוס../images/Emo24.gif

מונצ´אס גרסיאס א טודוס, יו סטו אקי

למעלה