סגורו קרידה אי פארא טי קון מונצ´ו
גוסטו אי אל קוראסון. לקילו במיה: קודם כל לזכור לבמיה מבשלים את הבשר לחוד בסיר לחץ עד שמתרכך. את יודעת מוציאים את הראשים בצורת קונוס שלא יצא הריר הזה שלו, שוטפים מנגבים במגבת נייר ומטגנים כמו צ´יפס בשמן עמוק ומוציאים בכף מחוררת, בסיר שטוח (אני עושה את זה עם טיפסין כי אחר כך אני מכניסה את זה לתנור) מטגנים בצל קצוץ אחד בינוני, 3 שיני שום קצוץ, שופכת חצי כוס מרוטב הבשר, מסדרת את הבשר ועליו את הבמיה, פעולה זו נעשית כדי שהבשר לא יתייבש, מרסקים 2 עגבניות בשלות ומפזרים למעלה ועוד קופסא רסק עגבניות קטנה מעורבבת בחצי כוס מהמים של הבשר מוסיפים מלח פלפל ומפזרים על הכל, מביאים לרתיחה, מורידים את האש ומבשלים על אש קטנה 20 דקות, חצי שעה לפני ההגשה מכניסים את הבמיה לתוך התנור לאפיה של 20 דקות. בתאבון.