בואנס מדיו דיאה מקרידוס

בואנס מדיו דיאה מקרידוס../images/Emo6.gif

אגורה טנגו דגיזר סטו פנסנדו אזר אונה במיה קון קרנה אי און ארוז אלדו אי אונה סלטה, היידה ימקיו אל קורסון דסקריביר טנגו אמברה
רורגד מתכון דבמייה דטס אקי?
 

רותי ב.

New member
פין קי לו וו בושקאר

איל מתכון די במיה ואז א קדאר אמביירטה, פין א ל נוצ´ה.
יה מרקטיס לוס זרזבטיס (ירקות) , רוזה ?
 
טיינס רזון כואלו תפרסיו?../images/Emo6.gif

כבו אספראר כמטריגס אל מתכון? חחח יאסקפי דקומר ברכה איסלו
אגורה אס אל קבצ´ק
ני אונה קופה דקפה נו סטופה אין אסטה
אתר מתי קופה דלצ´ה
אי לבמיה אס דסנפרוקס כואלו טפרסיו כמבו מטר אמונדר אגורה אוך אוך אוך
 

רותי ב.

New member
אי יו סטו אין קאזא, קון

קרפוז מוי אילדו אי מוי דולסי, אי קון קזו סלאדו, לוּ מאס מז´ור פור אסטה קאלור.
 
יו וו גיזר ינס (YENAS

קומו סה דיזה ממולאים? (אינצ´ילדוס?) וו אינצ´יר טומטס אי פיפרושקס ודרס אי קלבסיקס אמלא עגבניות, פלפלים ירוקים וקישואים קטנים. וו אינצ´יר קון ארוז אי קרנה דה וקה (נו לוקה) אמלא אותם באורז ובשר של פרה (לה משוגעת).. וו אזר סוס בואנו דה טומאטה.. אכין רוטב טוב מעגבניות.. אי ומוס צ´ופר לוס דדוס (
 

RORGAD

New member
חונה סה דיזה אינצ´ידוס אי קה טה לו

קומאס קון ברכה אי סאלוט.
 
סאבס רורגאד יו נו פריו לה במיה

רורדאד אני לא מטגנת את הבמיה. יו לה מטו אל סול פרה קוונטס אורס (אני מייבשת אותה בשמש לכמה שעות) נו מטו ני סיבויה ני אז´ו (לא מכניסה לא בצל ולא שום) מטו מונצ´אס טומטס אי לימון (מכניסה הרבה עגבניות(טריות) ולימון. לו גיזו קון גאינה, אמה קון קרנה אז מאס סברוזו (אני מבשלת עם עוף אבל עם בשר זה יותר טעים)...
 

RORGAD

New member
חונה אי טמיין סה אזה קומו טו דשיתס

אמא אמי מפרסה קה לו קה גיזו יו אס מאס סאברוזו, פור קה לה במיה טומה לה סאבור סה לה סבויה אי דה אל אז´ו, אי לה סאבור דה לה קרנה, אסטו טודו לה אזה אוטרה סאבור.
 

Sarika

New member
ממולאים

מימדרה לו יאמה אריינדו. אמי קוראת לממלואים אריינדו
 

gingit1

New member
אי יו סטו קומינדו אגורה../images/Emo176.gif

אמא סליו אל קרפוז סין סבור.
 

RORGAD

New member
פארא אסטו יו מרקו דה אל סופר סולו מ

מדיו קרפוס אנסינה נו מסאלה סין סאבור, אמא נו לו אצ´ס אזילו דולסה.
 

רותי ב.

New member
גראסיאס,

איל קרפוז יא ס-סקפו, אמה אגורה קון לוז אוז´וס סטו קומיינדו לאס קוזאס קי חונה וה גיזאר, אי מאדאם רוזה, אי רורגד. אוחחחח קומו די קרפוז סליו אסטי
אי סי נו מי אגודרבה די לאס פאלאברס קי דיזיאה מי פאדרה - דֵשה לאס קשקאס פור לוס אזנוס (תשאירי את הקליפות לחמורים) - אי לאס קשקאס איווה קומר.
 

RORGAD

New member
רותי מיפדרה לו קורטבה

אמפרימרו דה אריבה אי אסטה פדאסו לו אזייה מונצ´וס פדאסוס אי דזייה קה אסטה פדאסו אז פארא לה ואקה, אי קה סה לאגה קולאי הקומר לו, סה לו אסטו הפרונטנדו.
 

RORGAD

New member
סגורו קרידה אי פארא טי קון מונצ´ו

גוסטו אי אל קוראסון. לקילו במיה: קודם כל לזכור לבמיה מבשלים את הבשר לחוד בסיר לחץ עד שמתרכך. את יודעת מוציאים את הראשים בצורת קונוס שלא יצא הריר הזה שלו, שוטפים מנגבים במגבת נייר ומטגנים כמו צ´יפס בשמן עמוק ומוציאים בכף מחוררת, בסיר שטוח (אני עושה את זה עם טיפסין כי אחר כך אני מכניסה את זה לתנור) מטגנים בצל קצוץ אחד בינוני, 3 שיני שום קצוץ, שופכת חצי כוס מרוטב הבשר, מסדרת את הבשר ועליו את הבמיה, פעולה זו נעשית כדי שהבשר לא יתייבש, מרסקים 2 עגבניות בשלות ומפזרים למעלה ועוד קופסא רסק עגבניות קטנה מעורבבת בחצי כוס מהמים של הבשר מוסיפים מלח פלפל ומפזרים על הכל, מביאים לרתיחה, מורידים את האש ומבשלים על אש קטנה 20 דקות, חצי שעה לפני ההגשה מכניסים את הבמיה לתוך התנור לאפיה של 20 דקות. בתאבון.
 
ומה עם לימון?../images/Emo2.gif

חצי כוס לימון אני מוסיפה לבמייה.. סי נו נו טומה סבור...
 
למעלה