בוא אני אספר לכן סוד על נשים

• פותח הנושא PWM
  • פורסם בתאריך

PWM

New member
בוא אני אספר לכן סוד על נשים

נשים לא יודעות מה הן רוצות עד שזה לא עומד מולן וצועק הצילו......אני רוצה שתבינו המנייאק משיג את החברה לא כי הוא יפה יותר, חכם יותר או משהו בסגנון הזה הוא פשוט יודע את העובדה הזאת........אם אתה חכם מספיק אתה יכול להשיג את כל מי שאתה רוצה הבעיה היא שהרבה פעמים אנחנו לא חכמים מספיק ואנחנו כל הזמן מנסים למצוא הגיון במשהו שהוא חסר הגיון לגמרי....אז איך אנחנו הבנים יכולים להבין מה היא רוצה כשהיא עצמה לא יודעת מה היא רוצה.....שימו לב שאם תשאלו מישהו מה האחר חושב הוא תמיד ידע גם אם הוא לא מכיר אותו..בנות תשאלו אחת את רעתה מה השניה חושבת היא לא תדע...כי הן עצמן לא יודעות מה הן עושות...אז מה לעשות...שכשחכם מגיע הן רוצות את הטיפש וההפך...נשים לא מודעות לכוח ולהשפעה שיש להן על גברים אנחנו מחפשים אחת חמוד שתחבק אותנו ותאהב אותנו כשהן מחפשות משהו שהוא כביכול מושלם אבל כשהוא עומד מולן ורוצה אותן והן רוצות אותו....עדין יש סיכוי סביר שהקשר לא יקרה...אני לא יודע אני עדין מחפש את הבחורה הנורמלית...הבעיה שלנו שאנחנו שופטים נשים למי מידות מוסר של גברים ומזמן המנייאקים הבינו בטעות או בכוונה את העובדה הזאת, מנצלים אותה...כי ברגע שגבר מגלה מה אשה חושבת אז היא שלו....

PWM

New member
ברור שאנחנו שונים מהן....

בכל כלל יש יוצא מן הכלל אבל ביננו....בנות תמיד יכולות לדעת מה אנחנו רוצים, סקס משהו רציני וכו'...בכל מקרה אם הן לא יודעות הן פשוט משלות את עצמן לפי רצוניתהן

מוותק

New member
אוקי.. יש משהו במה שאתה אומר...

אבל קודם כל אני חייבת להגיד שאתה צריך לתת לנו קרדיט, אנחנו יודעות מי אומר לנו דברים כי הוא יודע שאנחנו רוצות לשמוע, ומי אומר דברים כי הוא מתכוון ... נכון, תמיד יש יוצאות דופן, כאלה שנופלות שדודות לרגלי הבחור שיגיד לה בדיוק את מה שהיא רוצה לשמוע, והיא תהיה עיוורת לגמרי. ונכון, אנחנו לא תמיד יודעות מה אנחנו רוצות אבל גם אתם והרבה פעמים לא יודעים, ויש פעמים שבהן אנחנו יודעות בדיוק מה אנחנו רוצות (גם אתם, אני יודעת). בינתיים יצא לי להכיר יותר גברים שלא ידעו מה הם רוצים מאשר נשים כאלה. יש כאלה שנופלות, באותה מידה שיש כאלה שנופלים, שרואים משהו שלא קיים כי כך הבחורה מציגה את זה. עם כל השוני בין המינים יש המון דמיון..
הרי בסופו של דבר אנחנו כן חיים יחד... בקיצור, גם אנחנו רוצות את החמוד שיחבק אותנו, ולא כולם מחפשות את המושלם. ההפך, מי שאני אחשוב שהוא מושלם, אני אדע בוודאות שמשהו אצלו לא בסדר...

mr היחיד

New member
את צודקת ובאותה מידה טועה

ברוב המקרים בחורות גם אם הן יודעות שאותו בחור אומר מה שהם רוצות לשמוע הם עדיין מאמינות לכך ובכך בעצם משלות את עצמן ואז שבאה הנפילה הן לא מבינות למה היא כולכך כואבת

אלפגין1

New member
מדוע אלוהים הוא (כביכול!) גבר?

ובכן - הנה התזה שלי: (הישארו סבלניים עד למסקנה, חילקתי את התזה לשלבים:) ביולוגית - נשים לא מתגרות ממראה חיצוני של גבר כפי שגבר יכול לרטוט בגלל מראה חיצוני של אישה. הסיבה: הן היו צריכות לאורך כל האבולוציה לבחור את הטוב ביותר עבורן, ואם היו מתגרות ונפערות (פשוטו כמשמעו) למראה כל גבר חטוב שרוצה בהן (וכולם היו אז חטובים) - הן היו מאבדות את הקלף הזה, את יכולת הבחירה ונתקעות עם איזה אהבל שלא יודע לאהוב או להחליף חיתול (אבל יפיוף פחד). ההוכחה:תעשיית הפורנו לגברים גורפת מיליונים, ואין תעשייה הפוכה. התוצאה: נשים הן הרבה יותר אובייקט מיני מגברים. גם אם גברים עשויים להיות אובייקט מיני עבור נשים, זה תמיד לוקח מינימום שעה של שיחה עד שהאישה באמת תרצה לקיים איתו יחסי- מין בפועל. גבר יכול גם בלי שיחה. שיחה = גילוי הסובייקט שמאחורי האובייקט. המסקנה: יחסי סובייקט אובייקט: אישה מעדיפה סובייקטים, לא אובייקטים. היא על פי רוב, לא פטישיסטית בעליל. הקשר לאלוהים: אלוהים הוא בלתי נראה, וכל רואה. הוא סובייקט טהור.אולטימטיבי. הוא איננו אובייקט כי אי אפשר אפילו לראות אותו, בדומה ל"אני" של כל אחד מאיתנו, שהאפשרות היחידה לראותו הוא בבבואת ראי, ולא יותר. האפשרות היחידה לראות את אלוהים היא בהשתקפות שלו - הבריאה. אם כן, אלוהים הוא סובייקט טהור. "בסרט חמים וטעים" אחד הגברים שהתחפש לאישה מתלונן על האי-נוחות בתוך נעלי העקב הארורות, ומוסיף שבלבוש הנשי הזה הוא "מרגיש שכולם מסתכלים עליו" . (אובייקט התבוננות) ולא - אני לא מאמינה שאלוהים הוא גבר, רק היצגתי אייך אלוהים נתפשת על ידי בני האדם לאורך ההיסטוריה של המחשבה התיאיסטית. ויהי טוב!

מוותק

New member
תראה, בטוח שזה קורה

אבל גם זה כמו עוד הרבה דברים, עניין של בגרות וניסיון, יש מצב שמגיעים אליו שכבר לוקחים הכל בע"מ...

mr היחיד

New member
אני לא מתפשר באהבה

מה שאת אומרת בעצם שאהבה היא עניין של בגרות ונסיון???? ושאפשר להתפשר לא בבית ספרי........

מוותק

New member
אני אגיד שוב למקרה שמישהו לא ראה

אתה ממש לא הבנת אותי נכון ... ! אני אומרת שזה עניין של ניסיון ובגרות ושמישהי בוגרת לוקחת את מה שאומרים לה בע"מ. לא שצריך לקחת את הכל בע"מ ובטח שלא צריך להתשר על אהבה... איך הגעת לזה .?. זה ממש מרגיז...

PWM

New member
תראי...

לא סתם נאמר הדבר הכי מסובך זה הפשטות אוקי.....אתן כל הזמן מחפשות משהו שאי אפשר להשיג ואז אתן מתעוררות לתוך מצב שבחיים לא תשיגו מה שאתן רוצות....לא היה הרבה יותר קל אם הייתן שופטות כל מקרה לגופו ולא כל גבר על פי מידות המוסר שלכן...

מוותק

New member
אני אישית שופטת כל גבר לגופו

הרבה פעמים אנחנו רוצים משהו שאי אפשר להשיג במציאות. אני מכירה גם הרבה גברים כאלה. אבל בסופו של דבר צריך לתת צ'אנס לכל אחד ולבדוק מה באמת יש שם. כמו שכתבתי למעלה.. אני כן בודקת כל אחד לגופו ולא שופטת אותו ע"פ אמות מידה כלליות.

PWM

נכון, יש גם כאלו, אבל כדי להגיע לדיוק מירבי, תמשיך לבדוק וללמוד את השטח.

ברוך הבא לך ../images/Emo142.gif

לא יודעת לגבי שאר הנשים, אבל אני יודעת בדיוק מה אני רוצה או לא רוצה, הבעיה היחידה היא [בהקשר ישיר לתחילת ההודעה שלך] שזה לא עומד לי מולי וצועק הצילו.. ובקשר לזה שאם תשאל מישהו שלא מכיר והוא יידע מה השני חושב, אולי הוא חושב שהוא יודע מה השני חושב ואז בעצם נכנסים למעגל הקסמים של 'אני לא מי שאני חושב שאני, אני לא מי שהחברה חושבת שאני, אני מי שאני חושב שהחברה חושבת שאני' אבל זה בהזדמנות אחרת. חוץ מזה, אני המון פעמים חושבת גם כן שאני יודעת מה חברות שלי או בחורות שמולי רוצות בדבר זה או אחר, אבל אין לי שום בטחון בכך. ההבדל היחידי בין גבר שבטוח שהוא יודע מה השני חושב לבין אשה שחושבת שהיא יודעת [וזה תקף לגבי שני המינים בוריאציות שונות באותו המידה] הוא בטחון עצמי מופרז. אבל יש אמת קטנה בדברייך. גבר שיידע מה אני חושבת, באמת יקנה אותי. אבל נדמה לי שהוא יתאבד לפני כן

PWM

New member
אז ככה

לדעתי ומנסיון אישי קרה לי כשהבחורה כן רצתה ואני הרגשתי שהיא רוצה כי היא נתנה לי להרגיש ככה, היא עניינה אותי ומשכה אותי ולבסוף התברר שהיא כן רצתה באמת ולא סתם משכה אותי אבל בכל זאת לא יצא מזה כלום...למה? מה זאת מגמת ההרס העצמי הזאת שהנשים מכניסות את עצמן לזה כל הזמן, לא היה הרבה יותר פשוט בשיטה שלי...אני רוצה את רוצה בואי ננסה למה ככ הרבה משתנים צריכים לעמוד בין זוג.....למה בנות צריכות לתכנן קדימה זה כזה לא רומנטי צריך לחיות את הרגע...מבחינתנו אם אנחנו רוצים מישהי לא אכפת לנו משום דבר אחר אז למה לכן אכפת מככ הרבה דברים...ההפסד אמנם שלנו אבל במיוחד והרבה יותר שלכן...כי יבוא היום שאותה בחורה תתעורר לגלות שהיא כן מעוניינת אבל יהיה מאוחר מדי....

למעלה