A
arialhebr
Guest
בוא לא נדבר על זה פרק 3 לצפייה ישירה, בוא לא נדבר על זה 2025 פרק 3 לצפייה ישירה, בוא לא נדבר על זה פרק 3, בוא לא נדבר על זה 2025 פרק 3, בוא לא נדבר על זה פרק 3 ישירה, בוא לא נדבר על זה פרק 3 לצפייה, בואו נדבר רגע על הפרסומת החדשה שפונה אל צופת הטלוויזיה – במקרה הזה, אני – בהזמנה החברית “בואי נדבר על זה”, הצעה שתגובתי הראשונה אליה היא כמעט תמיד “בכיף”. כפי שיודעים בני ביתי, שבהם אני לא מדברת על משהו. בואי נדבר על פוליטיקה – בשמחה. בואי נדבר על הסרט האחרון של טרנטינו למה לא. בואי נדבר על הכלכלה הגלובלית – אני אחזור אליכם קצת יותר מאוחר. בואי נדבר על התקופה הקצרה שלך כמוכרת כושלת ב”ערוץ הקניות” – אני אצטרך לעזוב את הארץ. במקרה של הפרסומת החדשה בטלוויזיה, מצאתי את עצמי מצטערת שלא הקדשתי את חיי לתענית ולטאטוא רצפות במנזר השתקנים. מתברר שהנושא שמציעים לי לדבר עליו הוא בריחת שתן. מתברר, אם להאמין לבחורות שמחייכות מהמסך בעיצומו של יום עבודה אינטנסיבי במשרד, בזמן שתיית קפה עם חברות או בדרכן לשיעור יוגה, שאחרי גיל 40 זה קורה כל הזמן. לעיתים הרבה יותר קרובות מכפי שהעלו אי פעם בדעתן. לשיעור יוגה. יפה שמצאה את הזמן לעצור ולקשקש, אבל במקומה הייתי ממהרת לדווש משם על אופניי כדי לחפש שעוונית. מחפשים ערב של צחוק וכיף מציגה את כל מופעי הקומדיה והבידור במקום אחד. אל תפספסו את מופעי הבידור הטובים ביותר בעיר. מופעי הקומדיה שלנו כוללים כמה מהשמות הגדולים בתעשייה, כמו גם אבל אולי לא נועדנו להישאר אותו הדבר. אולי הנקודה היא לא להיות גרסה מושלמת של עצמנו אלא להיות. ללמוד, להתנתק ולהמשיך להתקדם. תחשוב על זה. הנהר לא מתנצל על השינוי. זה לא עוצר ואומר, "רגע, פעם זרמתי אחרת. אני לא יכול להמשיך ככה". זה פשוט מסתגל. הוא סומך על כך שלכל מקום שהוא הולך, הוא נועד ללכת.