בוא נחשוב רגע ביחד הרי את בוגרת

• פותח הנושא abni
  • פורסם בתאריך

abni

New member
בוא נחשוב רגע ביחד הרי את בוגרת

אני באמת לא יכול לדעת מה את זוכרת מהילדות שלך אני זוכר אבא אוהב,אני יודע שאפילו אוהב בטרוף.כואב שרע לך מאושר שטוב לך.חושב עליך תמיד ודואג.את הבאת לי נחת.תלמידה טובה.ילדה ונערה רגישה.יפה.ויודעת לקבל החלטות.את צריכה לדעת עובדות .באתי מבית שלא נתן לי שום תמיכה לא נפשית ולא כלכלית.תמיד הייתי לבד.באמת לא קל בעיקר כזוג צעיר שמתמודד עם החזקת בית וגידול ילדים.לא למדתי ולכן עבדתי קשה.קשה מאוד במשך שנים עבודה פיסית.רציתי שאמא תיהיה איתך ולא מטפלות ועשיתי טעות לעצמי בעיקר ואמרתי שאני יעבוד ואותך יגדלו.כל זה תמיד שיש חובות משכנתא וכו.תמיד פחדתי שלא הצליח לפרנס ותמיד הייתי היסטרי שיהיה.שגרנו בברדציבסקי אוי אני ניזכר בך.לא היה מיטבח.ולא היה לי אף פעם כסף מיותר כדי לשפץ.מי שנתן לנו כסף היה סבא שלך.בדרך כלל היה אומר אתה חצי ואני חצי.כל כך רציתי שיהיה לנו בית מסודר ואת החצי שלי הייתי צריך להביא יש מאין.ברור שהייתי ממורמר שאין לי מישפחה תומכת.כל עזרה שקיבלתי מסבא שלך עלתה לי ביוקר.הוא רצה תשלום.תשלום נפשי.ציות מוחלט.להתערב לי בחיים .ולומר לי להוריך לא אכפת ממך.כך הוא גם עשה ליוסי ושושי.הכל חייב להיות בהסכמתו.נכון הכל בשם הטוב .אבל הרעל שזה גורם לזוג.תלות שיש תשלום .כך כל השנים מצאתי את עצמי תלוי באדם זה שרצה בכך מאוד.היסטריה ולחץ כלפי הילדים שלי.התערבויות ,ואז לפתע אני צריך לקנות דירה בפרחי אביב ושוב להגדיל את החובות.לא היה לי כסף ויכולת לעבור דירה ואבז מצאתי את עצמי שוב תלוי.נתתי את כל הכוחות שלי ועברנו.חודשים רצתי לדירה חודשים העברתי לבד דברים עם רכב הרוס.נישחקתי לגמרי.ושוב הוא לוחץ תעברו דירה לתרעד ושוב עוד חובות וכסף שאין ושוב אני בלחץ ושוב הכל קשה.וגר בתעש.ולא יכול לתקן את האסלה .וכל הזמן רומזים לי שאני לא משלם שכירות.עד שהבית מוכן אני רץ כל יום עושה הכל.וניכנסים לדירה .לא היה קל.בית קטן לא שווה היה את המאמץ.אבל לחצו עלי.זה לא היו החלטות שלי.ואז תוך כדי המגורים שם .סבא קונה יחד עם אמא בשיתוף פעולה דירה ברחוב שפירא.אני לא יודע מכלום.ואומרים לי תשלם כל חודש 450 דולר ותגור .שליש יהיה רשום על שמם.ושולחים לי חוזה שכירות רשע ומרושע .לא יכולתי ולא רציתי להיות בדירה שרשומה גם על שמם.וגם לשלם להם שכירות.ואז השארתי את חצי הכסף מהדירה ברשותי.מכאן ועד לגרושין ברור שהדרך קצרה.וטוב שזה קרה.הפכתי לאדם מאושר.עם כאב רב על ילדי.עובדות .שילמתי את המזונות.בית ספר לרז.הכל מחסכונות השקעתי .ונפלתי.היום אני חסר כל.ללא כסף ללא רכוש ואני כבר לא צעיר במיוחד.מוקף בחובות.וגר עם שותפים בדירה דבר שקשה לי מאוד.אני למעשה גר בחדר.הרכב שלי עומד ללא טיפול ואין לי אפילו כסף לדלק.כן אני שוב אומר זה לא קל.ועוד אחרי כל השנים.היום אני ניתבע להגדלת מזונות.לתשלומים לא נכונים.זה עולה לי בריאות זה הכל בא מסבא שלך.השינאה שלו ידועה.ואם אני ישרוד חוסר הצדק הזה לא יעבור כך סתם.לצערי אני לוקח בחשבון גם את חוסר הצדק בבית המישפט.ומוכן לכל.בכל מיקרה הכל לחינם כי כסף הרי אין לי לקיום שלי.ובית סוהר ממש לא מפחיד אותי.אני למעשה נתון כרגע לסחיטה.אסור לך לאפשר לעורכי דין של אמא שלך.לומר שאת נטל כלכלי ולהציג אותך כנערה מיסכנה.ושוב כדי ליסחוט אותי .זה לא צודק זה לא נכון.כך היא אמרה לשופטת פחות או יותר.כתבתי מיכתב לאמא שלך ואמרתי לה מה שקורא איתי ביקשתי תני לי אמון זה שעת מיבחן בשבילך.אל תוסיפי לי.אבל הכסף הכסף יותר חשוב מאבא בריא לילדים.מותר לאמלל מישהו זה חולני.כאילו לטובת הילדים.ואיזה כסף בדיוק אני יכול לתת.כרגע .בכל מיקרה אני מאוד חזק .כאוב אבל לא אתן לאף אחד לישבור אותי כל עוד שאני יכול .וזה תלוי בי.דירה שעומדת ריקה של אמא שלי.ונישארה לאשר.אחות שביקשתי ממנה עזרה כספית ואמרה לי אין לי..אז אני כרגיל לבד כמו תמיד ללא מישפחה.אני כבר רגיל לזה.לגביך את התרחקת ממני שיש לך חבר אני מבין אבל לפעמים אפשר גם להיות בקשר עם אבא.לישאול אבא היכן אתה גר.מה קורא איתך.איך זה לישון בשק שינה בחנות בחולון......

s h o o s h a

New member
קוראת את הדברים

רצף של כאב, של ריחוק, ניתוק ובלבול אחד גדול. מנסה לחשוב איך עונים לאיש כזה. לאיש שהוא אבא שפונה אל בתו. כרגע לא מצליח לי אולי מחר אבל דע לך, אני חושבת מאמינה שעוד אגיע עם תשובה כלשהי בינתיים, היה חזק ואל תיתן לאיש להכניע אותך חיה, בראש וראשונה, למען עצמך

abni

New member
ואם באמת תקראי את זה הלילה

לא כתבתי את זה כדי לבקש רחמים או משהו.לא כתבתי את זה כדי ליגרום לך לא טוב.כתבתי מעט מאוד מאשר יש לי הלב.כתבתי לך כדי שתדעי משהו מהאמת.תארתי לך על קצה המזלג.רציתי שתדעי את הפסדת אותי ואני אותך.אבל אני מקווה שיבוא יום ותדעי שהיה לך אבא אחר ממה שהיכניסו לך לראש.אבא שעזר להרבה אנשים בחיים.אבא עם נתינה.אבא עם לב גדול.

s h o o s h a

New member
הפסדים

צר לי כל כך 'לשמוע' את האמירה "...את הפסדת אותי ואני אותך..." לא חושבת שמי מכם הפסיד. קרה הרבה, הרבה כאב מוחצן ומודחק אצל שניכם, אבל מצב בהחלט לא בלתי הפיך. חושבת שיש מקום למצב אחר. (ראה מסר ששלחתי אליך) שושה

s h i r k u s h

New member
../images/Emo24.gif

כי אני לא יכולה לחשוב על משהו שאוכל להגיד לך. אתה מרגיש סבל וכאב נוראי, מרגיש שאין לך משפחה, שאין מי שיתמוך בך. אולי זה אפשרי לשוחח עם הבת ולומר לה בשיחה בדיוק מה שאתה מרגיש? אולי היא לא שמה לב למה שאתה מרגיש?

abni

New member
היא באמת לא שמה ../images/Emo23.gifאבל לעולם

לא רציתי להכאיב לילדי עם הבעיות שלי.הם בטח לא אשמים.ואני רוצה אותם מאושרים.אבל חוסר הידיעה שלהם את האמת גורמת לי להיתפוץץ.כדי שלא לערב אותם בבעיות שלי.שלא יראו את פני הנפולות אני פשוט מיתרחק מהם.בזמן שאני במשבר.אבל עד כאן אני לא יכול יותר.אמא שלהם מלאה רגשי שינאה יושבת בדירה של 350000 אלף דולר.ניתמכת על ידי הורים שטלטנים.שקנו לה רכב חדש יום לאחר שעזבתי את הבית.חיות אדם לטעמי יש להם יותר רגישות מהם.הרסו לי את הבית.ניתקו אותי מהילדים.קנו את כולם בכסף.אנשים נקמנים.ושאמרתי לגרושה שלי למה את עושה לי את זה.את רוצה להרוג אותי ענתה לי ללא היסוס.אם תמות לפחות אולי אקבל משהו מביטוח לאומי.ומה אם אבא לילדים?

עינת

New member
אל תתרחק

אל תתנתק למרות הכאב למרות שאתה חש שנותרת בדד ואם בתך לא מתקשרת תרים טלפון אתה... בסוף היא תבין - אתה אבא שלה אתה אוהב אותה ובין זה ובין אמה ומשפחתה אין קשר זה כבר העסק שלכם...

faith2

New member
../images/Emo24.gif

אני שולחת לך חיזוקים רבים, ואל תתאייש..והכי חשוב אל תתרחק מהבת שלך- הרגע שהיא תראה שהיא כל כך חשובה לך היא לא תפסיק ליצור קשר...אתה לא יודע, אולי האם פשוט מעבירה לה שטיפות מוח...בגלל זה אל תאשים אותה שהיא מתרחקת..

g i l i

New member
ואו... אני חסרת מילים.. בעצם לא כ"כ

אני ממש ממש משתתפת בצערך על אובדן שכזה- אובדן של אמון,אבדן של משפחה, אבדן של אלפי דברים... המרחק בוודאי כל כך נוראי.. הבעייה היא גדולה כל כך... אני מחפשת עצות בראש כדי לתת לך ולא יוצא לי כלום חוצ מהפתרון הברור שנאמר לפניי- לא לוותר על הילדים שלך.. הנערה תבין בסופו של דבר... היא חייבת לדעת שאבא שלה איתה., תמיד,, באשר לך, אתה כאדם מבוגר אסור לך להתייאש, אז האמא והמשפחה שלה נגדך, אז היא מציגה אותה כילדיה מסכנה והיא לא.. תעשה הכל כדי שהבת שלך תדע שלא נטשת, ובינתיים תמצא עבודות זמניות- כל דבר יכול לעזור לך... אני מציעה לך ,לפנות לרווחה - לבקש עזרה אמיתית.. תפנה לבת שלך- תגיד לה- שבפורום הורים וילדים מופיעה הודעה ממך אליה, ושזה חשוב מאוד שהיא תקרא את זה אחרת היא לא תבין.... שיהיה לך המון בהצלחה.. רק אל תתייאש... אלפי חיבוקים

למעלה