בוא נניח..

enigma69

New member
בוא נניח..

והייתה לכם האפשרות להיכנס לתוך מכונת זמן מקרטעת,לאיזו הופעה של קווין הייתם נוסעים..בזמן?..יש מצב שמישהו יגיד משהו אחר מלבד וומבלי?..

S l a p M e

New member
אז ככה..

אני אישית מעדיף את קווין בתקופה המוקדמת שלהם (4 האלבומים הראשונים בעיקר) אז לא הייתי מתנגד ללכת לאחת מההופעות שלהם שלהם מהתקופה הזאת.. ממש לא הייתי מתנגד חח ו..חוצמזה.. וומבלי כמובן

gihona

New member
וומבלי הייתה האחרונה בה הייתי בוחרת

הייתי הולכת על אחת מההופעות של סוף שנות ה 70 - משהו מה- Crazy Tour או הסיבוב של Jazz... לא הייתי הולכת להופעה שאני מכירה - מי רוצה לדעת מה יקרה על במה בכל רגע נתון?!

VC820

New member
ממש לא הייתי מתנגד

לראות את ההופעה - Live Killers . שנים לפני שקווין הופיעו בוומבלי התמוגגתי מהאלבום הכפול שיצא בשנת 79 של המאה הקודמת.... יעקב

WhiteQueen

New member
זה אוסף, לא הופעה אחת../images/Emo168.gif

האלבום הוא קטעים מהופעות נבחרות...!

enigma69

New member
במג´יק טור..

הם הופיעו באיזה פארק ענק בבריטניה,בקליפ של "שואו מאסט גו און" רואים את המסוק שלהם מעל הפארק.איפה זה היה בדיוק?,והאם יש תיעוד של ההופעה הזו?..

enigma69

New member
ממתי וומבלי נהיה פארק?..

נראה לך שאני לא מכיר את וומבלי?..הייתה איזו הופעה באיזה פארק ענק..בחוברת שמצורפת לדיסק "לייב מג´יק" יש תמונה של מסוק מעל הפארק לפני או בזמן ההופעה..

gihona

New member
נבוורת'. knebworth

ההופעה האחרונה בהחלט של קווין בהרכב מלא.

enigma69

New member
וזה מתועד?

די.וי.די?..משהו?..כמה צופים היו שם?..ההופעה הייתה בשעת צהריים לפי התמונות שאני זוכר,זה נכון?..דבר נדיר אצל קווין,או שאני טועה?..

gihona

New member
אין דיוידי

יש גרסא שצולמה במצלמת 8מ"מ והיא כל כך גרועה ואיומה שאחרי שהורדתי למחשב אותה במשך כמה ימים מחקתי אותה תוך דקה... יש עוד גרסא מצולמת היטב שלא ניתן להשיג לא באינטרנט ולא בשום מקום אחר. רבים, ואני בניהם, מתפללים שיום אחד היא תצא כדיוידי. כמות הצופים לא זכורה לי, אבל זכור לי שהם שברו את שיא הקהל בהופעה אחת בבריטניה בזמנו, אם אני לא טועה השיא שלהם כבר נשבר כמה פעמים מאז. ההופעה הייתה כמו כל ההופעות, התחילה בסביבות 20 (באנגליה זה אומר שעדין יש אור) והסתיימה מתי שהסתיימה. בכל אופן, כל הפרטים על ההופעה הזו וכל שאר ההופעות שקווין אי פעם עשו: כאן.

למעלה