בוא ננסה לדובב את התמונה הזו

בוא ננסה לדובב את התמונה הזו

היא נורא מצחיקה אותי מה האיש בשחור אומר/חושב
זה ההוא שהציג את קרן בחנות... לדעתי הוא נראה נורא מפחיד בתמונה הזו
המבט הזה קריפי

בואו נעדן קצת...

הורוד והשחור.. הם מהד ארצי... עובדים עם קרן... בואו נחליט מעכשיו שקוראים להוא עם הורוד עופר ולהוא עם השחור ירון, סבבה?

את עופר אני כבר מכירה

אני לא אומרת כלום לגבי ירון לא מכירה אותו רק מציינת שיצאה לו תמונה עם מבט קצת מפחיד ומרתיע חשבתי שזה יכול להיות משחק אבל אם לא אז לא

חחח... זה יכול להיות משחק..

רק ראיתי שקראו לו האיש עם השחור או זה שהפריע לפני או כלמיני אז הסברתי מי זה פשוט...

papashdon

New member
../images/Emo6.gif

אני כלכך חסר רעיונות
... אבל זו באמת תמונה מצחיקה
.

perrinat

New member
אז ככה, "הסיפור האמיתי"-

ילדה קטנה נכנסת לחנות ושואלת את המוכרת (קרן): "כמה עולה הדיסק של אביתר?" אז קרן מפתחת איתה שיחרה ואמרת לה- "אביתר כבר בן 80, למה את רוצה דיסק שלו?" אז הילדה אומרת לה- "אני נוסעת עם איתי ושמעון השכן לכינרת, ויותר מדי זמן לא קניתי דיסקים חדשים, אז כדי לעשות חיים משוגעים על שפת הכינרת אני רוצה לקנות דיסק חדש". אז קרן אומרת לה- "טוב, אני יכולה להמליץ לך על הדיסק המעולה של איה כורם". ובתמונה היא בדיוק מחפשת במחירון כמה עולה הדיסק, והאיש מאחור מתעצבן על קרן המוכרת שלא יודעת את המחירים בע"פ.... -סוף-

לא ראיתי את הסיטואציה הזאת

הייתי עסוקה עם הוידאו.. מה קרה פה באמת.. איך זה קרה... כשהעלתי את התמונות לא הבנתי מה נסגר פה

Rachel47

New member
בדיוק../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif

חחחח וכשהסתיימה ההופעה היא הייתה כזאת מצחיקה "עכשיו הוא יגיד לי מה לעשות כי אני לא יודעת" "עכשיו אנחנו מעבירים את קרן לאזור הקופה שם היא תחתום למעריצים" "איפה זה בדיוק" *סוקרת את החנות* "שם בקופה..שם היא תחתום" (כן הוא נורא נהנה לזור על דבריו מדי פעם) "אני אוכל לקחת את המיץ שלי
"
ואני כולי "איזה מיץ, אלוהים אדירים
זה המים המוזרים של נביעות
" למרות שלא טעמתי את התפוח...ואולי הוא דווקא כן מאוד טעים האפרסק מבחיל
בחייאת..למים צריך להיות טעם של מים

Rachel47

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

טוב לדעת אני אטעם את זה מתישהו אניווי..כדי להחליט בעצמי אבל טוב לדעת שזה גם לא משו מאכזב

יש לי וידוי../images/Emo11.gif

אני דווקא אוהבת את המי נביעות בטעמים האפרסק לדעתי הרבה יותר טעים מתפוחים בייחוד בזמן שאני הליכה/ריצה על ההליכון בחדר כושר עכשיו זה הזמן להגיד we love you אם אפשר שגם מיקי ורשאי
יגיד את זה אז בכלל זה יהיה מעולה

עדי C

New member
אני גם מתה על זה... פחות אהבתי את

האפרסק, יותר את התפוח ובלי קשר אני מכורה למים, אז עם הטעם זה סתם נחמד

איכסססס$^&)^&^%^#$#@%

יש לזה טעם של (נגיד זה המים בטעם תפוחים) אז כאילו עשו מיץ תפוחים ושמו טיפה מהתרכיז,ככה שהטעם ממש תפל . קיצר זה מגעיל עם מים לא מתעסקים כי מים הם ....... מים
(אחח אחח השנינות ..)

למעלה