בוא נעורר את הפורום

shmezz

New member
בוא נעורר את הפורום

אני מתחייבת מהיום עד סוף השבוע כל יום להביא שאלון אחר שייתן פה קצת פילפל... הראשון: הערכות של מודיעין צה"ל הן שבמשך חמש השנים הקרבות יתרחש לפחות פיגוע ביולוגי רב עוצמה אחד בתחומי מדינת ישראל, בידי מחבל מתאבד. מספר הניספים מוערך בכ- 60 אלף איש, פיגוע כזה הוא בלתי נמנע מפני שהוכ שזה אפשרי מבחינה טכנית ולא ניתן לעצור פיגוע כזה. מה אתה עושה איזה שיר היית רוצה שישמיעו בהלוויה שלך
רשום שלוש סיבות למה לא סידרת זאת עד היום: החיים הם כמו: 1. חידה למתקדמים- או שאתה נכנע או שאת שובר את הראש 2. רחוב ללא מוצא- מתסכל אבל צריך שיהיו כאלה 3. ארוחת שישי אצל סבתא- חמים וטעים, אבל בנאלי 4. שקיעה בסיני- מקסים ומהפנט והיית יכול להישאר שם לנצח אם היה לך אומץ היית: 1. חושף את ליבך בפני מישהו 2. עוזב את בית הספר 3. מסתפר, משנה את השם וקונה מלתחה חדשה 4. מתחילה עם כל בחור/ה שמוצא חן בעינייך מ1 עד 10 דרג עד כמה את חופשי (10 הכי גבוה) מה/מי עוצר אותך מלהיות יותר חופשי? למה אתה לא עושה כלום נגד זה? מה מפחיד אותך? רשום שלושה דברים האם אתה עושה משהו כדי להתגבר על הפחדים האלו? אם לא מדוע? מי האנשים שאתה אוהב באמת? רשום שלושה שמות מתי בפעם האחרונה אמרת להם את זה? מישהו שפגעת בו ולא אמרת לו סליחה: מישהו שרבת איתו ועדיין לא פתרתם זאת: בעוד חצי שנה את עומדת למות, עשי רשימה של עשרה דברים שהיית רוצה להספיק עד יום מותך

Lotzifer

New member
אממממ...

למה? מה עשינו? טוב נו, נענה..... של מודיעין צה"ל הן שבמשך חמש השנים הקרבות יתרחש לפחות פיגוע ביולוגי רב עוצמה אחד בתחומי מדינת ישראל, בידי מחבל מתאבד. מספר הניספים מוערך בכ- 60 אלף איש, פיגוע כזה הוא בלתי נמנע מפני שהוכ שזה אפשרי מבחינה טכנית ולא ניתן לעצור פיגוע כזה. מה אתה עושה אה, עוזבת את הארץ. יש לי אזרחות אירופית, אז יש לאן ללכת.... איזה שיר היית רוצה שישמיעו בהלוויה שלך אני לא רוצה שישמיעו שום שיר בהלוויה שלי, אני רוצה שכולם יהיו עצובים ומדוכאים מדי בשביל לשמוע שירים... רשום שלוש סיבות למה לא סידרת זאת עד היום: כי אני לא מתכוונת למות, עדיין. ואיןם לי עוד שתי סיבות. החיים הם כמו: 1. חידה למתקדמים- או שאתה נכנע או שאת שובר את הראש 2. רחוב ללא מוצא- מתסכל אבל צריך שיהיו כאלה 3. ארוחת שישי אצל סבתא- חמים וטעים, אבל בנאלי 4. שקיעה בסיני- מקסים ומהפנט והיית יכול להישאר שם לנצח אני חושבת ששתים, אני לא סגורה על זה... אם היה לך אומץ היית: 1. חושף את ליבך בפני מישהו 2. עוזב את בית הספר 3. מסתפר, משנה את השם וקונה מלתחה חדשה 4. מתחילה עם כל בחור/ה שמוצא חן בעינייך אמממממ, 1 מ1 עד 10 דרג עד כמה את חופשי (10 הכי גבוה) 5 מה/מי עוצר אותך מלהיות יותר חופשי? ההורים, בי"ס, החיים..... למה אתה לא עושה כלום נגד זה? לא יודעת..... מה מפחיד אותך? רשום שלושה דברים אההה, חלומות הזויים רבי משמעות, לא זוכרת עוד... האם אתה עושה משהו כדי להתגבר על הפחדים האלו? אם לא מדוע? אני לא עושה כלום, לא 'ידעת למה יאללה, אין לי כוח.....

Torn

New member
אני אענה שאני אחזור... מהבית ספר../images/Emo11.gif

איזה יום מפחיד הולך להיות לי
משבע וחצי עד 4!!!!!!!!!!
...

Miss Kitty

New member
התשובות שלי.. ../images/Emo3.gif

הערכות של מודיעין צה"ל הן שבמשך חמש השנים הקרבות יתרחש לפחות פיגוע ביולוגי רב עוצמה אחד בתחומי מדינת ישראל, בידי מחבל מתאבד. מספר הניספים מוערך בכ- 60 אלף איש, פיגוע כזה הוא בלתי נמנע מפני שהוכ שזה אפשרי מבחינה טכנית ולא ניתן לעצור פיגוע כזה. מה אתה עושה מזל שיש אזרחות ברזילאית..
איזה שיר היית רוצה שישמיעו בהלוויה שלך? אממ... Evanescence- Anywhere. רשום שלוש סיבות למה לא סידרת זאת עד היום: כי... ככה.
החיים הם כמו: 1. חידה למתקדמים- או שאתה נכנע או שאת שובר את הראש 2. רחוב ללא מוצא- מתסכל אבל צריך שיהיו כאלה 3. ארוחת שישי אצל סבתא- חמים וטעים, אבל בנאלי 4. שקיעה בסיני- מקסים ומהפנט והיית יכול להישאר שם לנצח 2.רחוב ללא מוצא- מתסכל אבל צריך שיהיו כאלה אם היה לך אומץ היית: 1. חושף את ליבך בפני מישהו 2. עוזב את בית הספר 3. מסתפר, משנה את השם וקונה מלתחה חדשה 4. מתחילה עם כל בחור/ה שמוצא חן בעינייך 3. מסתפר, משנה את השם וקונה מלתחה חדשה מ1 עד 10 דרג עד כמה את חופשי (10 הכי גבוה) 7 מה/מי עוצר אותך מלהיות יותר חופשי? אני למה אתה לא עושה כלום נגד זה? אממ.. אף פעם לא חשבתי על זה..
לא יודעת... אין סיבה כנראה.. מה מפחיד אותך? רשום שלושה דברים ג'וקים, שמישהו שאני אוהבת ימות ו... לא מצליחה לחשוב על עוד משהו... האם אתה עושה משהו כדי להתגבר על הפחדים האלו? אם לא מדוע? איך אני אתגבר על זה?
מג'וקים פשוט מתרחקים והשני.. אין איך...
מי האנשים שאתה אוהב באמת? רשום שלושה שמות ליטל, עדי, משה מתי בפעם האחרונה אמרת להם את זה? לליטל ולמשה אף פעם.. לעדי אתמול.. מישהו שפגעת בו ולא אמרת לו סליחה: ההורים שלי, ילדה שקוראים לה לי. לא מגיעה לה סליחה.
מישהו שרבת איתו ועדיין לא פתרתם זאת: לי בעוד חצי שנה את עומדת למות, עשי רשימה של עשרה דברים שהיית רוצה להספיק עד יום מותך הולי שיט! רק חצי שנה??
אממ.. ננסה.. 1. צניחה חופשית 2. להיות שבוע בדיסניוורלד 3. לנסוע לאוסטרליה 4. לפגוש את ליז מאטומיק קיטן 5. להוציא 100 במבחן במתמטיקה..
אין לי עוד דברים כרגע..

Torn

New member
איכס....../images/Emo5.gif

למה שמישהי תרצה לשלוח נשיקה לדירטי???, גם אם זאת נשיקה וירטאולית
.

DIRRTY

New member
אוי אוי אוי אוי

במסנגר הצעת לי הצעות מגונות ולא הגונות המון הצעות סוטות למפגשים תפסיק להות בפוזה ימכוער (אעלק ישפריץ על המקלדת)

Torn

New member
חחחחחחח נעל../images/Emo6.gif

בעעעעעעעעע אמרתי לך לא לספר את הדברים האלה!
. חחחחחחחחחח מת עלייייייך נעל
.

DIRRTY

New member
../images/Emo99.gifסנדל../images/Emo99.gif

לא
אי לאב שמאז נות יו דירטי שוז

Lotzifer

New member
"פורום מדברים לעצמם" בהייד פארק

שם דפוק, אני יודעת.... וזה בכלל פורום של חברה שלי.... יש שם אנשים שרוטים....

Lotzifer

New member
...

http://www.hydepark.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=4183 תכנסו לשם! עכשיו זו תקופה קצת יבשה שם אבל בד"כ מזה כיף! ואם אתם נכנסים אז תעשו לי טובה ואל תגידו לאף אחד שאני אמרתי לכם לבוא..... והנה אני שוב מבריזה מבי"ס.... אני חושבת שאני אלך אחרי השיעור השני, שיעור ספורט, בעעעעע

למעלה