בוא נעשה דבר כזה

RIP CURL1

New member
בוא נעשה דבר כזה

כל אחד ירשום כמה דברים שעשו רעש השנה טוב???? אז אני יתחיל
אבריל לאבין הזמרת בת 18 מקנדה כובשת את העולם
כריסטינה אגילרה חוזרת למוסיקה עם קליפ חדש וקצת הרבה נועז
המקרנה הבא,להקת הבנות לאס קטשופ מספרד (נראה לי) עם השיר the song ketshop
הפרידה של הזוג הכי מדובר בהווליוד ג´סטין ובריטני
הזוג המדובר החדש בהוליווד ג´ניפר לופז ובן אפלק שעומדים להתחתן
טוב ייאלה תמשיכו אתם

Shahafo

New member
קודם כל זה The Ketchup Song

ואני מוסיף את ההפסקה של הדסטניז צ´ילד לאלבומי סולו. אגב, איפה מישל?

nomber 1

New member
ומה עם .....

ההפסקה של בריטני שזה הכי דיברו השנה שאם תחזור אחרי חודשיים או שתחזור אחרי 5 שנים בסוף היא מקליטה אלבום וחוזרת בקרוב

Azar Azar

New member
מישל נעלמה

היא הוציאה דיסק שנראה לי היה כישלון וגם קליפ שאפילו לא יראו אותו באמטיוי אמריקה אפילו והקליפ נחמד לא משהו לא אהבתי במיוחד בקיצור כזמרת סולו לא הולך לה

Azar Azar

New member
טוב אף אחד לא רוצה לכתוב אני ימשיך

אמינם לקח את רוב הפרסים בטקס של אמריקה ושל אירופה בכל יבשת זמרת אחרת מצליחה הרבה: אמריקה-פינק אירופה-ג´ניפר לופז אסיה-בריטני ספירס אממ טוב תמשיכווווו אתםםםםםם

i love gina

New member
shame about michelle....

דסטניז צ´יילד הייתה תחת הערצתי במשך השנים 99-2001, עד לנקודה שכבר הפסקנו לשמוע מהם, וחבל. מישל בתקופה ארוכה מאד הייתה החברה בלהקה שהכי אהבתי... היה לה קול מגניב כזה... ובאלבום סולו שלה היא עשתה שירים לאלוהים, וישו- אז כמובן שזה דיסק שפונה רק לקהל הנוצרי, מה שנראה לי כטעות. אם היא דתית וכל זה- אז היא הייתה שומרת את זה לאלבום ה-4 או ה-5 כשיש כבר כמה אלבומים טובים באמתחתה... ככה, הרבה מאד מעריצים לא קנו את הדיסק (כמוני...) וסתם חבל על זמרת נחמדה שהייתה יכולה להוציא דיסק עם הרבה פוטנצאיל! נקווה שביונסה תוציא דיסק טוב יותר (במרץ 2003, למעוניינים...)

כמה זמן לא הייתי פה ועכשיו חזרתי אז

מה קרה השנה קרו הרבה דברים כמו שמישהו אמר שבריטני לקחה הפסקה ולא פרשה המשפט המפורסם של כמה זמרות "אני לא בריטני" שכל אחת אומרת אותו דבר ,מישהו אמר שאתן בריטני אתן בחיים לא תהיו ג´סטין וניק פותחים בקריירת סולו אבל... ג´סטין מצליח וניק בקרשים רגע תנו לחשוב על עוד משהו חשוב ג´ניפר לופז עושה סרט אחד אחרי השני אני יחשוב על עוד ויכתוב

למעלה