בוא נפעיל קצת ת'פורום הזה,בעד?
?

בוא נפעיל קצת ת'פורום הזה,בעד?../images/Emo45.gif?

1.מתי התחלתי להעריץ את קולדפליי 2.מתי התחלתי להרגיש "אוחחח זאת הלהקה שלי" 3.ספרו קצת סיפורים,מתי לאחרונה שמעתם שיר של קולדפליי ורציתם לפרוץ בבכי מרוב התרגשות,מתי לאחרונה הרגשתם שאתם חייבים לשמוע עכשיו שיר של קולדפליי,שאתם מכורים,ספרו קצת... 4.אם כבר מדברים על מוזיקה-ספרו על להקות אחרות שאתם אוהבים-שאתם רואים דימיון לה ולקולדפליי

me first

1.מתי התחלתי להעריץ את קולדפליי:משהו כמו 4 חודשים,אני חדשה 2.מתי התחלתי להרגיש "אוחחח זאת הלהקה שלי":אממ לפני 4 חודשים גיליתי את השירים וגיליתי שזה שירים מדהימים מה אנחנו יכולים לעשות בלי המוזיקה היפה הזאת,בשלב מאוחר יותר הלכתי לקנות את "X&Y" 3.ספרו קצת סיפורים,מתי לאחרונה שמעתם שיר של קולדפליי ורציתם לפרוץ בבכי מרוב התרגשות,מתי לאחרונה הרגשתם שאתם חייבים לשמוע עכשיו שיר של קולדפליי,שאתם מכורים,ספרו קצת:אממ...רבתי עם ההורים שלי הדפוקים האלה ובאתי לפה ושמעתי את שיבר ובא לי לבכות,ובאמת בכיתי,איזה שיר יפה,אותו דבר קרה לי עם ואאררנינג סיין,רק שזה לא היה ממריבה להורים.. 4.אם כבר מדברים על מוזיקה-ספרו על להקות אחרות שאתם אוהבים-שאתם רואים דימיון לה ולקולדפליי:לא רואה דימיון אבל חייבת לספר על זה-r e m להקה מדהימה שאני מאוד אוהבת,ועוד להקה זה רד הוט צילי פפרס-להקה ממש מדהימה שאני כול כך אוהבת

אוקי

(מי התעוררה מוקדם ולא מצליחה לחזור לישון
) אני לא מעריצה את קולדפליי... אעע. אבל התחלתי יותר לאהוב
את המוזיקה שלהם ממתי שהכרתי את קרפול וור יו סטנד, עד אז סתם הייתי שומעת פה ושם מהאמטיוי וכאלה. כלומר רק תסינגלים הכרתי ולא טרחתי להתעמק. ואז מישהי
שלחה לי את השיר הנ"ל וממש אהבתי והורדתי והתחלתי לקנות
זה עונה גם על השאלה השניה לא? ממ סיפורים, אין סיפורים. אין כאן דרמות חוץ מלחתוך דה הממ מוזיקה, פתחתי פה שרשור מוזיקלי לאחרונה ודיי השקעתי בתגובתי אליו ולכן אין לי כוח לדבר על זה שוב אז אם זה ממש מעניין מישהו שיחפש

ברררר

New member
כן אתמול כל הזמן אמרתי לאמא שלי

"איזו חמודה השירי הזאת"....

missFlag

New member
missFlag במחווה ללהקת COLDPLAY בארב

להקת missFlag במופע מחווה ללהקת COLDPLAY בארבי ת"א יום שישי 2/9 שעה 24:00 המופע כולל את כל הלהיטים של ענקי הרוק הבריטי,מכל שלושת האלבומים (כולל X&Y) Yellow, Fix You, Trouble,In my Place ועוד...! -להקת missFlag , אשר נמצאת בדרך לאלבום ראשון - תשלב לראשונה מספר שירים מקוריים מהתקליט הבא --------- הופעות נוספות של missFlag 2/9 -בארבי ת"א 15/9 -מועדון הפטריה - קיבוץ דן 23/9 -בארבי ת"א

Roy1232

New member
מה הקשר מיספלאג עכשיו../images/Emo35.gif

התשובות שלי: מעריץ קולדפליי שנה. ידעתי שזאת הלהקה שלי ביום שבו בטעות פתחתי MTV וראיתי טופ 10 שלהם..
לפעמים אני די מכור ושומע אותו חלק מאותו שיר יותר מדי פעמים.. פעם בחודשיים יש יום שאני לא שומע קולד
הדבר שאני הכי אוהב זה לעשות מרתון קולדפליי: שעתיים בערך של הקשבה מהאלבום הראשון לאחרון בלי לדלג על אף שיר חוץ מ LOW (בעע) זהו

עכשיו זה היגיוני,אבל אני עדיין לא

אוהבת שהם שרים להיטים של קולדפליי שהם להם להיטים משל עצמם גם אם הם לא להקת קאבר אני לא אוהבת שלהקה אחת שרה להיטים של להקה אחרת..

מיכיל

New member
ד"א לגבי האוף על מיספלג

מי בא? אני ניראה לי מאוד מאוד באה..אלא אם כן אני אלך להקרנה של הפרקים האחרונים של "אבודים "....

מיכיל

New member
לפי דעתי בקופה שמה

בפעם האחרונה שהלכתי להופעה בבארבי פשוט קניתי כרטיס בכניסה..יש שמה כזאת קופה...

היי זה לא יפה לעשות שרשורי אוףף!

זה לא פורום שירי מימון,ויש פורום כזה,יכולת לשלוח להם שם הודעה. ניסיתי להפעיל ת'פורום הזה קצת.. תדעו לכם שהוא ממש יבש יחסית לאחרים..אז לא לעשות עליי אוף בבקשה

חח לא דרמות../images/Emo6.gif

אבל תתפלאי לגלות שהרבה אנשים בוכים משירים של קולדפליי הם להקה כזאת שיוצרת המון שירים מרגשים ואת יכולה לכתוב רק 2-3 להקות שאת בנוסף אוהבת חו מקולדפליי

lol lypop

New member
ooooo

amm about a year ago when i heard "yellow" on the radio..and decided to buy the first CD when i heard the first CD 13 times in a row amm, at the morning after the show i've been to <coldplay show, duh
> i heard "speed of sound" as it was performed and was like "oh my god" amm i like green day..and billy's voice is unique, kinda like chris' <of course, chris' is wayy better> and i like maroon 5 , and well, some of their songs are in the same style as coldplay's <now people, don't attack me, i know it's not the same, i said *some* songs>

MarishA M

New member
MINE

1.מתי התחלתי להעריץ את קולדפליי--ברגע ששמעתי את IN MY PLACE לפני כן גם הכרתי אבל שם הם שבו אותי. 2.מתי התחלתי להרגיש "אוחחח זאת הלהקה שלי"--אממ בערך כמו השאלה הקודמת אולי ממש כשהבנתי אממ כשקניתי ת'דיסק השני..שהוא הראשון שקניתי. 3.ספרו קצת סיפורים,מתי לאחרונה שמעתם שיר של קולדפליי ורציתם לפרוץ בבכי מרוב התרגשות,מתי לאחרונה הרגשתם שאתם חייבים לשמוע עכשיו שיר של קולדפליי,שאתם מכורים,ספרו קצת...---וואי אממ אתמול קרה לי משו דווקא.. ירדתי מהטובוס הייתי אצל חברה ושמעתי בדיסקמן את X&Y והלכתי ואז לא יודעת אם היה בא לי לבכות מרוב שזה כזה מושלם אבל התחלתי פשוט לרוץץץממש מהר התחלתי לרוץ והרגשתי פשוט מדהים! ואז כשעצרתי הרגשתי כח כזה..אין לי מושג איך להסביר ת'הרגשה המופלאה הזאת..עזבו בטח אתם חושבים שאני משוגעת/מוזרה.. 4.אם כבר מדברים על מוזיקה-ספרו על להקות אחרות שאתם אוהבים-שאתם רואים דימיון לה ולקולדפליי--אממ אני לא רואה דימיון בין קולדפליי ללהקות אחרות כאילו כל אלה שאומרים אני לא ממש שומעת אותם..אממ אני אוהבת נורא את עברי לידר ואת שייגעצ..לא שאני רואה משו דומה...ובאמת שיש עוד המון וכתבנו את זה כבר פעמיים לפחות פה.. שבת שלום.

למעלה